Over Ons

Maatwerk Jurist is een juridisch adviesbureau dat gespecialiseerd is in het opstellen van op maat te maken algemene voorwaarden, overeenkomsten en andere juridische documenten, zoals disclaimers en privacyverklaringen. Wij zijn al meer dan 10 jaar een snel en betaalbaar alternatief voor offline juridische dienstverlening. Sinds de oprichting in 2011 zijn we een fulltime draaiend kantoor dat hoogwaardig juridisch maatwerk opstelt.

Algemene voorwaarden: Optimaal maatwerk vs. Regel het zelf online

Voor het opstellen van uw algemene voorwaarden, kunt u bij ons kiezen uit twee formats: ‘Optimaal Maatwerk’ of ‘Regel het zelf online.

Iedere onderneming is uniek, er zijn duizenden variaties met verschillende producten en/of diensten denkbaar. Echter, sommige typen bedrijfsvoering komen zeer veel voor. Voor klanten die geen bijzondere eigen inbreng hebben voor in hun algemene voorwaarden, kunnen we dergelijke algemene voorwaarden voor een klein bedrag opstellen via onze Regel-het-zelf-online-service. Het bijzondere van deze service is dat uw algemene voorwaarden niet door een online generator worden gemaakt, maar persoonlijk door een jurist. In de online service is dan ook ruimte voor open vragen zodat uw algemene voorwaarden ook op uw antwoorden daarop kunnen aansluiten.

>>Regel het zelf online

Optimaal maatwerk

In het kader van optimaal maatwerk onderscheiden we ons door ons volledig en nauwkeurig te verdiepen in uw beroeps- of bedrijfsvoering en uw eigen wensen en belangen. Onze nauwkeurige werkwijze is vergelijkbaar met de traditionele werkwijze van advocatenkantoren, echter profiteert u bij ons van veel lagere tarieven. Door middel van een persoonlijke benadering stellen wij uw algemene voorwaarden op. Bovendien leveren wij kosteloos extra services. Wij staan voor helderheid en werken uitsluitend met vaste prijsafspraken. Wij leveren ècht maatwerk, opgesteld door een jurist die zich optimaal verdiept in uw bedrijfsvoering!

​(NB. “Algemene voorwaarden” worden soms ook wel “webwinkelvoorwaarden”, “leveringsvoorwaarden” of “gebruiksvoorwaarden” genoemd. Dit zijn synoniemen. U hebt bijvoorbeeld niet én leveringsvoorwaarden én algemene voorwaarden nodig; het betreft, afhankelijk van de aard van uw producten- en/of dienstenaanbod, slechts een onderscheid dat wordt gemaakt in het spraakgebruik.)

Algemene voorwaarden laten opstellen >> Optimaal maatwerk

Onze andere diensten

Bij ons kunt u ook terecht voor het herzien of controleren van uw huidige algemene voorwaarden, het opstellen van maatwerkovereenkomsten, privacyverklaringen en disclaimers.

Overeenkomsten op maat laten opstellen