Algemene voorwaarden laten opstellen

Kies voor het optimale maatwerk, inclusief extra services & 100% tevredenheidsgarantie

Met professionele algemene voorwaarden beperkt u uw aansprakelijkheidsrisico’s en regelt u alle overige belangrijke zaken die u niet steeds individueel met iedere klant of opdrachtgever kunt overeenkomen. Doordat wij ons specifiek hebben gespecialiseerd in het opstellen van algemene voorwaarden (soms ook wel leverings-, verkoop-, inkoopvoorwaarden, e.d. genoemd), kunnen we de optimale maatwerk algemene voorwaarden voor u opstellen voor een vaste prijs van slechts € 275,- (excl. btw)*.

* Verkoopt u uitsluitend via een webwinkel aan consumenten? Klik dan hier voor het op maat laten opstellen van uw algemene voorwaarden voor een vast tarief van slechts 149,- (excl. btw).

Waarom Maatwerk Jurist?

Bij de prijs van € 275,- zijn inbegrepen de levering van een verhelderende toelichting en instructie en het laten doorvoeren van eventueel gewenste wijzigingen in uw algemene voorwaarden. Bovendien betaalt u bij ons pas achteraf en worden uw algemene voorwaarden uiteraard opgesteld door een daartoe gekwalificeerde jurist (meester in de rechten). Zie voor onze uitstekende recensies hiernaast (desktop) of hieronder (mobiel). Honderden bedrijven gingen u voor.

Let op: “Op maat gemaakt” = niet altijd ook ècht maatwerk
Let u er bij het selecteren van een aanbieder op dat u aan de werkwijze al kunt zien in welke mate u maatwerk zult ontvangen. Bij ons kiest u voor de zekerheid van optimaal maatwerk omdat we ons met onze methode optimaal verdiepen in uw bedrijfsvoering en wij u alle gelegenheid bieden om eventuele eigen wensen te vermelden, zoals wat betreft specifieke situaties over de beperking van uw aansprakelijkheid, annulering van overeenkomsten, etc.

Het werkt heel eenvoudig:
Geef via onderstaand contactformulier geheel vrijblijvend een (korte) beschrijving van uw bedrijfsvoering, eventuele extra informatie en/of verwijs naar uw website waarop uw bedrijfsvoering is beschreven. Vervolgens ontvangt u een vrijblijvende offerte met meer informatie over onze werkwijze & leveringstermijn. Als u akkoord gaat met de offerte, wordt op basis van de gegevens die u via het contactformulier hebt verstuurd, geïnventariseerd welke vragen relevant zijn voor het opstellen van specifiek úw algemene voorwaarden. Nadat wij dit voorwerk hebben verricht, ontvangt u een op maat gemaakte vragenlijst. Wij inventariseren uw bedrijfsvoering dan ook niet op basis van een vluchtig telefoongesprek of algemeen toepasbaar (online) vragenformulier waarbij niet alle detailinformatie aan de orde kan komen. Onze op maat gemaakte vragenlijst kunt u per e-mail beantwoorden, maar als dat uw voorkeur heeft, kunnen we op basis van de vragenlijst ook een telefonische intake plannen. Het beantwoorden van de vragenlijst is eenvoudig (helemaal als u voor een telefonische intake kiest) en neemt vaak niet meer dan 30 minuten van uw tijd in beslag.

TIJDELIJKE ACTIE:  Hebt u de offerte aanvaard, maar twijfelt u aan het maatwerk van de voor u opgestelde vragenlijst en dus ook aan het maatwerk van uw uiteindelijke algemene voorwaarden? Dan kunt u uw opdracht zonder opgave van redenen binnen 5 dagen nog kosteloos intrekken.

Vul vandaag dus nog onderstaand contactformulier in voor een vrijblijvende offerte met specifiekere informatie over onze werkwijze & leveringstermijn. Vragen? Belmail of gebruik de app of chat.

Wist u dat?

Bij ons kunt u ook terecht voor het herzien of controleren van uw huidige algemene voorwaarden, het opstellen van maatwerkcontracten, privacyverklaringen en disclaimers. Voor een vrijblijvende prijsopgave met mogelijke combinatiekorting, gebruik het contactformulier hieronder, bel, app, gebruik de chat of mail naar info@maatwerkjurist.nl.

