Algemene voorwaarden laten opstellen

Algemene voorwaarden laten opstellen, volledig maatwerk voor een vaste prijs van € 275,-*

Met professionele op maat gemaakte algemene voorwaarden (soms ook wel leverings-, verkoop-, inkoopvoorwaarden, e.d. genoemd) beperkt u de aansprakelijkheidsrisico’s van uw onderneming en regelt u alle overige belangrijke zaken die u niet steeds individueel met iedere klant of opdrachtgever kunt uitonderhandelen. Algemene voorwaarden zijn onmisbaar voor elke onderneming en vaak een voorwaarde om een beroeps- en/of bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering te kunnen afsluiten.

Met Maatwerk Jurist kiest u voor de kwaliteit van ultieme maatwerk algemene voorwaarden, op te stellen door een in het contractenrecht gespecialiseerde jurist. Wij onderscheiden ons door onze deskundige en nauwkeurige aanpak en onze missie om altijd het ultieme maatwerk te leveren. “Maatwerk” is er namelijk in vele soorten en maten. Voor extreem lage tarieven kunt u ook ‘semi-maatwerk’ verkrijgen bij derden, maar dat biedt niet meer kwaliteit en zekerheid dan algemene voorwaarden die u toch al gratis op internet kunt vinden. Kortom: Zonde van uw geld. Kies liever voor de kwaliteit van ècht maatwerk, dit betaalt zich immers altijd uit. Onze uitstekende recensies treft u hieronder (mobiel) of hiernaast (desktop) aan. Meteen beginnen? Lees hieronder verder bij Direct aan de slag? De 5 stappen naar uw maatwerk algemene voorwaarden“, of bel of gebruik de app of chat.

* Verkoopt u uitsluitend via een webwinkel aan consumenten? Klik dan hier voor het op maat laten opstellen van uw algemene voorwaarden voor een vast tarief van slechts 149,- (excl. btw).

Onze voordelen op een rij

 1. Wij werken niet met standaardmodellen waarop uw zogenaamde ‘maatwerk’ algemene voorwaarden worden aangepast, maar schrijven uw algemene voorwaarden op basis van een volledige verdieping in uw specifieke aanbod van producten, diensten en/of werkzaamheden, uw specifieke handelswijze en uw eventuele wensen en aandachtspunten;
 2. Bij Maatwerk Jurist betaalt u pas na de levering van uw algemene voorwaarden;
 3. Bij ons ontvangt u een gratis toelichting en instructie bij uw algemene voorwaarden;
 4. Hoewel meer dan 95% van onze opdrachtgevers meteen na de eerste levering geheel tevreden is, hebt u na de levering de mogelijkheid om zonder extra kosten wijzigingen in uw algemene voorwaarden te laten aanbrengen, niet eenmaal, maar zo vaak totdat u wel geheel tevreden bent;
 5. Advies nodig of hebt u contractuele vraagstukken waartegen u aanloopt, dit wordt kosteloos in behandeling genomen;
 6. Hebt u in de toekomst eens een geschil met een klant of opdrachtgever en wilt u weten wat uw juridische positie is, we adviseren u graag zonder extra kosten.

Onze werkwijze is zeer deskundig, nauwkeurig en helder. Wij werken dus niet met standaardmodellen waarop uw zogenaamde ‘maatwerkvoorwaarden’ worden aangepast, maar inventariseren uw bedrijfsvoering zeer nauwkeurig door een klantspecifieke vragenlijst op te stellen met gerichte, voor u eenvoudig te beantwoorden vragen. Het opstellen en gebruiken van een dergelijke vragenlijst is veel nauwkeuriger dan een telefonische intake of algemeen toepasbaar online vragenformulier. Door per opdrachtgever een vragenlijst op te stellen, kan rustig worden overwogen welke informatie nu eigenlijk precies nodig is voor het opstellen van de algemene voorwaarden, specifiek voor uw onderneming. Dit neemt niet weg dat u de vragenlijst ook telefonisch kunt beantwoorden indien u dit prettiger vindt. Omdat algemene voorwaarden niet op zichzelf staan, maar onderdeel vormen van een overeenkomst, vragen wij ook naar eventueel door u gebruikte standaardoffertes, -contracten, -opdracht en/of -orderbevestigingen zodat uw algemene voorwaarden ook daarop zullen aansluiten. Met Maatwerk Jurist kiest u dus voor de ultieme maatwerk algemene voorwaarden tegen de daarvoor scherpst mogelijke prijs.

