Algemene voorwaarden voor ZZP’ers

Algemene voorwaarden laten opstellen voor ZZP’ers, volledig maatwerk voor een vaste prijs: € 275,-

Met Maatwerk Jurist kiest u voor ultieme maatwerkvoorwaarden, opgesteld door een in het contractenrecht gespecialiseerde meester in de rechten, inclusief extra services. Bovendien, betaalt u bij anderen vooraf voordat u weet wat u krijgt? Bij Maatwerk Jurist betaalt u pas achteraf, binnen 14 dagen na de levering.

Met professionele algemene voorwaarden beperkt u uw aansprakelijkheidsrisico’s en regelt u alle overige belangrijke zaken die u niet steeds individueel met iedere klant of opdrachtgever kunt overeenkomen. Wij zijn vrijwel volledig toegewijd aan het opstellen van op maat te maken algemene voorwaarden (ook wel leverings-, verkoop-, inkoopvoorwaarden, etc. genoemd).

Onze werkwijze

  1. Introduceer uw onderneming. U stelt uw bedrijfsvoering (kort) voor middels het contactformulier hieronder, via de chat, telefonisch of per e-mail (info@maatwerkjurist.nl).
  2. Ontvang een vrijblijvende offerte. Hoewel de prijs meestal € 275,- (excl. btw) bedraagt, kan het zijn dat uw onderneming zich toespitst op zeer uiteenlopende ‘takken van sport’, waardoor het kan voorkomen dat vooraf een hogere prijs moet worden geoffreerd. Echter is dit uitzonderlijk. Vraag daarom dus wel altijd eerst geheel vrijblijvend een offerte aan door het contactformulier onderaan deze pagina in te vullen. Geeft u daarin (kort) aan wat uw aanbod van producten, diensten en/of werkzaamheden is, waarna u de offerte, inclusief leveringstermijn, spoedig ontvangt. Ook kunt u ons voor vragen of een offerteaanvraag via de chat of telefonisch bereiken op 085-4012440;
  3. Inventarisatie na opdrachtverstrekking. Na uw akkoord op de offerte, wordt op basis van de van u verkregen eerste informatie, een klantspecifieke vragenlijst opgesteld en per e-mail aan u geleverd. Elke onderneming is immers uniek, waardoor niet kan worden volstaan met een algemeen toepasbaar vragenformulier of vluchtig telefonisch interview. Maatwerk begint reeds bij het opstellen van onze vragenlijsten. De vragenlijst is een soort interview waarin uw aanbod, handelswijze en voorkeuren zeer concreet aan bod komen;
  4. Beantwoord de vragenlijst. De vragenlijst kunt u op uw gemak achter de computer invullen en terugsturen, maar indien u de vragenlijst liever telefonisch wilt bespreken, dan is dat ook mogelijk. Een gemiddelde vragenlijst kent ongeveer 20 eenvoudig te beantwoorden vragen die binnen ongeveer 15 tot 20 minuten zijn te beantwoorden. Er is voor u evenwel alle ruimte de diepte in te gaan en specifieke wensen of aandachtspunten te vermelden. Ook wordt in de vragenlijst benadrukt dat u eventueel door u gebruikte standaardcontracten en order- en opdrachtbevestigingen kunt meesturen. Met deze werkwijze wordt het ultieme maatwerk voor u gerealiseerd.
  5. Ontvangst algemene voorwaarden & extra services. Uw algemene voorwaarden worden opgesteld en per e-mail geleverd in verschillende bestandsformaten (Word en PDF) en indeling (A4-formaat en regulier). Ook ontvangt u een toelichting en instructie. De toelichting is handig om bepaalde contractuele aspecten beter te begrijpen; wat te doen als uw klant of opdrachtgever ook algemene voorwaarden hanteert? En sluit u bijvoorbeeld overeenkomsten op afstand? Dan moet u uw klanten/opdrachtgevers voorzien van specifieke informatie. Belangrijk om daarvan op de hoogte te zijn! De instructie, ook maatwerk, is bedoeld om uit te leggen hoe u de algemene voorwaarden juist hanteert. Doet u dit niet, dan kunnen de algemene voorwaarden door uw wederpartijen zogenoemd worden ‘vernietigd’;
  6. Kosteloze wijzigingen. Hebt u na de levering vragen of wilt u aanpassingen in uw algemene voorwaarden laten aanbrengen? Dit is allemaal bij de prijs inbegrepen!

Bij Maatwerk Jurist kiest u voor de kwaliteit van écht maatwerk. Onze uitstekende recensies treft u hieronder (mobiel) of hiernaast (desktop) aan. Voor een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand contactformulier invullen, of tijdens kantooruren bellen of chatten. Meer informatie lezen over onze werkwijze? Lees dan verder onder het contactformulier.

Bij ons kunt u ook terecht voor het herzien of controleren van uw huidige algemene voorwaarden, het opstellen van maatwerkcontracten, privacyverklaringen en disclaimers. Voor een vrijblijvende prijsopgave met mogelijke combinatiekorting, gebruik het contactformulier onderaan deze pagina, bel, gebruik de chat of mail naar info@maatwerkjurist.nl.

Voor een vrijblijvende prijsopgave voor het herzien of controleren van uw huidige algemene voorwaarden, kunt u uw huidige set algemene voorwaarden mailen naar info@maatwerkjurist.nl of daarnaar middels een weblink verwijzen bij gebruik van het contactformulier hieronder.

Ik wil een vrijblijvende offerte of meer informatie ontvangen

edit

Maatwerk Jurist 2019 ® | Alle rechten voorbehouden

​Tel: 085-40 124 40

Mail: info@maatwerkjurist.nl

Algemene voorwaarden Maatwerk Jurist
Privacy

Website gemaakt met Vuora

.