Algemene voorwaarden voor ZZP’ers

Kies voor de kwaliteit van optimaal maatwerk + extra services

   Geen gebruik van contractgeneratoren;
   Persoonlijk opgesteld door een in het contractenrecht gespecialiseerde jurist;
   Hoogste mate van maatwerk en kwaliteit door unieke werkwijze;
√   Efficiënte intake, per e-mail of telefonisch;
   Vaste prijs* (op aanvraag);
   Levering meestal binnen 5 dagen;
   Inclusief toelichting en instructie;
   Inclusief adviesverlening/nazorg;
   Onbeperkt aantal revisierondes (100% tevredenheidsgarantie);
√   Achteraf betalen (binnen 14 dagen na levering).

Wij zijn gespecialiseerd in specifiek het opstellen van op maat te maken algemene voorwaarden en contracten, onder meer voor ZZP’ers. Mede gelet op de persoonlijke aansprakelijkheid van ZZP’ers, is het essentieel om maatwerk algemene voorwaarden op te laten stellen. Door onze unieke werkwijze en nauwkeurige aanpak bent u bij ons verzekerd van optimaal en professioneel maatwerk. Dit is dus nodig om u en uw onderneming optimaal te beschermen tegen aansprakelijkheid en om er zeker van te zijn dat u tegenover uw klanten of opdrachtgevers voldoet aan alle wettelijke verplichtingen. Optimaal maatwerk betekent ook dat we optimaal rekening houden met uw specifieke wensen en belangen, de voor uw diensten- en/of productenaanbod meest recente wet- en regelgeving en daarnaast ook met alle belangrijke contractuele aspecten die specifiek voor uw bedrijfsvoering van belang zijn. Gepersonaliseerde modelvoorwaarden, branchevoorwaarden en semi-maatwerk (maatwerk gebaseerd op te weinig informatie over uw onderneming) schieten op dit gebied te kort. Inherent aan branchevoorwaarden is dat zij voor een breed aanbod van mogelijke producten en/of diensten in de betreffende branche toepasselijk moeten zijn en daardoor óf overmatig veralgemeniseerd zijn, óf voor uw onderneming onnodig omvangrijk zijn. Bij gepersonaliseerde modelvoorwaarden komt het vaak voor dat een onderneming specifieke producten en/of diensten aanbiedt waarmee in het model geen rekening kan worden gehouden. De mogelijkheden zijn immers heel divers. Zo richt bijvoorbeeld een websiteontwerpbureau zich mogelijk niet alleen op het ontwerpen van websites, maar mogelijk ook op de levering van drukwerk, biedt het mogelijk ook hostingdiensten aan en beschikt het misschien ook wel over een webwinkel voor productverkoop. Door ons goed te laten informeren over uw aanbod van producten en/of diensten, uw specifieke manier van handelen en eventuele eigen wensen, kunnen wij het optimale maatwerk voor u opstellen. Op basis van zorgvuldig vooronderzoek stellen wij uw algemene voorwaarden dan ook ‘met de hand’ en dus persoonlijk op.

Gratis extra services

Bij ons ontvangt u bovendien gratis extra services die u bij andere aanbieders niet vindt, waaronder een toelichting en instructie en nazorg. Door onze nauwkeurige aanpak is vrijwel elke eerste levering meteen volledig naar wens van onze opdrachtgevers, waardoor we als enige aanbieder, zonder extra kosten, ook onbeperkte revisierondes kunnen aanbieden. Wij bieden dan ook een 100% tevredenheidsgarantie. Ook betaalt u bij ons pas achteraf.  Zie voor onze uitstekende recensies hiernaast (desktop) of hieronder (mobiel).

Het unieke van onze aanpak is dat wij op basis van de in eerste instantie bij ons bekende informatie over uw onderneming (afgeleid van uw eerste bericht en/of website), zorgvuldig vooronderzoek verrichten, waarna we een klantspecifieke vragenlijst voor u opstellen. Aan de hand van de vragenlijst beschrijft u uw aanbod van producten en/of diensten, handelswijze en voorkeuren verder. Een nauwkeurige informatievergaring is essentieel voor de mate van maatwerk dat u ontvangt. Een korte telefonische intake, zonder enige voorafgaande verdieping, of een algemeen toepasbaar (online) vragenformulier, kan nimmer leiden tot de detailinformatie die nodig is om de kwaliteit van optimale maatwerk algemene voorwaarden te bieden; iets vanzelfsprekends waaraan nog wel eens voorbij wordt gegaan.

Inventarisatie

Onze klantspecifieke vragenlijst bevat makkelijke vragen en kunt u per e-mail terugsturen, echter kan ook een telefonische intake worden gepland. In het laatste geval hoeft u de vragenlijst vooraf niet te bestuderen en kost het laten opstellen van uw algemene voorwaarden u minimale inspanning. Lees onder “Hoe werkt het?” ons unieke en voor u eenvoudige stappenplan.

Vrijblijvende offerte

Voor een vrijblijvende offerte vult u onderstaand contactformulier in met een (korte) beschrijving van uw bedrijfsactiviteiten en eventuele verdere informatie. Beschikt u over een website waarop uw bedrijfsactiviteiten zijn beschreven? Vermeld dan ook het webadres. Vervolgens ontvangt u een vrijblijvende offerte met een vaste prijs en beschrijving van de inbegrepen extra services. Een offerte kunt u ook telefonisch (085-4012440), per mail of via de app of chat aanvragen. Ook voor een gratis adviesgesprek kunt u telefonisch contact opnemen.

* Enkele typen algemene voorwaarden kunnen bij ons al volledig op maat worden opgesteld voor € 149,- (excl. btw). Voor een gemiddelde set algemene voorwaarden bedraagt de vaste prijs € 299,- (excl. btw). De voor u geldende vaste prijs kunt u vrijblijvend aanvragen, bijvoorbeeld via onderstaand contactformulier.

Onze andere diensten

Het is ook mogelijk een vrijblijvende offerte aan te vragen voor het controleren, herzien of aanpassen van uw bestaande algemene voorwaarden, het opstellen van maatwerkcontracten, privacy policy’s, disclaimers en andere juridische documenten.

Hoe werkt het?

Maak vandaag nog kennis met onze deskundige en unieke aanpak en vul onderstaand contactformulier in voor een vrijblijvende offerte of bel 085-4012440, mail of gebruik de app of chat. Ook voor een gratis adviesgesprek kunt u telefonisch contact opnemen.​

Meer informatie over onze unieke werkwijze, extra services en het belang van ècht maatwerk, leest u onder het contactformulier.

Ik wil een vrijblijvende offerte ontvangen

Maatwerk Jurist 2019 ® | Alle rechten voorbehouden

​Tel: 085-40 124 40

Mail: info@maatwerkjurist.nl

Algemene voorwaarden Maatwerk Jurist
Privacy

Website gemaakt met Vuora

.