Direct aan de slag? De 5 stappen naar uw maatwerk algemene voorwaarden

 1. Introduceer uw onderneming geheel vrijblijvend
  U stelt uw bedrijfsvoering (kort) voor middels het contactformulier hieronder, via de chat, WhatsApp-button, telefonisch of per e-mail (info@maatwerkjurist.nl). Hoewel de prijs meestal €275,- (excl. btw) bedraagt, kan het zijn dat uw onderneming zich toespitst op zeer uiteenlopende ‘takken van sport’, waardoor het kan voorkomen dat vooraf een hogere prijs moet worden geoffreerd. Echter is dit uitzonderlijk. Vraag daarom dus wel altijd eerst geheel vrijblijvend een offerte aan door het contactformulier onderaan deze pagina in te vullen en u bent vooraf zeker van de voor u geldende prijs, zonder verborgen kosten. Geef in het contactformulier (kort) aan wat uw aanbod van producten, diensten en/of werkzaamheden is, waarna u de offerte, inclusief leveringstermijn, spoedig ontvangt. Ook kunt u ons voor vragen of een offerteaanvraag via de chat, WhatsApp-button of telefonisch bereiken op 085-4012440
 2. Inventarisatie na opdrachtverstrekking
  Nadat u aangeeft van de vrijblijvende offerte gebruik te willen maken, wordt op basis van de van u verkregen eerste informatie, een klantspecifieke vragenlijst opgesteld en per e-mail aan u geleverd. Elke onderneming is immers uniek, waardoor niet kan worden volstaan met een algemeen toepasbaar vragenformulier of vluchtig telefonisch interview, zoals bij andere aanbieders vaak het geval is. Maatwerk begint reeds bij het opstellen van onze vragenlijsten. De vragenlijst is een soort interview waarin uw aanbod, handelswijze en voorkeuren zeer concreet aan bod komen.
 3. Beantwoord de vragenlijst
  De vragenlijst kunt u op uw gemak achter de computer invullen en terugsturen, maar indien u de vragenlijst liever telefonisch wilt bespreken, dan is dat ook mogelijk. Een gemiddelde vragenlijst kent ongeveer 20 voor u eenvoudig te beantwoorden vragen in slechts ongeveer 15 tot 20 minuten, dit terwijl u toch gestuurd wordt de diepte in te gaan en eventuele specifieke wensen of aandachtspunten te vermelden. Ook wordt in de vragenlijst benadrukt dat u eventueel door u gebruikte standaardoffertes, -contracten en order- en/of opdrachtbevestigingen kunt meesturen, zodat u uw bedrijf nog duidelijker presenteert en uw algemene voorwaarden ook daarop zullen aansluiten. Met deze werkwijze wordt het ultieme maatwerk voor u gerealiseerd zonder dat dit u veel inspanning kost.
 4. Ontvangst algemene voorwaarden & unieke extra services
  Uw algemene voorwaarden worden opgesteld en per e-mail geleverd in verschillende bestandsformaten (Word en PDF) en indeling (A4-formaat en regulier). Ook ontvangt u een toelichting en instructie. De toelichting is handig om bepaalde contractuele aspecten beter te begrijpen. Bijvoorbeeld: Wat te doen als uw klant of opdrachtgever ook algemene voorwaarden hanteert? En sluit u bijvoorbeeld overeenkomsten op afstand? Dan moet u uw klanten/opdrachtgevers volgens de wet voorzien van specifieke informatie. Belangrijk om daarvan op de hoogte te zijn! De instructie, ook maatwerk, is bedoeld om uit te leggen hoe u de algemene voorwaarden juist hanteert. Doet u dit niet, dan kunnen de algemene voorwaarden door uw wederpartijen zogenoemd worden ‘vernietigd’. Deze nuttige informatie biedt alleen Maatwerk Jurist.
 5. Kosteloze wijzigingen
  Hebt u na de levering vragen of wilt u aanpassingen in uw algemene voorwaarden laten aanbrengen? Dit is allemaal bij de prijs inbegrepen!

Voor een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand contactformulier invullen of appen, of tijdens kantooruren bellen of chatten.

