Algemene voorwaarden laten opstellen

Kies voor de zekerheid van ècht maatwerk + extra services. Topkwaliteit voor een scherpe prijs

Wij zijn specialist in het opstellen van op maat te maken algemene voorwaarden en contracten. Door onze unieke werkwijze inventariseren we uw bedrijfsvoering tot op detailniveau. Dat is belangrijk omdat zonder detailinformatie geen optimaal maatwerk kan worden opgesteld, terwijl slechts optimaal maatwerk kan garanderen dat u het maximale voordeel uit uw algemene voorwaarden haalt. Algemene voorwaarden zijn namelijk belangrijk om:

   Uw aansprakelijkheid uit te sluiten en te beperken;
   Vast te leggen wat de precieze rechten en verplichtingen van uw klanten en/of opdrachtgevers zijn;
   De meeste afspraken niet meer apart te hoeven overeenkomen;
   Te vermijden dat uw klanten en/of opdrachtgevers zaken van u gaan eisen waar u niet aan kunt of wilt voldoen.

De meeste aanbieders van het opstellen van algemene voorwaarden gebruiken een algemeen toepasbaar online vragenformulier of houden een onvoorbereide telefonische intake. Wat onze werkwijze anders maakt, is dat wij eerst zèlf een zo nauwkeurig mogelijk beeld gaan vormen over uw specifieke bedrijfsvoering, bijvoorbeeld aan de hand van het vermelde op uw bedrijfswebsite en/of de informatie die u bij uw offerteaanvraag hebt verstrekt. Op basis daarvan stellen wij, nadat u akkoord bent gegaan met de offerte, een klantspecifieke vragenlijst voor u op waarin we een gedetailleerde samenvatting geven van hetgeen reeds bekend is over uw bedrijfsvoering en over de eventueel reeds door u opgegeven wensen. U controleert dit en past dit waar nodig aan en beantwoordt vervolgens de vragen die door ons speciaal voor uw geval zijn opgesteld. Daarnaast kunt u nog eventuele verdere eigen wensen/aandachtspunten vermelden indien van toepassing. U hoeft de vragenlijst overigens niet per se per e-mail te beantwoorden. U kunt ook een afspraak maken voor een telefonisch intake. U ontvangt dan wel de vragenlijst, maar hoeft deze vooraf niet te bestuderen; de vragenlijst dient voor ons dan als leidraad.

Vergeleken met andere aanbieders is onze werkwijze voor ons dus wat arbeidsintensief, echter kost het u niet meer inspanning, terwijl u uiteindelijk de bescherming en het gemak geniet van optimale maatwerk algemene voorwaarden. Bovendien ontvangt u bij ons extra bij de prijs inbegrepen services die u bij andere aanbieders niet vindt. Vraag een vrijblijvende offerte aan met meer informatie over onze all-in service voor een vaste en scherpe prijs, via onderstaand contactformulier, telefonisch (085-4012440), mail, WhatsApp of chat.

Onze voordelen

   Optimaal maatwerk voor maximale bescherming van uw onderneming;
√   Persoonlijk op te stellen door een in het contractenrecht gespecialiseerde jurist (meester in de rechten);
√   Efficiënte intake, per e-mail of telefonisch;
   Vaste prijs, al vanaf € 199,- (excl. btw);
   Levering meestal binnen 5 dagen;
   Inclusief toelichting en instructie;
   Inclusief adviesverlening/nazorg;
   Onbeperkt aantal revisierondes (100% tevredenheidsgarantie);
√   Achteraf betalen (binnen 14 dagen na levering).

Gratis extra services

Naast uw algemene voorwaarden ontvangt u een toelichting en instructie en maakt u aanspraak op nazorg. Belangrijk is uiteraard dat u weet hoe u uw algemene voorwaarden moet hanteren om ze van toepassing te laten zijn en op welke andere zaken u moet letten bij het gebruik van uw algemene voorwaarden. Nazorg betekent dat u bij toekomstige geschillen of wanneer u advies nodig hebt dat verband houdt met uw algemene voorwaarden, u altijd contact kunt opnemen voor kosteloze behandeling van uw vraagstuk. Ook aanpassing van uw algemene voorwaarden als gevolg van kleine toekomstige veranderingen in uw bedrijfsvoering, worden kosteloos verwerkt. Bij ons kiest u dus voor optimale service voor een eenmalige vaste prijs.

