Algemene voorwaarden laten opstellen

Kies voor de kwaliteit van optimaal maatwerk + extra services

   Geen gebruik van contractgeneratoren, maar persoonlijk opgesteld door een in het contractenrecht gespecialiseerde jurist;
   Hoogste mate van maatwerk en kwaliteit door unieke werkwijze;
√   Efficiënte intake, per e-mail of telefonisch;
   Vaste prijs* (op aanvraag);
   Levering meestal binnen 5 dagen;
   Inclusief toelichting en instructie;
   Inclusief adviesverlening/nazorg;
   Onbeperkt aantal revisierondes (100% tevredenheidsgarantie);
√   Achteraf betalen (binnen 14 dagen na levering).

Wij zijn gespecialiseerd in specifiek het opstellen van op maat te maken algemene voorwaarden en contracten. Door onze unieke werkwijze en nauwkeurige aanpak bent u bij ons verzekerd van optimaal en professioneel maatwerk. Dit is nodig om uw onderneming optimaal te beschermen tegen aansprakelijkheid en om er zeker van te zijn dat u tegenover uw klanten of opdrachtgevers voldoet aan alle wettelijke verplichtingen. Optimaal maatwerk betekent ook dat we optimaal rekening houden met uw specifieke wensen en belangen, de voor uw diensten- en/of productenaanbod meest recente wet- en regelgeving en daarnaast ook met alle belangrijke contractuele aspecten die specifiek voor uw bedrijfsvoering van belang zijn.

Optimaal maatwerk vs. semi-maatwerk en branche- en modelvoorwaarden
In vergelijking met het maatwerk dat wij opstellen, schieten gepersonaliseerde modelvoorwaarden, branchevoorwaarden en semi-maatwerk (maatwerk gebaseerd op te weinig informatie over uw onderneming) te kort. Inherent aan branchevoorwaarden is dat zij voor een breed aanbod van mogelijke producten en/of diensten in de betreffende branche toepasselijk moeten zijn en daardoor óf overmatig veralgemeniseerd zijn, óf voor uw onderneming onnodig omvangrijk zijn. Bij gepersonaliseerde modelvoorwaarden komt het vaak voor dat een onderneming specifieke producten en/of diensten aanbiedt waarmee in het model geen rekening kan worden gehouden. De mogelijkheden zijn immers heel divers. Zo richt bijvoorbeeld een websiteontwerpbureau zich mogelijk niet alleen op het ontwerpen van websites, maar mogelijk ook op de levering van drukwerk, biedt het mogelijk ook hostingdiensten aan en beschikt het misschien ook wel over een webwinkel voor productverkoop.

Onze werkwijze & gratis extra services

Door ons optimaal te laten informeren over uw aanbod van producten en/of diensten, uw specifieke manier van handelen en eventuele eigen wensen, kunnen wij het optimale maatwerk voor u opstellen. Op basis van zorgvuldig vooronderzoek stellen wij uw algemene voorwaarden dan ook ‘met de hand’ en dus persoonlijk op.

Bij ons ontvangt u bovendien gratis extra services die u bij andere aanbieders niet vindt, waaronder een toelichting en instructie en nazorg. Door onze nauwkeurige aanpak is vrijwel elke eerste levering meteen volledig naar wens van onze opdrachtgevers, waardoor we als enige aanbieder, zonder extra kosten, ook onbeperkte revisierondes kunnen aanbieden. Wij bieden dan ook een 100% tevredenheidsgarantie. Ook betaalt u bij ons pas achteraf.  Zie voor onze uitstekende recensies hiernaast (desktop) of hieronder (mobiel).

Het unieke van onze aanpak is dat wij op basis van de in eerste instantie bij ons bekende informatie over uw onderneming (afgeleid van uw eerste bericht en/of website), zorgvuldig vooronderzoek verrichten, waarna we een klantspecifieke vragenlijst voor u opstellen. Aan de hand van de vragenlijst beschrijft u uw aanbod van producten en/of diensten, handelswijze en voorkeuren verder. Een nauwkeurige informatievergaring is essentieel voor de mate van maatwerk dat u ontvangt. Een korte telefonische intake, zonder enige voorafgaande verdieping, of een algemeen toepasbaar (online) vragenformulier, kan nimmer leiden tot de detailinformatie die nodig is om de kwaliteit van optimale maatwerk algemene voorwaarden te bieden; iets vanzelfsprekends waaraan nog wel eens voorbij wordt gegaan.