Bij ons kunt u ook terecht voor het herzien of controleren van uw huidige algemene voorwaarden, het opstellen van maatwerkcontracten, privacyverklaringen en disclaimers. Voor een vrijblijvende prijsopgave met mogelijke combinatiekorting, gebruik het contactformulier hieronder, bel, app, gebruik de chat of mail naar info@maatwerkjurist.nl.

Voor een vrijblijvende prijsopgave voor het herzien of controleren van uw huidige algemene voorwaarden, kunt u uw huidige set algemene voorwaarden mailen naar info@maatwerkjurist.nl of daarnaar middels een weblink verwijzen bij gebruik van het contactformulier hieronder.

Ik wil een vrijblijvende offerte ontvangen

edit

Unieke aanpak

Maatwerk Jurist hanteert een unieke aanpak bij het opstellen van op maat te maken algemene voorwaarden; ultiem maatwerk wordt in onze optiek niet gerealiseerd door een kort telefonisch onderhoud te plegen of een algemeen toepasbaar online vragenformulier in te vullen. Immers, hoe algemener uw inbreng, hoe meer standaard uw algemene voorwaarden zullen worden.​

Om ultiem maatwerk te kunnen leveren, wordt bij Maatwerk Jurist gewerkt met een klantspecifieke vragenlijst die dient als (schriftelijk) interview. De basis voor de vragenlijst biedt de eerste informatie die u over uw bedrijfsvoering hebt verstrekt, bijvoorbeeld aan de hand van het contactformulier hierboven. Indien u akkoord gaat met de verkregen offerte, wordt uw vragenlijst per e-mail aangeleverd. In de vragenlijst wordt naar detailinformatie gevraagd om voor u de meest passende voorwaarden te kunnen opstellen. Normaliter worden vragenlijsten per e-mail beantwoord en teruggestuurd, maar de vragenlijst kan desgewenst ook telefonisch worden behandeld. Ook is ruimte om met de beantwoorde vragenlijst eventueel door u gebruikte offertes, overeenkomsten of informatiebladen mee te sturen. Het resultaat is ultieme maatwerk algemene voorwaarden tegen een scherp en vast tarief.​

Na de levering van uw algemene voorwaarden is ruimte voor kosteloze revisie van de algemene voorwaarden, hoewel meer dan 95% van de opdrachtgevers met de eerste levering reeds volledig tevreden is.​

Kortom: Maatwerk Jurist onderscheidt zich wat betreft zijn nauwkeurige aanpak en het werken met klantspecifieke vragenlijsten, maar ook wat betreft achterafbetaling, ruime ervaring, kwalificaties (opdrachten worden uitgevoerd door een in het contractenrecht gespecialiseerde meester in de rechten (mr.)) en kosteloos bijkomende services. Voor het opstellen van algemene voorwaarden geldt bovendien een vaste totaalprijs, zonder bijkomende kosten.​

Kies voor kwaliteit, dat betaalt zich immers altijd uit. Onze uitstekende recensies treft u hieronder (mobiel) of hiernaast (desktop) aan.

Tevredenheidsgarantie

Maatwerk Jurist hanteert een tevredenheidsgarantie; daar waar concurrenten beperkingen aan revisies stellen, zijn daaraan bij Maatwerk Jurist geen beperkingen en kosten verbonden (uiteraard mits u ons in eerste aanleg naar beste inzicht hebt geïnformeerd). Doch is meer dan 95% van de opdrachtgevers met de eerste levering reeds volledig tevreden.

Toelichting, instructie en nazorg

Maar Maatwerk Jurist doet meer! Algemene voorwaarden worden namelijk geleverd met een toelichting en instructie, ook op maat gemaakt! De toelichting legt de (wettelijke) achtergrond uit van de bepalingen, voor zover deze niet voor zich spreekt. Als juridische leek zit u na de levering dan ook niet met tal van vragen. Mochten na de levering evenwel vragen resteren, dan worden deze uiteraard kosteloos telefonisch of per e-mail behandeld. De instructie leert u op welke wijze u klanten/opdrachtgevers van uw algemene voorwaarden in kennis moet stellen.

Maatwerk Jurist 2019 ® | Alle rechten voorbehouden

​Tel: 085-40 124 40

Mail: info@maatwerkjurist.nl

Algemene voorwaarden Maatwerk Jurist
Privacy

Website gemaakt met Vuora

.