Algemene voorwaarden voor ZZP’ers

Kies voor de kwaliteit van optimaal professioneel maatwerk + extra services voor een vaste scherpe prijs*

Welkom bij Maatwerk Jurist. Wij zijn een juridisch adviesbureau dat al jarenlang gespecialiseerd is in specifiek het opstellen van op maat te maken algemene voorwaarden en contracten, onder meer voor ZZP’ers.

Zoals onze bedrijfsnaam al aangeeft, staat maatwerk bij ons hoog in het vaandel. Optimaal maatwerk zorgt voor een optimale bescherming tegen aansprakelijkheid, het op een zo efficiënt mogelijke wijze zaken kunnen doen met uw klanten of opdrachtgevers en dit precies op de manier zoals u dat wilt. Gepersonaliseerde modelvoorwaarden of branchevoorwaarden schieten op dit gebied vrijwel altijd tekort.

In tegenstelling tot sommige andere aanbieders die ‘maatwerk’ genereren met contractgeneratoren of uit modellen, is het opstellen van algemene voorwaarden bij ons zeer zorgvuldig maat- en mensenwerk. Opstellen van algemene voorwaarden is werk voor daarin gespecialiseerde juristen. Bij ons bent u ervan verzekerd dat wij uw algemene voorwaarden ‘met de hand’ en dus persoonlijk opstellen en daarom dus ook optimaal rekening kunnen houden met uw specifieke wensen en belangen, de voor uw diensten- en/of productenaanbod meest recente wet- en regelgeving en daarnaast ook aan alle belangrijke contractuele aspecten die specifiek voor uw bedrijfsvoering van belang zijn. Bovendien verlenen wij extra bij de prijs inbegrepen services die u bij andere aanbieders niet vindt. Ook betaalt u bij ons pas achteraf.

Zie voor onze uitstekende recensies hiernaast (desktop) of hieronder (mobiel).

Wij begrijpen natuurlijk dat u zoveel mogelijk ontzorgd wilt worden, maar toch de hoogste kwaliteit wilt ontvangen. Het unieke van onze aanpak is dat wij zorgvuldig vooronderzoek verrichten op basis van de in eerste instantie van u verkregen informatie. Vervolgens kunnen wij u gerichte vragen stellen. Dit resulteert in het betere maatwerk, anders dan wanneer – zonder enig vooronderzoek – slechts een algemeen toepasbaar online vragenformulier wordt gebruikt of een korte telefonische intake plaatsvindt. Dit neemt niet weg dat niet veel van u wordt gevraagd om uw algemene voorwaarden door ons te laten opstellen. Lees onder “Hoe werkt het?” ons unieke en voor u eenvoudige stappenplan.

*Enkele typen algemene voorwaarden kunnen bij ons al volledig op maat worden opgesteld voor € 149,-. Voor een gemiddelde set algemene voorwaarden bedraagt de vaste prijs € 299,-. De voor u geldende vaste prijs kunt u vrijblijvend aanvragen middels onderstaand contactformulier.

 

Hoe werkt het?

Maak vandaag nog kennis met onze deskundige en unieke aanpak en vul onderstaand contactformulier in voor een vrijblijvende offerte of bel 085-4012440, mail of gebruik de app of chat. Ook voor een gratis adviesgesprek kunt u telefonisch contact opnemen.​

Meer informatie over onze unieke werkwijze, extra services en het belang van ècht maatwerk, leest u onder het contactformulier.

Ik wil een vrijblijvende offerte ontvangen

Maatwerk Jurist 2019 ® | Alle rechten voorbehouden

​Tel: 085-40 124 40

Mail: info@maatwerkjurist.nl

Algemene voorwaarden Maatwerk Jurist
Privacy

Website gemaakt met Vuora

.