Onze klantspecifieke vragenlijst bevat makkelijke vragen en kunt u per e-mail terugsturen, echter kan ook een telefonische intake worden gepland. In het laatste geval hoeft u de vragenlijst vooraf niet te bestuderen en kost het laten opstellen van uw algemene voorwaarden u minimale inspanning. Lees onder “Hoe werkt het?” ons unieke en voor u eenvoudige stappenplan.

Vrijblijvende offerte

Voor een vrijblijvende offerte vult u onderstaand contactformulier in met een (korte) beschrijving van uw bedrijfsactiviteiten en eventuele verdere informatie. Beschikt u over een website waarop uw bedrijfsactiviteiten zijn beschreven? Vermeld dan ook het webadres. Vervolgens ontvangt u een vrijblijvende offerte met een vaste prijs en beschrijving van de inbegrepen extra services. Een offerte kunt u ook telefonisch (085-4012440), per mail of via de app of chat aanvragen. Ook voor een gratis adviesgesprek kunt u telefonisch contact opnemen.

* Enkele typen algemene voorwaarden kunnen bij ons al volledig op maat worden opgesteld voor € 149,- (excl. btw). Voor een gemiddelde set algemene voorwaarden bedraagt de vaste prijs € 299,- (excl. btw). De voor u geldende vaste prijs kunt u vrijblijvend aanvragen, bijvoorbeeld via onderstaand contactformulier.

Onze andere diensten

Het is ook mogelijk een vrijblijvende offerte aan te vragen voor het controleren, herzien of aanpassen van uw bestaande algemene voorwaarden, het opstellen van maatwerkcontracten, privacy policy’s, disclaimers en andere juridische documenten.

Hoe werkt het?

Ik wil een vrijblijvende offerte ontvangen

Waarom Maatwerk Jurist?

◊ Volledig op maat opgesteld door een daartoe gekwalificeerde jurist (meester in de rechten);
◊ Betaal pas achteraf;
◊ Uw algemene voorwaarden in 4 verschillende bestanden, desgewenst voorzien van uw bedrijfslogo;
◊ Een verhelderende toelichting en gebruiksaanwijzing;
◊ Het na de levering laten doorvoeren van eventueel door u gewenste wijzigingen. 100% tevredenheidsgarantie!
◊ Na de levering vragen of onduidelijkheden? We staan altijd voor u klaar.

Dat allemaal bij de prijs inbegrepen!

Let op: “Op maat gemaakt” = niet altijd ook ècht maatwerk

Let u er bij het selecteren van een aanbieder op dat u aan zijn werkwijze al kunt zien in welke mate u maatwerk zult ontvangen; een ongestructureerde telefonische intake of een algemeen toepasbaar (online) vragenformulier zal u niet verder brengen dan algemene voorwaarden die u waarschijnlijk ook wel ergens gratis op internet kunt vinden, met alle risico’s van dien. Optimale maatwerkvoorwaarden zorgen voor een optimale bescherming van uw bedrijf en kan pas worden verkregen door detailinformatie over uw bedrijfsvoering aan bod te laten komen. Bij ons kiest u voor de zekerheid van optimaal maatwerk omdat we ons met onze methode (zie onder) optimaal verdiepen in uw bedrijfsvoering en wij u alle gelegenheid bieden om eventuele eigen wensen te vermelden, zoals wat betreft specifieke situaties over de beperking van uw aansprakelijkheid, annulering van overeenkomsten, etc.​

