Algemene voorwaarden laten opstellen

Algemene voorwaarden laten opstellen, volledig maatwerk voor een vaste prijs: € 275,-*

Met Maatwerk Jurist kiest u voor de kwaliteit van ultieme maatwerk algemene voorwaarden, opgesteld door een in het contractenrecht gespecialiseerde meester in de rechten, inclusief extra services (zie punt 5 en 6 onder “Onze werkwijze”). Onze werkwijze is zeer nauwkeurig en helder. Wij werken niet met standaardmodellen waarop uw ‘maatwerkvoorwaarden’ worden aangepast, maar inventariseren uw bedrijfsvoering nauwkeurig door een klantspecifieke vragenlijst op te stellen met gerichte, voor u eenvoudig te beantwoorden vragen. Voeg uw eventuele standaardoffertes, -contracten, -opdracht/-orderbevestigingen e.d. toe, en wij stellen de ultieme maatwerkvoorwaarden voor u op voor de scherpst mogelijke prijs. Bovendien betaalt u bij Maatwerk Jurist pas achteraf, binnen 14 dagen na de levering.

Waarom maatwerk algemene voorwaarden?

Algemene voorwaarden zijn onmisbaar voor elke onderneming, terwijl u dat pas merkt als sprake is van een geschil tussen u en een klant of opdrachtgever. Tref daarom vooraf de nodige maatregelen door maatwerkvoorwaarden te laten opstellen. Met professionele maatwerkvoorwaarden beperkt u uw aansprakelijkheidsrisico’s en regelt u alle overige belangrijke zaken die u niet steeds individueel met iedere klant of opdrachtgever kunt overeenkomen. Vermijd dan ook het gebruik van standaardmodellen; onderschat namelijk niet dat ook ondernemingen uit dezelfde branche, toch sterk kunnen verschillen wat betreft aanbod en/of handelswijze. Bovendien, kopieer en plak nooit van internet; ten eerste pleegt u dan een inbreuk op het auteursrecht (plagiaat) en ten tweede komt het veel voor dat die algemene voorwaarden niet door juridische professionals zijn opgesteld, met alle bedrijfsrisico’s van dien.

Wij zijn vrijwel volledig toegewijd aan het opstellen van op maat te maken algemene voorwaarden (ook wel leverings-, verkoop-, inkoopvoorwaarden, etc. genoemd).

* Verkoopt u uitsluitend via een webwinkel aan consumenten? Klik dan hier voor het op maat laten opstellen van uw algemene voorwaarden tegen voor een vast tarief van 149,- (excl. btw).

Onze werkwijze, nauwkeurig & helder

  1. Introduceer uw onderneming. U stelt uw bedrijfsvoering (kort) voor middels het contactformulier hieronder, via de chat, WhatsApp-button, telefonisch of per e-mail (info@maatwerkjurist.nl).

  2. Ontvang een vrijblijvende offerte. Hoewel de prijs meestal € 275,- (excl. btw) bedraagt, kan het zijn dat uw onderneming zich toespitst op zeer uiteenlopende ‘takken van sport’, waardoor het kan voorkomen dat vooraf een hogere prijs moet worden geoffreerd. Echter is dit uitzonderlijk. Vraag daarom dus wel altijd eerst geheel vrijblijvend een offerte aan door het contactformulier onderaan deze pagina in te vullen en u bent vooraf zeker van de voor u geldende prijs, zonder extra kosten. Geef in het contactformulier (kort) aan wat uw aanbod van producten, diensten en/of werkzaamheden is, waarna u de offerte, inclusief leveringstermijn, spoedig ontvangt. Ook kunt u ons voor vragen of een offerteaanvraag via de chat, WhatsApp-button of telefonisch bereiken op 085-4012440.

  3. Inventarisatie na opdrachtverstrekking. Nadat u aangeeft van de offerte gebruik te willen maken, wordt op basis van de van u verkregen eerste informatie, een klantspecifieke vragenlijst opgesteld en per e-mail aan u geleverd. Elke onderneming is immers uniek, waardoor niet kan worden volstaan met een algemeen toepasbaar vragenformulier of vluchtig telefonisch interview, zoals bij andere aanbieders vaak het geval is. Maatwerk begint reeds bij het opstellen van onze vragenlijsten. De vragenlijst is een soort interview waarin uw aanbod, handelswijze en voorkeuren zeer concreet aan bod komen.

  4. Beantwoord de vragenlijst. De vragenlijst kunt u op uw gemak achter de computer invullen en terugsturen, maar indien u de vragenlijst liever telefonisch wilt bespreken, dan is dat ook mogelijk. Een gemiddelde vragenlijst kent ongeveer 20 voor u eenvoudig te beantwoorden vragen in slechts ongeveer 15 tot 20 minuten, dit terwijl u toch gestuurd wordt de diepte in te gaan en eventuele specifieke wensen of aandachtspunten te vermelden. Ook wordt in de vragenlijst benadrukt dat u eventueel door u gebruikte standaardoffertes, -contracten en order- en/of opdrachtbevestigingen kunt meesturen, zodat u uw bedrijf nog duidelijker presenteert en uw algemene voorwaarden ook daarop zullen aansluiten. Met deze werkwijze wordt het ultieme maatwerk voor u gerealiseerd zonder dat dit voor u veel inspanning kost.