100% tevredenheidsgarantie & achteraf betalen

Door onze nauwkeurige aanpak en meer dan 10 jaar ervaring in het opstellen van algemene voorwaarden en contracten, is vrijwel elke eerste levering meteen volledig naar wens van onze opdrachtgevers, waardoor we zonder extra kosten, onbeperkte revisierondes kunnen aanbieden. Wij bieden dan ook een 100% tevredenheidsgarantie. Ook betaalt u bij ons pas achteraf.  Zie voor onze uitstekende recensies hiernaast (desktop) of hieronder (mobiel).

Onze andere diensten

Het is ook mogelijk een vrijblijvende offerte aan te vragen voor het controleren, herzien, herschrijven (i.v.m. auteursrechten) of aanpassen van algemene voorwaarden, het opstellen van maatwerkcontracten, privacy policy’s, disclaimers en andere juridische documenten. Vraagt u zich af welke juridische documenten u nodig hebt? Neem dan contact op (via onderstaand contactformulier, telefonisch (085-4012440), mail, WhatsApp of chat).


Ik wil een vrijblijvende offerte ontvangen​​

Voor een vrijblijvende offerte vult u onderstaand contactformulier in met een (korte) beschrijving van uw bedrijfsactiviteiten en eventuele verdere informatie. Beschikt u over een website waarop uw bedrijfsactiviteiten zijn beschreven? Vermeld dan ook het webadres. Vervolgens ontvangt u een vrijblijvende offerte met een vaste prijs en beschrijving van de inbegrepen extra services. Een offerte kunt u ook telefonisch (085-4012440), per mail of via de app of chat aanvragen. Ook voor een gratis adviesgesprek kunt u telefonisch contact opnemen.

Waarom Maatwerk Jurist?

◊ Volledig op maat opgesteld door een daartoe gekwalificeerde jurist (meester in de rechten);
◊ Betaal pas achteraf;
◊ Uw algemene voorwaarden in 4 verschillende bestanden, desgewenst voorzien van uw bedrijfslogo;
◊ Een verhelderende toelichting en gebruiksaanwijzing;
◊ Het na de levering laten doorvoeren van eventueel door u gewenste wijzigingen. 100% tevredenheidsgarantie!
◊ Na de levering vragen of onduidelijkheden? We staan altijd voor u klaar.

Dat allemaal bij de prijs inbegrepen!

Let op: “Op maat gemaakt” = niet altijd ook ècht maatwerk

Let u er bij het selecteren van een aanbieder op dat u aan zijn werkwijze al kunt zien in welke mate u maatwerk zult ontvangen; een ongestructureerde telefonische intake of een algemeen toepasbaar (online) vragenformulier zal u niet verder brengen dan algemene voorwaarden die u waarschijnlijk ook wel ergens gratis op internet kunt vinden, met alle risico’s van dien. Optimale maatwerkvoorwaarden zorgen voor een optimale bescherming van uw bedrijf en kan pas worden verkregen door detailinformatie over uw bedrijfsvoering aan bod te laten komen. Bij ons kiest u voor de zekerheid van optimaal maatwerk omdat we ons met onze methode (zie onder) optimaal verdiepen in uw bedrijfsvoering en wij u alle gelegenheid bieden om eventuele eigen wensen te vermelden, zoals wat betreft specifieke situaties over de beperking van uw aansprakelijkheid, annulering van overeenkomsten, etc.​

Waarom is ècht maatwerk zo belangrijk

Wij inventariseren uw bedrijfsvoering aan de hand van een op maat te maken, klantspecifieke vragenlijst en niet aan de hand van een kort telefoongesprek of een algemeen toepasbaar online vragenformulier. Elke klantspecifieke vragenlijst is anders en is gebaseerd op de eerste informatie die van u is verkregen. Met onze vragenlijsten gaan we de diepte in door gerichte vragen te stellen. Deze vragen worden eenvoudig geformuleerd en zijn voor u makkelijk te beantwoorden. Dit kan desgewenst ook telefonisch.​

