fbpx
UITSTEKEND

Algemene voorwaarden Administratiekantoor opstellen

Algemene voorwaarden Administratiekantoor

Bent u als ZZP’er onlangs een administratiekantoor gestart of werkt u (als leidinggevende) bij een administratiekantoor en bent u op zoek naar algemene voorwaarden voor uw dienstverlening? Wij zijn u graag van dienst met het opstellen van uw op maat te maken algemene voorwaarden. Voor een administratiekantoor zijn relevante en duidelijke algemene voorwaarden uitermate belangrijk om veilig en efficiënt te kunnen ondernemen. Goede algemene voorwaarden beperken uw aansprakelijkheid en regelen alle andere relevante contractuele bepalingen waardoor u deze niet steeds met iedere individuele klant of opdrachtgever hoeft overeen te komen. Denkt u hierbij onder meer aan de verplichtingen van uw klanten/ opdrachtgevers, zoals wat betreft de juistheid en volledigheid van de aangeleverde gegevens, de betalings-, uitvoeringsvoorwaarden en de looptijd en opzegging van overeenkomsten. Bovendien bent u met behulp van goede algemene voorwaarden veel beter beschermd tegen onvoorziene omstandigheden.

Kies voor de kwaliteit van ècht maatwerk + extra services. Vaste prijs: 399,-*

Bij ons kiest u voor de kwaliteit van optimaal maatwerk, specifiek voor uw administratiekantoor opgesteld door een daarin gespecialiseerde jurist. Wij geloven niet in contractgeneratoren, maar in persoonlijke aandacht voor uw administratiekantoor bij het opstellen van uw algemene voorwaarden. Voor het opstellen van uw algemene voorwaarden hanteren we een vaste en scherpe prijs. Daarbij ontvangt u gratis extra services.

Inhoud algemene voorwaarden administratiekantoren

Afhankelijk van de concrete diensten die uw administratiekantoor verleent, zijn relevante onderwerpen voor in algemene voorwaarden onder meer:

  • Beperking van uw aansprakelijkheid en vrijwaring;
  • Verplichtingen van uw klanten/opdrachtgevers, onder meer wat betreft de aanlevering van volledige en correcte gegevens;
  • Looptijd en opzegging van overeenkomsten;
  • Honorarium en kosten;
  • Betalingsvoorwaarden;
  • Uitvoeringsvoorwaarden;
  • Opschorting en ontbinding van overeenkomsten.

Starter? Heb ik nog meer documenten nodig?

Bent u starter en vraag u zich af of u naast algemene voorwaarden voor uw administratiekantoor nog meer documenten nodig hebt? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie. Wij bieden geen standaardpakketten met bijvoorbeeld algemene voorwaarden + opdrachtovereenkomst + verwerkersovereenkomst + privacy policy + disclaimer. De meeste administratiekantoren hebben niet al deze documenten nodig. Informeer bij ons voor een eerlijk advies.