Algemene voorwaarden voor ZZP’ers

   Hoogste mate van maatwerk en kwaliteit door unieke werkwijze;
   Opgesteld door een in het contractenrecht gespecialiseerde jurist;
√   Efficiënte intake, per e-mail of telefonisch;
   Vaste, scherpst mogelijke prijs (op aanvraag*);
   Levering meestal binnen 5 dagen;
   Inclusief toelichting en instructie;
   Inclusief adviesverlening/nazorg;
   Onbeperkt aantal revisierondes (100% tevredenheidsgarantie);
√   Betaal achteraf (binnen 14 dagen na levering).

Lees hieronder meer informatie over het opstellen van uw algemene voorwaarden en onze full-service dienstverlening, of vul meteen het contactformulier in (zie verderop deze pagina) voor een vrijblijvende offerte. Dit kan ook telefonisch (085-4012440), per mail of via de app of chat. Ook voor een gratis adviesgesprek kunt u telefonisch contact opnemen.

Kies voor de kwaliteit van optimaal professioneel maatwerk + extra services voor een vaste scherpe prijs*

Welkom bij Maatwerk Jurist. Wij zijn een juridisch adviesbureau dat al jarenlang gespecialiseerd is in specifiek het opstellen van op maat te maken algemene voorwaarden en contracten, onder meer voor ZZP’ers. Professioneel opgestelde algemene voorwaarden zijn van groot belang voor iedere onderneming. Omdat met de toepasselijke wet- en regelgeving rekening dient te worden gehouden, is het opstellen van algemene voorwaarden werk voor daarin gespecialiseerde juristen.

Mede gelet op de persoonlijke aansprakelijkheid van ZZP’ers, is het sterk aan te bevelen uw algemene voorwaarden op maat te laten opstellen zodat zij precies aansluiten op uw specifieke aanbod van producten en/of diensten, handelswijze en uw eventuele wensen. Iedere onderneming is anders; kleine details in de handelswijze van een onderneming, vooral als (ook) zaken wordt gedaan met consumenten, kunnen aanleiding zijn om de algemene voorwaarden van bijzondere bepalingen te moeten voorzien, omdat anders strijd met dwingende wetgeving ontstaat. Daarom is het laten opstellen van op maat te maken algemene voorwaarden van groot belang. Naast de zekerheid dat u met maatwerkvoorwaarden tegenover uw klanten en/of opdrachtgevers voldoet aan alle wettelijke verplichtingen die specifiek voor uw aanbod van producten en/of diensten en handelswijze gelden, beperkt optimaal maatwerk u ook maximaal tegen aansprakelijkheid en sluit optimaal maatwerk precies aan op uw eventuele specifieke wensen en belangen. Gepersonaliseerde modelvoorwaarden, branchevoorwaarden en semi-maatwerk (maatwerk gebaseerd op te weinig informatie over uw onderneming) schieten op dit gebied te kort.

Voor het opstellen van optimaal maatwerk is informatievergaring uiteraard essentieel. Wat ons onderscheidt van andere aanbieders, is dat wij op basis van de in eerste instantie bij ons bekende informatie over uw bedrijfsactiviteiten (bijvoorbeeld zoals af te leiden van uw eerste bericht en/of het vermelde op uw website), gedegen vooronderzoek verrichten, waarna we een klantspecifieke vragenlijst voor u opstellen. Door dit vooronderzoek kunnen we gerichte vragen stellen met als doel alle relevante details van uw bedrijfsvoering verder te inventariseren. Het vooronderzoek + de beantwoorde vragenlijst biedt een volledig beeld van uw aanbod, handelswijze en voorkeuren, een uiteraard essentiële voorwaarde voor optimaal maatwerk. Veel andere aanbieders schieten op dit gebied tekort, wat resulteert in modelvoorwaarden of semi-maatwerk dat niet volledig aansluit op uw aanbod en handelwijze en ook geen maximale bescherming kan bieden. Onze methode is voor ons wat arbeidsintensief, maar vergt van u minimale inspanning.

De klantspecifieke vragenlijst is eenvoudig te beantwoorden en kunt u per e-mail terugsturen, echter kan ook een telefonische intake worden gepland. In het laatste geval hoeft u de vragenlijst vooraf niet te bestuderen. De vragenlijst dient in dat geval voor ons slechts als een leidraad. Na een telefoongesprek van ongeveer een kwartier, kunt u zich al voorzien van de hoogste kwaliteit algemene voorwaarden; een kleine eenmalige investering die elke onderneming verdient.

Bij ons bent u ervan verzekerd dat wij uw algemene voorwaarden ‘met de hand’ en dus persoonlijk opstellen en daarom dus ook optimaal rekening kunnen houden met uw specifieke wensen en belangen, de voor uw diensten- en/of productenaanbod meest recente wet- en regelgeving en daarnaast ook aan alle belangrijke contractuele aspecten die specifiek voor uw bedrijfsvoering van belang zijn. Zie voor onze uitstekende recensies hiernaast (desktop) of hieronder (mobiel). 

Naast optimaal maatwerk ontvangt u bij ons gratis extra services die u bij andere aanbieders niet vindt, waaronder een toelichting en instructie en nazorg. Door onze nauwkeurige aanpak is vrijwel elke eerste levering meteen volledig naar wens van onze opdrachtgevers, waardoor we als enige aanbieder, zonder extra kosten, ook onbeperkte revisierondes kunnen aanbieden. Wij bieden dan ook een 100% tevredenheidsgarantie. Ook betaalt u bij ons pas achteraf.

* Enkele typen algemene voorwaarden kunnen bij ons al volledig op maat worden opgesteld voor € 149,- (excl. btw). Voor een gemiddelde set algemene voorwaarden bedraagt de vaste prijs € 299,- (excl. btw). De voor u geldende vaste prijs kunt u vrijblijvend aanvragen, bijvoorbeeld via onderstaand contactformulier.

Aan de slag?

Lees onder “Hoe werkt het?” ons unieke en voor u eenvoudige stappenplan. Vul onderstaand contactformulier in voor een vrijblijvende offerte of bel 085-4012440mail of gebruik de app of chat. Ook voor een gratis adviesgesprek kunt u telefonisch contact opnemen.​

NB. Het is ook mogelijk een vrijblijvende offerte aan te vragen voor het controleren, herzien of aanpassen van uw bestaande algemene voorwaarden, het opstellen van maatwerkcontracten, privacy policy’s, disclaimers en andere juridische documenten.

*Enkele typen algemene voorwaarden kunnen bij ons al volledig op maat worden opgesteld voor € 149,-. Voor een gemiddelde set algemene voorwaarden bedraagt de vaste prijs € 299,-. De voor u geldende vaste prijs kunt u vrijblijvend aanvragen middels onderstaand contactformulier.

 

Hoe werkt het?

Maak vandaag nog kennis met onze deskundige en unieke aanpak en vul onderstaand contactformulier in voor een vrijblijvende offerte of bel 085-4012440, mail of gebruik de app of chat. Ook voor een gratis adviesgesprek kunt u telefonisch contact opnemen.​

Meer informatie over onze unieke werkwijze, extra services en het belang van ècht maatwerk, leest u onder het contactformulier.

Ik wil een vrijblijvende offerte ontvangen

Maatwerk Jurist 2019 ® | Alle rechten voorbehouden

​Tel: 085-40 124 40

Mail: info@maatwerkjurist.nl

Algemene voorwaarden Maatwerk Jurist
Privacy

Website gemaakt met Vuora

.