Leverings-/ verkoopvoorwaarden opstellen

Leveringsvoorwaarden (ook wel verkoopvoorwaarden genoemd) zijn een belangrijk onderdeel van de overeenkomsten die u met uw klanten of opdrachtgevers sluit. Wij zijn een juridisch adviesbureau dat al meer dan 10 jaar gespecialiseerd is in het opstellen van op maat te maken leverings-/ verkoopvoorwaarden. Voor het opstellen van uw leverings-/ verkoopvoorwaarden kunt u bij ons kiezen uit twee formats: ‘Optimaal Maatwerk’ of ‘Regel het zelf online. Klik hieronder voor het gewenste format.

Optimaal maatwerk

  • Optimaal maatwerk dat voldoet aan al uw wensen en exact aansluit op uw bedrijfsvoering;
  • Inclusief: toelichting en instructie, adviesverlening/nazorg en onbeperkt aantal revisierondes (100% tevredenheidsgarantie;
  • Persoonlijk contact met een jurist;
  • Levering meestal binnen 5 dagen;
  • Achteraf betalen;
  • Vraag vrijblijvende offerte aan.

Vanaf € 199,- (excl. btw)

Ga naar: Optimaal maatwerk

Regel het zelf online

  • Online vragenlijst;
  • Door een jurist opgesteld;
  • Juridisch waterdichte leverings-/ verkoopvoorwaarden;
  • Binnen een werkdag geleverd.

 

 

 

Van € 59,- tot € 99,- (excl. btw)

Ga naar: Regel het zelf online*

* Zijn uw leverings-/ verkoopvoorwaarden bedoeld voor productverkoop? Kies dan voor Leverings-/ verkoopvoorwaarden voor productverkoop (geschikt voor alle vormen van contractsluiting, ook webwinkel)

Wie zijn wij?

Wij zijn een juridisch adviesbureau dat gespecialiseerd is in het opstellen van  algemene voorwaarden (waaronder leverings-/ verkoopvoorwaarden mee begrepen), overeenkomsten en andere juridische documenten, zoals disclaimers en privacyverklaringen.

Optimaal maatwerk vs. Regel het zelf online

Iedere onderneming is uniek, er zijn duizenden variaties met verschillende producten en/of diensten denkbaar. Voor een beperkt aantal type bedrijfsvoeringen geldt echter dat deze zeer vaak voorkomt, waardoor wij leverings-/ verkoopvoorwaarden voor die bedrijven voor een klein bedrag middels onze Regel-het-zelf-online-service kunnen aanbieden aan klanten die geen bijzondere eigen inbreng hebben voor in hun leverings-/ verkoopvoorwaarden. Het bijzondere van deze service is dat uw leverings-/ verkoopvoorwaarden niet door een online generator worden gemaakt, maar persoonlijk door een jurist. In onze online service is dan ook ruimte voor open vragen zodat uw algemene voorwaarden ook op uw antwoorden daarop kunnen aansluiten.

>>Regel het zelf online

Optimaal maatwerk

In het kader van optimaal maatwerk onderscheiden we ons door ons volledig en nauwkeurig te verdiepen in uw bedrijfsvoering en uw eigen wensen en belangen. Onze nauwkeurige werkwijze is vergelijkbaar met de traditionele werkwijze van advocatenkantoren, echter profiteert u bij ons van veel lagere tarieven. Door middel van een persoonlijke benadering stellen wij uw juridische documenten op. Bovendien leveren wij kosteloos extra services. Wij staan voor helderheid en werken uitsluitend met vaste prijsafspraken. Wij leveren ècht maatwerk, opgesteld door een jurist die zich optimaal verdiept in uw bedrijfsvoering!

​(NB. “algemene voorwaarden” worden soms ook wel “leveringsvoorwaarden” of “gebruiksvoorwaarden” genoemd. Dit zijn synoniemen. U hebt bijvoorbeeld niet én leveringsvoorwaarden én algemene voorwaarden nodig; het betreft, afhankelijk van de aard van uw producten- en/of dienstenaanbod, slechts een onderscheid dat wordt gemaakt in het spraakgebruik.)

Algemene voorwaarden op maat laten opstellen

Leverings-/verkoopvoorwaarden op maat laten opstellen

Webwinkelvoorwaarden op maat laten opstellen

Gebruiksvoorwaarden op maat laten opstellen

Onze andere diensten

Bij ons kunt u ook terecht voor het herzien of controleren van uw huidige leverings-/ verkoopvoorwaarden, het opstellen van maatwerkovereenkomsten, privacyverklaringen en disclaimers.

Overeenkomsten op maat laten opstellen