Over Ons

Maatwerk Jurist is een juridisch adviesbureau dat gespecialiseerd is in het opstellen van op maat te maken algemene voorwaarden, contracten en andere juridische documenten. Maatwerk Jurist is al bijna 10 jaar een snel en betaalbaar alternatief voor offline juridische dienstverlening. Sinds de oprichting in 2011 zijn we een fulltime draaiend kantoor dat hoogwaardig juridisch maatwerk opstelt.

Optimaal maatwerk

Zoals onze bedrijfsnaam al aangeeft, staat maatwerk bij ons hoog in het vaandel. Door onze persoonlijke benadering en omdat wij echt de moeite nemen ons volledig in uw bedrijfsvoering te verdiepen, zijn wij ervan overtuigd u van het beste maatwerk te kunnen voorzien. Dit bovendien tegen een scherp tarief, inclusief daarbij inbegrepen services.

Overeenkomsten op maat laten opstellen

Algemene voorwaarden op maat laten opstellen

Onze Regel-het-zelf-online-service

Veel (startende) bedrijven hebben weinig kennis over het belang van goede algemene voorwaarden. We hebben in de loop der jaren gemerkt dat veel van die bedrijven algemene voorwaarden van een concullega-bedrijf kopiëren omdat zij geen tijd en geld willen investeren voor het laten opstellen van eigen algemene voorwaarden. Los van het feit dat het kopiëren van algemene voorwaarden inbreuk maakt op het auteursrecht van de auteur, lopen deze bedrijven het risico dat deze algemene voorwaarden niet professioneel zijn opgesteld en/of dat zij niet volledig aansluiten op hun specifieke bedrijfsvoering, met alle (aansprakelijkheids)risico’s van dien. Om ook deze groep ondernemers veilig te kunnen laten ondernemen, is het voor enkele typen bedrijfsvoering mogelijk algemene voorwaarden middels onze Regel-het-zelf-online-service te bestellen. Treft u uw type bedrijfsvoering daar aan en hebt u verder geen bijzondere specifieke eigen inbreng voor in uw algemene voorwaarden, dan kunt u deze tegen een voordelig tarief bestellen, waarna u snel uw auteursrechtvrije, rechtsgeldige en juridisch waterdichte algemene voorwaarden ontvangt.

Het unieke van onze Regel-het-zelf-online-service is dat uw algemene voorwaarden op basis van uw antwoorden uit de online vragenlijst persoonlijk worden opgesteld, niet door een automatische generator. Zodoende bent u zeker van een correcte opbouw en samenhang van uw algemene voorwaarden en kan de online vragenlijst ook van open vragen worden voorzien.

Ga naar Regel het zelf online