Over Ons

Wij zijn een juridisch adviesbureau dat gespecialiseerd is in het opstellen van op maat te maken algemene voorwaarden, overeenkomsten en andere juridische documenten, zoals disclaimers en privacyverklaringen. Wij zijn al jarenlang een snel en betaalbaar alternatief voor offline juridische dienstverlening. Sinds de oprichting zijn wij een fulltime draaiend kantoor dat hoogwaardig juridisch maatwerk opstelt. Wij staan bekend om onze inzet, betrokkenheid en bereidheid om optimaal mee te denken over uw bedrijfsbelangen. Veel opdrachtgevers die eens een contract of algemene voorwaarden bij ons hebben laten opstellen, hebben in ons een terugkerende partner gevonden voor opstellen en controleren van hun juridische documenten. Bij ons zijn de lijnen kort en staan wij u graag met raad en daad bij. Wij zijn een no-nonsense kantoor zonder uurtje-factuurtje-mentaliteit. Wij zetten graag een stapje extra zonder daarvoor meteen een factuur te sturen. 

Algemene voorwaarden. Optimaal maatwerk voor een scherpe prijs

Wij onderscheiden ons door ons volledig en nauwkeurig te verdiepen in uw beroeps- of bedrijfsvoering en uw eigen wensen en belangen. Onze nauwkeurige werkwijze is vergelijkbaar met de traditionele werkwijze van advocatenkantoren, echter profiteert u bij ons van veel lagere tarieven. Door middel van een persoonlijke benadering stellen wij uw algemene voorwaarden op. Bovendien leveren wij kosteloos extra services. Wij staan voor helderheid en werken uitsluitend met vaste prijsafspraken. Wij leveren ècht maatwerk, opgesteld door een jurist die zich optimaal verdiept in uw bedrijfsvoering!

​(NB. “Algemene voorwaarden” worden soms ook wel “webwinkelvoorwaarden”, “leveringsvoorwaarden” of “gebruiksvoorwaarden” genoemd. Dit zijn synoniemen. U hebt bijvoorbeeld niet én leveringsvoorwaarden én algemene voorwaarden nodig; het betreft, afhankelijk van de aard van uw producten- en/of dienstenaanbod, slechts een onderscheid dat wordt gemaakt in het spraakgebruik.)

Onze andere diensten

Bij ons kunt u ook terecht voor het herzien of controleren van uw huidige algemene voorwaarden, het opstellen van maatwerkovereenkomsten, privacyverklaringen en disclaimers.

Overeenkomsten op maat laten opstellen