Algemene voorwaarden voor ZZP’ers

Kies voor de zekerheid van ècht maatwerk + extra services. Topkwaliteit voor een scherpe prijs

   Optimaal maatwerk voor maximale bescherming van uw onderneming;
√   Persoonlijk op te stellen door een in het contractenrecht gespecialiseerde jurist (meester in de rechten);
   Efficiënte intake, per e-mail of telefonisch;
   Vaste prijs*, op aanvraag via onderstaand contactformulier, telefonisch (085-4012440), mail, WhatsApp of chat;
   Levering meestal binnen 5 dagen;
   Inclusief toelichting en instructie;
   Inclusief adviesverlening/nazorg;
   Onbeperkt aantal revisierondes (100% tevredenheidsgarantie);
√   Achteraf betalen (binnen 14 dagen na levering).

Wij zijn gespecialiseerd in het opstellen van op maat te maken algemene voorwaarden en contracten, onder meer voor ZZP’ers. Mede gelet op de persoonlijke aansprakelijkheid van ZZP’ers, is het essentieel om maatwerk algemene voorwaarden op te laten stellen.

Het belang van algemene voorwaarden en onze nauwkeurige werkwijze

Algemene voorwaarden zijn belangrijk om:
   Vast te leggen wat de rechten en verplichtingen van uw klanten en/of opdrachtgevers zijn;
   Uw aansprakelijkheid uit te sluiten en te beperken;
   De meeste afspraken niet meer apart te hoeven overeenkomen;
   Te vermijden dat uw klanten en/of opdrachtgevers zaken van u gaan eisen waar u niet aan kunt of wilt voldoen.

Om deze doeleinden optimaal te dienen, is belangrijke informatie nodig over uw specifieke aanbod van producten en/of diensten, manier van ondernemen en eventuele eigen wensen. Als u het aanbod van verschillende aanbieders van het opstellen van algemene voorwaarden vergelijkt, ziet u dat velen van hun op het gebied van deze informatievergaring tekortschieten, terwijl dit juist essentieel is voor de kwaliteit van uw algemene voorwaarden; iets vanzelfsprekends waaraan vaak voorbij wordt gegaan. Wij werken dan ook niet op basis van slechts een ongestructureerde telefonische intake of met een standaard (online) vragenformulier. Ook maken wij geen gebruik van contractgeneratoren en bestaande standaardmodellen waarin uw handelsnaam wordt ingevoegd. Immers, iedere onderneming is uniek. Voor goede algemene voorwaarden is het belangrijk dat deze handmatig worden opgesteld door een jurist die zich optimaal heeft geïnformeerd over uw bedrijfsvoering en die meedenkt om de belangen van uw onderneming te beschermen.

Onze nauwkeurige aanpak voorziet erin dat wij (uiteraard nadat u akkoord hebt gegeven op onze vrijblijvende offerte) op basis van de in eerste instantie bij ons bekende informatie over uw onderneming (afgeleid van uw eerste bericht en/of website), zorgvuldig vooronderzoek verrichten. Op basis daarvan stellen wij een klantspecifieke vragenlijst voor u op. Zodoende wordt concreet gevraagd naar de detailinformatie die voor het opstellen van specifiek uw algemene voorwaarden van belang is. De vragenlijst is makkelijk te beantwoorden en neemt weinig tijd in beslag. Na ontvangst van uw inbreng, stellen wij uw algemene voorwaarden met maximale aandacht op. Bovendien ontvangt u bij ons gratis extra services, waaronder een toelichting en instructie, een 100% tevredenheidsgarantie, adviesverlening en nazorg (zie onder).

De klantspecifieke vragenlijst kunt u na het invullen per e-mail terugsturen. Echter kunt u ook een telefonische intake plannen. In dat geval hoeft u de vragenlijst vooraf niet te bestuderen; deze dient voor ons dan slechts als leidraad.

* Enkele typen algemene voorwaarden kunnen bij ons al volledig op maat worden opgesteld voor € 199,- (excl. btw). Voor een gemiddelde set algemene voorwaarden bedraagt de vaste prijs € 299,- (excl. btw). De voor u geldende vaste prijs kunt u vrijblijvend aanvragen, bijvoorbeeld via het contactformulier onderaan deze pagina.

Gratis extra services

Naast uw algemene voorwaarden ontvangt u een toelichting en instructie en maakt u aanspraak op nazorg. Belangrijk is uiteraard dat u weet hoe u uw algemene voorwaarden moet hanteren om ze van toepassing te laten zijn en op welke andere zaken u moet letten bij het gebruik van uw algemene voorwaarden. Nazorg betekent dat u bij toekomstige geschillen of wanneer u advies nodig hebt dat verband houdt met uw algemene voorwaarden, u altijd contact kunt opnemen voor kosteloze behandeling van uw vraagstuk. Ook aanpassing van uw algemene voorwaarden als gevolg van kleine toekomstige veranderingen in uw bedrijfsvoering, worden kosteloos verwerkt. Bij ons kiest u dus voor optimale service voor een eenmalige vaste prijs.

100% tevredenheidsgarantie & achteraf betalen

Door onze nauwkeurige aanpak en meer dan 10 jaar ervaring in het opstellen van algemene voorwaarden en contracten, is vrijwel elke eerste levering meteen volledig naar wens van onze opdrachtgevers, waardoor we zonder extra kosten, onbeperkte revisierondes kunnen aanbieden. Wij bieden dan ook een 100% tevredenheidsgarantie. Ook betaalt u bij ons pas achteraf.  Zie voor onze uitstekende recensies hiernaast (desktop) of hieronder (mobiel).

Onze andere diensten

Het is ook mogelijk een vrijblijvende offerte aan te vragen voor het controleren, herzien, herschrijven (i.v.m. auteursrechten) of aanpassen van algemene voorwaarden, het opstellen van maatwerkcontracten, privacy policy’s, disclaimers en andere juridische documenten. Vraagt u zich af welke juridische documenten u nodig hebt? Neem dan contact op (via onderstaand contactformulier, telefonisch (085-4012440), mail, WhatsApp of chat).

Stappenplan

Maak vandaag nog kennis met onze deskundige en unieke aanpak en vul onderstaand contactformulier in voor een vrijblijvende offerte of bel 085-4012440, mail of gebruik de app of chat. Ook voor een gratis adviesgesprek kunt u telefonisch contact opnemen.​

Meer informatie over onze unieke werkwijze, extra services en het belang van ècht maatwerk, leest u onder het contactformulier.

Ik wil een vrijblijvende offerte ontvangen

Maatwerk Jurist 2019 ® | Alle rechten voorbehouden

​Tel: 085-40 124 40

Mail: info@maatwerkjurist.nl

Algemene voorwaarden Maatwerk Jurist
Privacy

Website gemaakt door Vuora

.