Algemene voorwaarden voor ZZP’ers

Kies voor het optimale maatwerk voor ZZP’ers, inclusief extra services & 100% tevredenheidsgarantie

Met professionele algemene voorwaarden beperkt u uw aansprakelijkheidsrisico’s en regelt u alle overige belangrijke zaken die u niet steeds individueel met iedere klant of opdrachtgever kunt overeenkomen. Doordat wij ons specifiek hebben gespecialiseerd in het opstellen van algemene voorwaarden (soms ook wel leverings-, verkoop-, inkoopvoorwaarden, e.d. genoemd) en contracten, kunnen we de optimale maatwerk algemene voorwaarden voor u opstellen voor een vaste prijs van slechts € 275,- (excl. btw).

Waarom Maatwerk Jurist?

Bij de prijs van € 275,- zijn inbegrepen de levering van een verhelderende toelichting en instructie en het laten doorvoeren van eventueel gewenste wijzigingen in uw algemene voorwaarden. Bovendien betaalt u bij ons pas achteraf en worden uw algemene voorwaarden uiteraard opgesteld door een daartoe gekwalificeerde jurist (meester in de rechten). Zie voor onze uitstekende recensies hiernaast (desktop) of hieronder (mobiel). Honderden bedrijven gingen u voor.

Let op: “Op maat gemaakt” = niet altijd ook ècht maatwerk
Let u er bij het selecteren van een aanbieder op dat u aan de werkwijze al kunt zien in welke mate u maatwerk zult ontvangen. Bij ons kiest u voor de zekerheid van optimaal maatwerk omdat we ons met onze methode optimaal verdiepen in uw bedrijfsvoering en wij u alle gelegenheid bieden om eventuele eigen wensen te vermelden, zoals wat betreft specifieke situaties over de beperking van uw aansprakelijkheid, annulering van overeenkomsten, etc.

Het werkt heel eenvoudig:
Geef via onderstaand contactformulier geheel vrijblijvend een (korte) beschrijving van uw bedrijfsvoering, eventuele extra informatie en/of verwijs naar uw website waarop uw bedrijfsvoering is beschreven. Vervolgens ontvangt u een vrijblijvende offerte met meer informatie over onze werkwijze & leveringstermijn. Na uw akkoord op de offerte, wordt op basis van de gegevens die u via het contactformulier hebt verstuurd, geïnventariseerd welke vragen relevant zijn voor het opstellen van specifiek úw algemene voorwaarden. Nadat wij dit voorwerk hebben verricht, ontvangt u een op maat gemaakte vragenlijst. Wij inventariseren uw bedrijfsvoering dan ook niet op basis van een vluchtig telefoongesprek of algemeen toepasbaar (online) vragenformulier waarbij niet alle detailinformatie aan de orde kan komen. Onze op maat gemaakte vragenlijst kunt u per e-mail beantwoorden, maar als dat uw voorkeur heeft, kunnen we op basis van de vragenlijst ook een telefonische intake plannen. Het beantwoorden van de vragenlijst is eenvoudig (helemaal als u voor een telefonische intake kiest) en neemt vaak niet meer dan 30 minuten van uw tijd in beslag.

TIJDELIJKE ACTIE:  Hebt u de offerte aanvaard, maar twijfelt u aan het maatwerk van de voor u opgestelde vragenlijst en dus ook aan het maatwerk van uw uiteindelijke algemene voorwaarden? Dan kunt u uw opdracht zonder opgave van redenen binnen 5 dagen nog kosteloos intrekken.

Vul vandaag dus nog onderstaand contactformulier in voor een vrijblijvende offerte met specifiekere informatie over onze werkwijze & leveringstermijn. Vragen? Belmail of gebruik de app of chat.

Wist u dat?

Bij ons kunt u ook terecht voor het herzien of controleren van uw huidige algemene voorwaarden, het opstellen van maatwerkcontracten, privacyverklaringen en disclaimers. Voor een vrijblijvende prijsopgave met mogelijke combinatiekorting, gebruik het contactformulier hieronder, bel, app, gebruik de chat of mail naar info@maatwerkjurist.nl.

Voor een vrijblijvende prijsopgave voor het herzien of controleren van uw huidige algemene voorwaarden, kunt u uw huidige set algemene voorwaarden mailen naar info@maatwerkjurist.nl of daarnaar middels een weblink verwijzen bij gebruik van het contactformulier hieronder.

Ik wil een vrijblijvende offerte ontvangen

edit

Maatwerk Jurist 2019 ® | Alle rechten voorbehouden

​Tel: 085-40 124 40

Mail: info@maatwerkjurist.nl

Algemene voorwaarden Maatwerk Jurist
Privacy

Website gemaakt met Vuora

.