Voor een vrijblijvende prijsopgave voor het herzien of controleren van uw huidige algemene voorwaarden, kunt u uw huidige set algemene voorwaarden mailen naar info@maatwerkjurist.nl of daarnaar middels een weblink verwijzen bij gebruik van het contactformulier hieronder.


Ik wil een vrijblijvende offerte ontvangen

edit

Unieke aanpak

Maatwerk Jurist hanteert een unieke aanpak bij het opstellen van op maat te maken algemene voorwaarden; ultiem maatwerk wordt in onze optiek niet gerealiseerd door een kort telefonisch onderhoud te plegen of een algemeen toepasbaar online vragenformulier in te vullen. Immers, hoe algemener uw inbreng, hoe meer standaard uw algemene voorwaarden zullen worden.​

Om ultiem maatwerk te kunnen leveren, wordt bij Maatwerk Jurist gewerkt met een klantspecifieke vragenlijst die dient als (schriftelijk) interview. De basis voor de vragenlijst biedt de eerste informatie die u over uw bedrijfsvoering hebt verstrekt, bijvoorbeeld aan de hand van het contactformulier hierboven. Indien u akkoord gaat met de verkregen offerte, wordt uw vragenlijst per e-mail aangeleverd. In de vragenlijst wordt naar detailinformatie gevraagd om voor u de meest passende voorwaarden te kunnen opstellen. Normaliter worden vragenlijsten per e-mail beantwoord en teruggestuurd, maar de vragenlijst kan desgewenst ook telefonisch worden behandeld. Ook is ruimte om met de beantwoorde vragenlijst eventueel door u gebruikte offertes, overeenkomsten of informatiebladen mee te sturen. Het resultaat is ultieme maatwerk algemene voorwaarden tegen een scherp en vast tarief.​

Na de levering van uw algemene voorwaarden is ruimte voor kosteloze revisie van de algemene voorwaarden, hoewel meer dan 95% van de opdrachtgevers met de eerste levering reeds volledig tevreden is.​

Kortom: Maatwerk Jurist onderscheidt zich wat betreft zijn nauwkeurige aanpak en het werken met klantspecifieke vragenlijsten, maar ook wat betreft achterafbetaling, ruime ervaring, kwalificaties (opdrachten worden uitgevoerd door een in het contractenrecht gespecialiseerde meester in de rechten (mr.)) en kosteloos bijkomende services. Voor het opstellen van algemene voorwaarden geldt bovendien een vaste totaalprijs, zonder bijkomende kosten.​

Kies voor kwaliteit, dat betaalt zich immers altijd uit. Onze uitstekende recensies treft u hieronder (mobiel) of hiernaast (desktop) aan.

Tevredenheidsgarantie

Maatwerk Jurist hanteert een tevredenheidsgarantie; daar waar concurrenten beperkingen aan revisies stellen, zijn daaraan bij Maatwerk Jurist geen beperkingen en kosten verbonden (uiteraard mits u ons in eerste aanleg naar beste inzicht hebt geïnformeerd). Doch is meer dan 95% van de opdrachtgevers met de eerste levering reeds volledig tevreden.

Toelichting, instructie en nazorg

Maar Maatwerk Jurist doet meer! Algemene voorwaarden worden namelijk geleverd met een toelichting en instructie, ook op maat gemaakt! De toelichting legt de (wettelijke) achtergrond uit van de bepalingen, voor zover deze niet voor zich spreekt. Als juridische leek zit u na de levering dan ook niet met tal van vragen. Mochten na de levering evenwel vragen resteren, dan worden deze uiteraard kosteloos telefonisch of per e-mail behandeld. De instructie leert u op welke wijze u klanten/opdrachtgevers van uw algemene voorwaarden in kennis moet stellen.

Maatwerk Jurist 2019 ® | Alle rechten voorbehouden

​Tel: 085-40 124 40

Mail: info@maatwerkjurist.nl

Algemene voorwaarden Maatwerk Jurist
Privacy

Website gemaakt met Vuora

.