fbpx
UITSTEKEND

Over Ons

Over Ons

Specialisten in contractenrechten

Wij zijn een juridisch adviesbureau dat gespecialiseerd is in het opstellen van op maat te maken algemene voorwaarden, overeenkomsten en andere juridische documenten, zoals disclaimers en privacyverklaringen. Wij zijn al jarenlang een snel en betaalbaar alternatief voor offline juridische dienstverlening. Sinds de oprichting in 2011 zijn wij een fulltime draaiend kantoor dat hoogwaardig juridisch maatwerk opstelt. Bovendien controleren en verbeteren wij contracten en algemene voorwaarden. Dagelijks werken we aan het opstellen, controleren en verbeteren van algemene voorwaarden en contracten. Daarbij staan maatwerk, kwaliteit, persoonlijk contact en service bij ons hoog in het vaandel. Door onze zorgvuldige werkwijze en persoonlijke benadering voorzien wij onze opdrachtgevers van het betere maatwerk. Veel opdrachtgevers die eens een contract of algemene voorwaarden bij ons hebben laten opstellen, hebben in ons een terugkerende partner gevonden voor opstellen en controleren van hun juridische documenten. Bij ons zijn de lijnen kort en staan wij u graag met raad en daad bij. Wij zijn een no-nonsense kantoor zonder uurtje-factuurtje-mentaliteit. Wij zetten graag een stapje extra en hebben daarom altijd tevreden klanten. 

Algemene voorwaarden. Optimaal maatwerk voor een scherpe prijs

Wij onderscheiden ons door ons volledig en nauwkeurig te verdiepen in uw beroeps- of bedrijfsvoering en uw eigen wensen en belangen. Onze nauwkeurige werkwijze is vergelijkbaar met de traditionele werkwijze van advocatenkantoren, echter profiteert u bij ons van veel lagere tarieven. Door middel van een persoonlijke benadering stellen wij uw algemene voorwaarden op. Bovendien leveren wij kosteloos extra services. Wij staan voor helderheid en werken uitsluitend met vaste prijsafspraken. Wij leveren ècht maatwerk, opgesteld door een jurist die zich optimaal verdiept in uw bedrijfsvoering!

(NB. “Algemene voorwaarden” worden soms ook wel “webwinkelvoorwaarden”, “leveringsvoorwaarden” of “gebruiksvoorwaarden” genoemd. Dit zijn synoniemen. U hebt bijvoorbeeld niet én leveringsvoorwaarden én algemene voorwaarden nodig; het betreft, afhankelijk van de aard van uw producten- en/of dienstenaanbod, slechts een onderscheid dat wordt gemaakt in het spraakgebruik.)

Onze andere diensten

Bij ons kunt u ook terecht voor het herzien of controleren van uw huidige algemene voorwaarden, het opstellen van maatwerkovereenkomsten, privacyverklaringen en disclaimers.