Met deze handelswijze vermijden we standaardvoorwaarden. Deze kunnen niet de optimale bescherming van maatwerkvoorwaarden bieden; detailinformatie is immers nodig om te kunnen weten welke risico’s in uw algemene voorwaarden moeten worden afgedekt en welke bepalingen moeten worden opgenomen om uw algemene voorwaarden te laten aansluiten op uw specifieke manier van handelen. Elke onderneming is anders, ook welke zich in dezelfde branche begeven. Uw investering in uw bedrijf, producten en/of diensten verdient optimale aandacht bij het opstellen van uw algemene voorwaarden.​

Bovendien is optimaal maatwerk belangrijk om er zeker van te zijn dat u aan alle wettelijke verplichtingen voldoet. Zo is bijvoorbeeld de wijze waarop u overeenkomsten sluit, bepalend of u uw klanten/opdrachtgevers een wettelijk herroepingsrecht moet bieden. Indien uw algemene voorwaarden niet zijn gebaseerd op een volledige verdieping in uw aanbod en handelswijze, loopt u het risico dat uw klanten of opdrachtgevers later nog onnodig vorderingen jegens u geldig kunnen maken. Bovendien kan de Autoriteit Consument en Markt (ACM) u boetes opleggen indien u met de wet strijdige algemene voorwaarden hanteert. Onderschat u het belang van correcte maatwerk algemene voorwaarden daarom ook niet.
Met Maatwerk Jurist verzekert u zich van professioneel, deskundig en optimaal maatwerk, opgesteld door een in het contractenrecht gespecialiseerde jurist (meester in de rechten). Wij denken bij het opstellen van uw algemene voorwaarden aan alles wat specifiek voor uw onderneming belangrijk is om vast te leggen. Daarnaast is bij ons alle gelegenheid om eigen specifieke wensen en/of aandachtspunten te vermelden.

Onze methode, zonder gedoe optimaal maatwerk

AAN DE SLAG IN 4 EENVOUDIGE STAPPEN

1. Geef via bovenstaand contactformulier geheel vrijblijvend een (korte) beschrijving van uw bedrijfsvoering, eventuele extra informatie en/of verwijs naar uw website waarop uw bedrijfsvoering is beschreven;

2. Ontvang per e-mail een vrijblijvende offerte met meer informatie over onze werkwijze & leveringstermijn;

3. Als u akkoord gaat met de offerte, wordt op basis van de gegevens die u via het contactformulier hebt verstuurd en/of het vermelde op uw website, geïnventariseerd welke vragen relevant zijn voor het opstellen van specifiek úw algemene voorwaarden. Nadat wij dit voorwerk hebben verricht, ontvangt u een op maat gemaakte vragenlijst. Wij inventariseren uw bedrijfsvoering dan ook niet op basis van een vluchtig telefoongesprek of algemeen toepasbaar (online) vragenformulier waarbij niet alle detailinformatie aan de orde kan komen;

4. Onze op maat gemaakte vragenlijst kunt u per e-mail beantwoorden, maar als dat uw voorkeur heeft, kunnen we op basis van de vragenlijst ook een telefonische intake plannen. Het beantwoorden van de vragenlijst is eenvoudig (helemaal als u voor een telefonische intake kiest) en neemt vaak niet meer dan 30 minuten van uw tijd in beslag.

Vul vandaag dus nog bovenstaand contactformulier in voor een vrijblijvende offerte met specifiekere informatie over onze werkwijze & leveringstermijn. Vragen? Bel, mail of gebruik de app of chat.

Maatwerk Jurist 2019 ® | Alle rechten voorbehouden

​Tel: 085-40 124 40

Mail: info@maatwerkjurist.nl

Algemene voorwaarden Maatwerk Jurist
Privacy

Website gemaakt door Vuora

.