Algemene voorwaarden opstellen

Algemene voorwaarden opstellen, volledig maatwerk voor een vaste prijs: € 275,-

Met goede algemene voorwaarden beperkt u de aansprakelijkheidsrisico’s van uw onderneming en regelt u alle overige belangrijke zaken die u niet steeds individueel met iedere klant kunt overeenkomen. Maatwerk Jurist is vrijwel volledig toegewijd aan het opstellen van op maat te maken algemene voorwaarden (afhankelijk van de strekking, in het spraakgebruik ook wel aangeduid als leverings-, verkoop-, inkoopvoorwaarden, etc.)

De vaste prijs voor het opstellen van uw op maat te maken algemene voorwaarden bedraagt € 275,- (excl. btw). In uitzonderlijke gevallen kan vooraf een hogere prijs worden overeengekomen als uw bedrijfsvoering erg uitgebreid is. Vraag daarom altijd eerst geheel vrijblijvend een offerte aan door het contactformulier hieronder in te vullen. Geeft u daarin (kort) aan wat uw bedrijfsvoering is, waarna u de offerte spoedig ontvangt. Ook kunt u ons voor vragen telefonisch bereiken op 085-4012440.

Kies voor kwaliteit, dat betaalt zich immers altijd uit. Onze uitstekende recensies treft u hieronder (mobiel) of hiernaast (desktop) aan. Verdere informatie over de werkwijze van Maatwerk Jurist, leest u onder het contactformulier.

Waarom Maatwerk Jurist?

  1. Vaste prijs voor het opstellen van algemene voorwaarden, overeenkomsten, privacy policy’s etc.; geen bijkomende kosten (eventueel gewenste revisies inbegrepen!)
  2. Uniek: Betaalt u bij anderen vooraf, bij Maatwerk Jurist betaalt u pas na de levering met een betalingstermijn van 14 dagen
  3. ​Uniek: Nauwkeurige inventarisatie van uw bedrijfsvoering; er wordt gewerkt met een speciaal voor uw bedrijf op te stellen vragenlijst. Telefonische bespreking mogelijk.
  4. Uniek: Kosteloze en verhelderende toelichting en instructie
  5. Ondersteuning voor- en achteraf
  6. Kosteloze beantwoording van uw contractuele vraagstukken.

Ik wil een vrijblijvende offerte of meer informatie ontvangen

edit

Unieke aanpak

Maatwerk Jurist hanteert een unieke aanpak bij het opstellen van op maat te maken algemene voorwaarden; ultiem maatwerk wordt in onze optiek niet gerealiseerd door een kort telefonisch onderhoud te plegen of een algemeen toepasbaar online vragenformulier in te vullen. Immers, hoe algemener uw inbreng, hoe meer standaard uw algemene voorwaarden zullen worden.​


Om ultiem maatwerk te kunnen leveren, wordt bij Maatwerk Jurist gewerkt met een klantspecifieke vragenlijst die dient als (schriftelijk) interview. De basis voor de vragenlijst biedt de eerste informatie die u over uw bedrijfsvoering hebt verstrekt, bijvoorbeeld aan de hand van het contactformulier onderaan deze pagina. Indien u akkoord gaat met de verkregen offerte, wordt uw vragenlijst per e-mail aangeleverd. In de vragenlijst wordt naar detailinformatie gevraagd om voor u de meest passende voorwaarden te kunnen opstellen. Normaliter worden vragenlijsten per e-mail beantwoord en teruggestuurd, maar de vragenlijst kan desgewenst ook telefonisch worden behandeld. Ook is ruimte om met de beantwoorde vragenlijst eventueel door u gebruikte offertes, overeenkomsten of informatiebladen mee te sturen. Het resultaat is ultieme maatwerk algemene voorwaarden tegen een scherp en vast tarief.​


Na de levering van uw algemene voorwaarden is ruimte voor kosteloze revisie van de algemene voorwaarden, hoewel meer dan 95% van de opdrachtgevers met de eerste levering reeds volledig tevreden is.​


Kortom: Maatwerk Jurist onderscheidt zich wat betreft zijn nauwkeurige aanpak en het werken met klantspecifieke vragenlijsten, maar ook wat betreft achterafbetaling, ruime ervaring, kwalificaties (opdrachten worden uitgevoerd door een in het contractenrecht gespecialiseerde meester in de rechten (mr.)) en kosteloos bijkomende services. Voor het opstellen van algemene voorwaarden geldt bovendien een vaste totaalprijs, zonder bijkomende kosten.​


Kies voor kwaliteit, dat betaalt zich immers altijd uit. Onze uitstekende recensies treft u hieronder (mobiel) of hiernaast (desktop) aan.

Waarom Maatwerk Jurist?


​1. Vaste prijs voor het opstellen van algemene voorwaarden, overeenkomsten, privacy policy’s etc.; geen bijkomende kosten (eventueel gewenste revisies inbegrepen!)
​2. Uniek: Betaalt u bij anderen vooraf, bij Maatwerk Jurist betaalt u pas na de levering met een betalingstermijn van 14 dagen
3. ​Uniek: Nauwkeurige inventarisatie van uw bedrijfsvoering; er wordt gewerkt met een speciaal voor uw bedrijf op te stellen vragenlijst. Telefonische bespreking mogelijk.
​4. Uniek: Kosteloze en verhelderende toelichting en instructie
​5. Ondersteuning voor- en achteraf
​6. Kosteloze beantwoording van uw contractuele vraagstukken.

Tevredenheidsgarantie

Maatwerk Jurist hanteert een tevredenheidsgarantie; daar waar concurrenten beperkingen aan revisies stellen, zijn daaraan bij Maatwerk Jurist geen beperkingen en kosten verbonden (uiteraard mits u ons in eerste aanleg naar beste inzicht hebt geïnformeerd). Doch is meer dan 95% van de opdrachtgevers met de eerste levering reeds volledig tevreden.

Toelichting, instructie en nazorg

Maar Maatwerk Jurist doet meer! Algemene voorwaarden worden namelijk geleverd met een toelichting en instructie, ook op maat gemaakt! De toelichting legt de (wettelijke) achtergrond uit van de bepalingen, voor zover deze niet voor zich spreekt. Als juridische leek zit u na de levering dan ook niet met tal van vragen. Mochten na de levering evenwel vragen resteren, dan worden deze uiteraard kosteloos telefonisch of per e-mail behandeld. De instructie leert u op welke wijze u klanten/opdrachtgevers van uw algemene voorwaarden in kennis moet stellen.

Maatwerk Jurist 2017 ® | Alle rechten voorbehouden


Algemene voorwaarden Maatwerk Jurist
Privacy

Website gemaakt met Vuora

.