Webshop voorwaarden

Wilt u algemene voorwaarden voor uw webshop opstellen, maar weet u niet zo goed waaraan u dan moet denken? Maatwerk Jurist is gespecialiseerd in het opstellen van op maat gemaakte algemene voorwaarden voor uw webwinkel. Uw handelswijze dient bijvoorbeeld in overeenstemming te zijn met de Wet Koop op Afstand en overige regels van het consumentenrecht. Wij helpen u graag goede algemene voorwaarden voor uw webshop op te stellen, want dat is de specialiteit van Maatwerk Jurist.

Het belang van goede algemene webshop voorwaarden

Algemene voorwaarden zijn voor elke onderneming onmisbaar. U hanteert algemene voorwaarden omdat u niet voor elke overeenkomst opnieuw kunt onderhandelen over onder meer aansprakelijkheid, incassokosten en leveringstermijnen. De belangrijke juridische aspecten van het zakendoen wilt u efficiënt geregeld hebben.

Het opstellen van op maat gemaakte webshop voorwaarden is werk voor juridische specialisten; op basis van een volledige analyse van uw bedrijfsactiviteiten worden uw algemene voorwaarden opgesteld. Hierbij wordt zoveel mogelijk invulling gegeven aan uw persoonlijke voorkeuren. Uw algemene voorwaarden vullen we aan met bepalingen die voor uw onderneming van belang zijn. Onze werkwijze, expertise, opleiding en ervaring zorgen ervoor dat u sterk staat.

Kosten en eisen voor opstellen algemene voorwaarden webshop

Wij werken niet op basis van een uurtarief, maar tegen een zeer scherp vast tarief. De prijs voor het opstellen van algemene webshop voorwaarden is op aanvraag. Vraag daarom eerst een geheel vrijblijvende offerte aan.

Er zijn eisen verboden aan de algemene webshop voorwaarden. De bepalingen in algemene webshop voorwaarden dienen haarscherp geformuleerd te zijn; dubbelzinnige bepalingen zijn vernietigbaar. Maar met een scherpe formulering alleen is men er nog niet; de wet kent een uitvoerige regeling over algemene voorwaarden in het algemeen en de koop op afstand in het bijzonder. Bovendien bestaat er veel rechtspraak ten aanzien van dit onderwerp.

Ik wil een vrijblijvende offerte

Wilt u een vrijblijvende offerte voor het opstellen van uw algemene webshop voorwaarden? Door middel van onderstaand formulier vraagt u een vrijblijvende offerte aan, maar voor verdere informatie kunt u ook bellen op 085-4012440. Kies voor de zekerheid van volledig maatwerk. Maatwerk Jurist biedt topkwaliteit voor een scherpe prijs.

Maatwerk Jurist 2019 ® | Alle rechten voorbehouden

​Tel: 085-40 124 40

Mail: info@maatwerkjurist.nl

Algemene voorwaarden Maatwerk Jurist
Privacy

Website gemaakt met Vuora

.