Webwinkelvoorwaarden op maat laten opstellen

Optimaal maatwerk + extra services. Topkwaliteit voor een scherpe prijs

  • Optimaal maatwerk dat voldoet aan al uw wensen en exact aansluit op uw bedrijfsvoering;
  • Persoonlijk op te stellen door een in het contractenrecht gespecialiseerde jurist (meester in de rechten) met meer dan 10 jaar ervaring;
  • Efficiënte intake, per e-mail of telefonisch;
  • Vaste prijs Enkele typen algemene webshopvoorwaarden kunnen bij ons al volledig op maat worden opgesteld voor € 149,- (excl. btw). Dit is het geval als u 1) uitsluitend middels uw webshop 2) producten verkoopt 3) alleen aan consumenten. Is dat het geval, vermeldt u dat dan bij uw offerteaanvraag. Is dat niet het geval, dan bedraagt de vaste prijs voor een gemiddelde set algemene webshopvoorwaarden € 299,- (excl. btw).. Vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier, telefonisch (085-4012440), mail, WhatsApp of chat;
  • Levering meestal binnen 5 dagen;
  • Inclusief toelichting en instructie;
  • Inclusief adviesverlening/nazorg;
  • Onbeperkt aantal revisierondes (100% tevredenheidsgarantie);
  • Achteraf betalen (binnen 14 dagen na levering).

Wij zijn gespecialiseerd in het opstellen van op maat gemaakte algemene voorwaarden voor uw webshop. Voor overeenkomsten die via een webshop worden gesloten, gelden bijzondere wettelijke regels. Zo geldt voor consumenten doorgaans een herroepingsrecht (retourrecht) en rusten op webshopondernemers bijzondere informatieverplichtingen. Met correcte webshopvoorwaarden voldoet u aan deze wettelijke eisen en worden uw rechten en verplichtingen jegens klanten duidelijk.

Onze nauwkeurige werkwijze

Onze nauwkeurige werkwijze is vergelijkbaar met de traditionele werkwijze van advocaten (juristen met dezelfde opleiding), echter profiteert u bij ons van veel lagere tarieven.

Bij ons bent u verzekerd van optimaal maatwerk dat exact aansluit op uw specifieke productaanbod en eigen wensen. Door onze persoonlijke benadering en omdat wij echt de moeite nemen ons volledig in uw bedrijfsvoering te verdiepen, en bovendien optimaal rekening houden met uw eventuele eigen inbreng en bedrijfsbelangen, zijn wij ervan overtuigd u van het beste maatwerk te kunnen voorzien. Dit bovendien tegen een scherp tarief, inclusief daarbij inbegrepen services die u bij andere aanbieders niet vindt (zie “Stappenplan” hieronder). Bij ons kiest u voor optimale service voor een eenmalige vaste prijs. Zie voor onze uitstekende recensies hiernaast (desktop) of hieronder (mobiel).

Vraag snel en eenvoudig een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier, telefonisch (085-4012440), mail, WhatsApp of chat.

Starter? Heb ik nog meer documenten nodig?

Bent u starter en vraag u zich af of u naast algemene webwinkelvoorwaarden nog meer documenten nodig hebt? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie. Wij bieden geen standaardpakketten met bijvoorbeeld algemene voorwaarden + verwerkersovereenkomst + privacy policy + disclaimer. De meeste ondernemingen hebben niet al deze documenten nodig. Informeer bij ons voor een eerlijk advies.

Onze andere diensten

Het is ook mogelijk een vrijblijvende offerte aan te vragen voor het controleren, herzien, herschrijven (i.v.m. auteursrechten) of aanpassen van algemene webshopvoorwaarden, het opstellen van maatwerkcontracten, privacy policy’s, disclaimers en andere juridische documenten. Vraagt u zich af welke juridische documenten u nodig hebt? Neem dan contact op (via onderstaand contactformulier, telefonisch (085-4012440), mail of WhatsApp).

Stappenplan

Aanvraag
Vul onderstaand contactformulier in met een (korte) beschrijving van het aanbod in uw webwinkel en of u verkoopt aan particulieren en/of bedrijven, of vraag telefonisch, via de app of chat een vrijblijvende offerte aan. Is uw webshop reeds online? Vermeld dan ook het webadres.
Offerte
Ontvang per e-mail geheel vrijblijvend een offerte met een vaste, scherpe prijs. Onze prijzen zijn vanaf € 149,- (excl. btw). Na vaststelling van de prijs wordt deze uiteraard niet meer gewijzigd.
Onderzoek
Akkoord met de offerte? Stuur een mailtje en wij verrichten zorgvuldig het nodige vooronderzoek, waarna u een speciaal voor u op maat gemaakte vragenlijst ontvangt.
Vragenlijst
Neem hooguit 20 tot 30 minuten de tijd om de vragenlijst te beantwoorden. De vragen worden eenvoudig geformuleerd en zijn voor u makkelijk te beantwoorden. Liever telefonisch? Maak dan even een belafspraak en dan nemen we de vragenlijst telefonisch even door.
Ontvang algemene voorwaarden
U ontvangt uw algemene voorwaarden in 4 verschillende opmaak en bestandsindeling, ook op A4-formaat. Wij leveren uw algemene voorwaarden samen met een handige toelichting en instructie. Uiteraard is ook dat maatwerk.
Garantie
Iets onverhoopt niet helemaal naar wens of hebt u vragen? We gaan door tot u helemaal tevreden bent en beantwoorden uw vragen zolang u die hebt. We bieden dan ook een 100% tevredenheidsgarantie. Dit alles zonder extra kosten.
Nazorg
Loopt u in de toekomst aan tegen geschillen en/of hebt u advies nodig dat verband houdt met uw algemene voorwaarden? Wij adviseren u voor onbepaalde tijd geheel gratis.

Ik wil een vrijblijvende offerte ontvangen