Algemene voorwaarden voor ZZP’ers op maat laten opstellen

Optimaal maatwerk + extra services. Topkwaliteit voor een scherpe prijs

  • Optimaal maatwerk dat voldoet aan al uw wensen en exact aansluit op uw bedrijfsvoering;
  • Persoonlijk op te stellen door een in het contractenrecht gespecialiseerde jurist (meester in de rechten) met meer dan 10 jaar ervaring;
  • Efficiënte intake, per e-mail of telefonisch;
  • Vaste prijs Enkele typen algemene voorwaarden kunnen bij ons al volledig op maat worden opgesteld voor € 199,- (excl. btw). Voor een gemiddelde set algemene voorwaarden bedraagt de vaste prijs € 299,- (excl. btw). De voor u geldende vaste prijs kunt u vrijblijvend aanvragen, bijvoorbeeld via het contactformulier onderaan deze pagina. . Vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier, telefonisch (085-4012440), mail, WhatsApp of chat;
  • Levering meestal binnen 5 dagen;
  • Inclusief toelichting en instructie;
  • Inclusief adviesverlening/nazorg;
  • Onbeperkt aantal revisierondes (100% tevredenheidsgarantie);
  • Achteraf betalen (binnen 14 dagen na levering).

Wij zijn een juridisch adviesbureau gespecialiseerd in het opstellen van op maat te maken algemene voorwaarden, onder meer voor ZZP’ers.

Onze nauwkeurige werkwijze

Onze nauwkeurige werkwijze is vergelijkbaar met de traditionele werkwijze van advocaten (juristen met dezelfde opleiding), echter profiteert u bij ons van veel lagere tarieven.

Bij ons bent u verzekerd van optimaal maatwerk dat exact aansluit op uw specifieke bedrijfsvoering en eigen wensen. Door onze persoonlijke benadering en omdat wij echt de moeite nemen ons volledig in uw bedrijfsvoering te verdiepen en optimaal rekening houden met uw eventuele eigen inbreng en bedrijfsbelangen, zijn wij ervan overtuigd u van het beste maatwerk te kunnen voorzien. Dit bovendien tegen een scherp tarief, inclusief daarbij inbegrepen services die u bij andere aanbieders niet vindt (zie “Stappenplan” hieronder). Bij ons kiest u voor optimale service voor een eenmalige vaste prijs. Zie voor onze uitstekende recensies hiernaast (desktop) of hieronder (mobiel).

Vraag snel en eenvoudig een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier, telefonisch (085-4012440), mail, WhatsApp of chat.

Starter? Heb ik nog meer documenten nodig?

Bent u starter en vraag u zich af of u naast algemene voorwaarden nog meer documenten nodig hebt? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie. Wij bieden geen standaardpakketten met bijvoorbeeld algemene voorwaarden + verwerkersovereenkomst + privacy policy + disclaimer. De meeste ondernemingen hebben niet al deze documenten nodig. Informeer bij ons voor een eerlijk advies.

Onze andere diensten

Het is ook mogelijk een vrijblijvende offerte aan te vragen voor het controleren, herzien, herschrijven (i.v.m. auteursrechten) of aanpassen van algemene voorwaarden, het opstellen van maatwerkcontracten, privacy policy’s, disclaimers en andere juridische documenten. Vraagt u zich af welke juridische documenten u nodig hebt? Neem dan contact op (via onderstaand contactformulier, telefonisch (085-4012440), mail of WhatsApp).

Stappenplan

Aanvraag
Vul onderstaand contactformulier in met een (korte) beschrijving van uw bedrijfsactiviteiten en eventuele extra informatie, of vraag telefonisch, via de app of chat een vrijblijvende offerte aan. Beschikt u over een website waarop uw bedrijfsactiviteiten zijn beschreven? Vermeld dan ook uw webadres.
Offerte
Ontvang per e-mail geheel vrijblijvend een offerte met een vaste, scherpe prijs. Deze is afhankelijk van uw bedrijfsactiviteiten en ligt tussen € 199,- en € 399,- (excl. btw). Na vaststelling van de prijs wordt deze uiteraard niet meer gewijzigd.
Onderzoek
Akkoord met de offerte? Stuur een mailtje en wij verrichten zorgvuldig het nodige vooronderzoek, waarna u een speciaal voor u op maat gemaakte vragenlijst ontvangt.
Vragenlijst
Neem hooguit 20 tot 30 minuten de tijd om de vragenlijst te beantwoorden. De vragen worden eenvoudig geformuleerd en zijn voor u makkelijk te beantwoorden. Liever telefonisch? Maak dan even een belafspraak en dan nemen we de vragenlijst telefonisch even door. Gebruikt u standaarden van offertes, contracten of beschikt u over informatiebladen over uw bedrijfsactiviteiten? Ook deze kunt u meesturen.
Ontvang AV
U ontvangt uw algemene voorwaarden in 4 verschillende opmaak en bestandsindeling, ook op A4-formaat. Wij leveren uw algemene voorwaarden samen met een handige toelichting en instructie. Uiteraard is ook dat maatwerk.
Garantie
Iets onverhoopt niet helemaal naar wens of hebt u vragen? We gaan door tot u helemaal tevreden bent en beantwoorden uw vragen zolang u die hebt. We bieden dan ook een 100% tevredenheidsgarantie. Dit alles zonder extra kosten.
Nazorg
Loopt u in de toekomst aan tegen geschillen en/of hebt u advies nodig dat verband houdt met uw algemene voorwaarden? Wij adviseren u voor onbepaalde tijd geheel gratis.

Ik wil een vrijblijvende offerte ontvangen