  5. Ontvangst algemene voorwaarden & unieke extra services. Uw algemene voorwaarden worden opgesteld en per e-mail geleverd in verschillende bestandsformaten (Word en PDF) en indeling (A4-formaat en regulier). Ook ontvangt u een toelichting en instructie. De toelichting is handig om bepaalde contractuele aspecten beter te begrijpen. Bijvoorbeeld: Wat te doen als uw klant of opdrachtgever ook algemene voorwaarden hanteert? En sluit u bijvoorbeeld overeenkomsten op afstand? Dan moet u uw klanten/opdrachtgevers volgens de wet voorzien van specifieke informatie. Belangrijk om daarvan op de hoogte te zijn! De instructie, ook maatwerk, is bedoeld om uit te leggen hoe u de algemene voorwaarden juist hanteert. Doet u dit niet, dan kunnen de algemene voorwaarden door uw wederpartijen zogenoemd worden ‘vernietigd’. Deze nuttige informatie biedt alleen Maatwerk Jurist.

  6. Kosteloze wijzigingen. Hebt u na de levering vragen of wilt u aanpassingen in uw algemene voorwaarden laten aanbrengen? Dit is allemaal bij de prijs inbegrepen!

Bij Maatwerk Jurist kiest u voor de kwaliteit van ècht maatwerk. Onze uitstekende recensies treft u hieronder (mobiel) of hiernaast (desktop) aan. Voor een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand contactformulier invullen, of tijdens kantooruren bellen, appen of chatten. Meer informatie lezen over onze werkwijze? Lees dan verder onder het contactformulier.

Bij ons kunt u ook terecht voor het herzien of controleren van uw huidige algemene voorwaarden, het opstellen van maatwerkcontracten, privacyverklaringen en disclaimers. Voor een vrijblijvende prijsopgave met mogelijke combinatiekorting, gebruik het contactformulier hieronder, bel, gebruik de chat of mail naar info@maatwerkjurist.nl.

Voor een vrijblijvende prijsopgave voor het herzien of controleren van uw huidige algemene voorwaarden, kunt u uw huidige set algemene voorwaarden mailen naar info@maatwerkjurist.nl of daarnaar middels een weblink verwijzen bij gebruik van het contactformulier hieronder.

Ik wil een vrijblijvende offerte of meer informatie ontvangen

edit

Unieke aanpak

Maatwerk Jurist hanteert een unieke aanpak bij het opstellen van op maat te maken algemene voorwaarden; ultiem maatwerk wordt in onze optiek niet gerealiseerd door een kort telefonisch onderhoud te plegen of een algemeen toepasbaar online vragenformulier in te vullen. Immers, hoe algemener uw inbreng, hoe meer standaard uw algemene voorwaarden zullen worden.​

Om ultiem maatwerk te kunnen leveren, wordt bij Maatwerk Jurist gewerkt met een klantspecifieke vragenlijst die dient als (schriftelijk) interview. De basis voor de vragenlijst biedt de eerste informatie die u over uw bedrijfsvoering hebt verstrekt, bijvoorbeeld aan de hand van het contactformulier hierboven. Indien u akkoord gaat met de verkregen offerte, wordt uw vragenlijst per e-mail aangeleverd. In de vragenlijst wordt naar detailinformatie gevraagd om voor u de meest passende voorwaarden te kunnen opstellen. Normaliter worden vragenlijsten per e-mail beantwoord en teruggestuurd, maar de vragenlijst kan desgewenst ook telefonisch worden behandeld. Ook is ruimte om met de beantwoorde vragenlijst eventueel door u gebruikte offertes, overeenkomsten of informatiebladen mee te sturen. Het resultaat is ultieme maatwerk algemene voorwaarden tegen een scherp en vast tarief.​

Na de levering van uw algemene voorwaarden is ruimte voor kosteloze revisie van de algemene voorwaarden, hoewel meer dan 95% van de opdrachtgevers met de eerste levering reeds volledig tevreden is.​

Kortom: Maatwerk Jurist onderscheidt zich wat betreft zijn nauwkeurige aanpak en het werken met klantspecifieke vragenlijsten, maar ook wat betreft achterafbetaling, ruime ervaring, kwalificaties (opdrachten worden uitgevoerd door een in het contractenrecht gespecialiseerde meester in de rechten (mr.)) en kosteloos bijkomende services. Voor het opstellen van algemene voorwaarden geldt bovendien een vaste totaalprijs, zonder bijkomende kosten.​

Kies voor kwaliteit, dat betaalt zich immers altijd uit. Onze uitstekende recensies treft u hieronder (mobiel) of hiernaast (desktop) aan.

Tevredenheidsgarantie

Maatwerk Jurist hanteert een tevredenheidsgarantie; daar waar concurrenten beperkingen aan revisies stellen, zijn daaraan bij Maatwerk Jurist geen beperkingen en kosten verbonden (uiteraard mits u ons in eerste aanleg naar beste inzicht hebt geïnformeerd). Doch is meer dan 95% van de opdrachtgevers met de eerste levering reeds volledig tevreden.

Toelichting, instructie en nazorg

Maar Maatwerk Jurist doet meer! Algemene voorwaarden worden namelijk geleverd met een toelichting en instructie, ook op maat gemaakt! De toelichting legt de (wettelijke) achtergrond uit van de bepalingen, voor zover deze niet voor zich spreekt. Als juridische leek zit u na de levering dan ook niet met tal van vragen. Mochten na de levering evenwel vragen resteren, dan worden deze uiteraard kosteloos telefonisch of per e-mail behandeld. De instructie leert u op welke wijze u klanten/opdrachtgevers van uw algemene voorwaarden in kennis moet stellen.

Maatwerk Jurist 2019 ® | Alle rechten voorbehouden

​Tel: 085-40 124 40

Mail: info@maatwerkjurist.nl

Algemene voorwaarden Maatwerk Jurist
Privacy

Website gemaakt met Vuora

.