Waarom is ècht maatwerk zo belangrijk

Wij inventariseren uw bedrijfsvoering aan de hand van een op maat te maken, klantspecifieke vragenlijst en niet aan de hand van een kort telefoongesprek of een algemeen toepasbaar online vragenformulier. Elke klantspecifieke vragenlijst is anders en is gebaseerd op de eerste informatie die van u is verkregen. Met onze vragenlijsten gaan we de diepte in door gerichte vragen te stellen. Deze vragen worden eenvoudig geformuleerd en zijn voor u makkelijk te beantwoorden. Dit kan desgewenst ook telefonisch.​

Met deze handelswijze vermijden we standaardvoorwaarden. Deze kunnen niet de optimale bescherming van maatwerkvoorwaarden bieden; detailinformatie is immers nodig om te kunnen weten welke risico’s in uw algemene voorwaarden moeten worden afgedekt en welke bepalingen moeten worden opgenomen om uw algemene voorwaarden te laten aansluiten op uw specifieke manier van handelen. Elke onderneming is anders, ook welke zich in dezelfde branche begeven. Uw investering in uw bedrijf, producten en/of diensten verdient optimale aandacht bij het opstellen van uw algemene voorwaarden.​

Bovendien is optimaal maatwerk belangrijk om er zeker van te zijn dat u aan alle wettelijke verplichtingen voldoet. Zo is bijvoorbeeld de wijze waarop u overeenkomsten sluit, bepalend of u uw klanten/opdrachtgevers een wettelijk herroepingsrecht moet bieden. Indien uw algemene voorwaarden niet zijn gebaseerd op een volledige verdieping in uw aanbod en handelswijze, loopt u het risico dat uw klanten of opdrachtgevers later nog onnodig vorderingen jegens u geldig kunnen maken. Bovendien kan de Autoriteit Consument en Markt (ACM) u boetes opleggen indien u met de wet strijdige algemene voorwaarden hanteert. Onderschat u het belang van correcte maatwerk algemene voorwaarden daarom ook niet.
Met Maatwerk Jurist verzekert u zich van professioneel, deskundig en optimaal maatwerk, opgesteld door een in het contractenrecht gespecialiseerde jurist (meester in de rechten). Wij denken bij het opstellen van uw algemene voorwaarden aan alles wat specifiek voor uw onderneming belangrijk is om vast te leggen. Daarnaast is bij ons alle gelegenheid om eigen specifieke wensen en/of aandachtspunten te vermelden.

Onze methode, zonder gedoe optimaal maatwerk

AAN DE SLAG IN 4 EENVOUDIGE STAPPEN

1. Geef via bovenstaand contactformulier geheel vrijblijvend een (korte) beschrijving van uw bedrijfsvoering, eventuele extra informatie en/of verwijs naar uw website waarop uw bedrijfsvoering is beschreven;

2. Ontvang per e-mail een vrijblijvende offerte met meer informatie over onze werkwijze & leveringstermijn;

3. Als u akkoord gaat met de offerte, wordt op basis van de gegevens die u via het contactformulier hebt verstuurd en/of het vermelde op uw website, geïnventariseerd welke vragen relevant zijn voor het opstellen van specifiek úw algemene voorwaarden. Nadat wij dit voorwerk hebben verricht, ontvangt u een op maat gemaakte vragenlijst. Wij inventariseren uw bedrijfsvoering dan ook niet op basis van een vluchtig telefoongesprek of algemeen toepasbaar (online) vragenformulier waarbij niet alle detailinformatie aan de orde kan komen;

4. Onze op maat gemaakte vragenlijst kunt u per e-mail beantwoorden, maar als dat uw voorkeur heeft, kunnen we op basis van de vragenlijst ook een telefonische intake plannen. Het beantwoorden van de vragenlijst is eenvoudig (helemaal als u voor een telefonische intake kiest) en neemt vaak niet meer dan 30 minuten van uw tijd in beslag.

Vul vandaag dus nog bovenstaand contactformulier in voor een vrijblijvende offerte met specifiekere informatie over onze werkwijze & leveringstermijn. Vragen? Bel, mail of gebruik de app of chat.

Maatwerk Jurist 2019 ® | Alle rechten voorbehouden

​Tel: 085-40 124 40

Mail: info@maatwerkjurist.nl

Algemene voorwaarden Maatwerk Jurist
Privacy

Website gemaakt met Vuora

.