Algemene voorwaarden voor ZZP'ers

Kies voor de kwaliteit van optimaal maatwerk + extra services, al vanaf € 149,- 

Welkom bij Maatwerk Jurist. Wij zijn een juridisch adviesbureau dat al jarenlang gespecialiseerd is in specifiek het opstellen van op maat te maken algemene voorwaarden en contracten, onder meer voor ZZP’ers.

Zoals onze bedrijfsnaam al aangeeft, staat maatwerk bij ons hoog in het vaandel. Wij als juristen kennen het belang van op maat opgestelde algemene voorwaarden als geen ander. Hoe hoger de mate van maatwerk, hoe relevanter de algemene voorwaarden voor specifiek uw bedrijfsvoering, wat weer leidt tot een hogere mate van bescherming, onder meer tegen aansprakelijkheid. Wij stellen het betere maatwerk voor u op zonder dat dit u veel inspanning kost. Lees onder “Hoe werkt het?” ons unieke stappenplan.

Gepersonaliseerde modelvoorwaarden of branchevoorwaarden zijn vaak ontoereikend. Misschien hebt u wel veel tijd en geld geïnvesteerd in een eigen product of dienst. Dan is het verstandig om uw algemene voorwaarden op maat te laten opstellen door een daarin gespecialiseerde jurist. Bij ons is het opstellen van algemene voorwaarden zeer zorgvuldig maat- en mensenwerk. Uw onderneming verdient immers optimale aandacht bij het opstellen van haar algemene voorwaarden.

Om optimaal maatwerk te realiseren, is uiteraard een volledig beeld nodig van uw bedrijfsvoering en uw eventuele specifieke wensen. Het unieke van onze aanpak is dat wij zorgvuldig vooronderzoek verrichten op basis van de in eerste instantie van u verkregen informatie. Hiermee inventariseren we, op een voor u eenvoudige en snelle wijze, alle benodigde informatie.

Naast het betere maatwerk verlenen wij extra bij de prijs inbegrepen services die u bij andere aanbieders niet vindt. Ook betaalt u bij ons achteraf.  Zie voor onze uitstekende recensies hiernaast (desktop) of hieronder (mobiel).

Enkele typen algemene voorwaarden kunnen bij ons al volledig op maat worden opgesteld voor € 149,-. Voor een gemiddelde set algemene voorwaarden bedraagt de vaste prijs € 275,-. De voor u geldende vaste prijs kunt u vrijblijvend aanvragen middels onderstaand contactformulier.

 

 

Hoe werkt het?

Maak vandaag nog kennis met onze deskundige en unieke aanpak en vul onderstaand contactformulier in voor een vrijblijvende offerte of bel 085-4012440, mail of gebruik de app of chat. Ook voor een gratis adviesgesprek kunt u telefonisch contact opnemen.​

Meer informatie over onze unieke werkwijze, extra services en het belang van ècht maatwerk, leest u onder het contactformulier.

Ik wil een vrijblijvende offerte ontvangen

Maatwerk Jurist 2019 ® | Alle rechten voorbehouden

​Tel: 085-40 124 40

Mail: info@maatwerkjurist.nl

Algemene voorwaarden Maatwerk Jurist
Privacy

Website gemaakt met Vuora

.