Algemene voorwaarden ICT-dienstverlening

Juiste algemene voorwaarden zijn essentieel om op een transparante en veilig manier zaken te kunnen doen en ook te blijven doen. Wij bij Maatwerk Jurist zijn gespecialiseerd in het opstellen van op maat te maken algemene voorwaarden en krijgen met regelmaat aanvragen binnen vanuit de ICT-sector. Met behulp van dit soort algemene voorwaarden dekt u zichzelf in tegen eventuele onvoorziene omstandigheden om zodoende zorgeloos te ondernemen.

Met behulp van algemene voorwaarden hoeft u niet per opdracht/overeenkomst en per individuele klant aparte voorwaarden op te maken en overeen te komen. Zo kunt u per opdracht simpelweg verwijzen naar uw algemene voorwaarden die specifiek zijn opgesteld voor uw onderneming. Enkele bepalingen die hierin zijn verwerkt hebben betrekking op de aansprakelijkheid, betalingen, auteurs- en licentierechten en de wijze van uitvoering van uw diensten.

De precieze dienstverlening van verschillende ICT-bedrijven is uiteenlopend. Daardoor is het opstellen van algemene voorwaarden voor ICT-bedrijven altijd maatwerk. Belangrijk is namelijk dat zij precies aansluiten op uw specifieke aanbod, handelswijze en eventuele eigen wensen. Wij zijn specialist in het opstellen van op maat te maken algemene voorwaarden en hanteren hiervoor een vast en marktconform tarief.

Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of klik hier om naar de hoofdpagina met een uitgebreidere beschrijving van onze werkwijze te gaan. U kunt onderstaand contactformulier invullen voor een vrijblijvende offerte met een vaste prijs, inclusief leveringstermijn en meer informatie over onze werkwijze en inbegrepen extra services.

Veelvoorkomende inhoud van algemene voorwaarden ICT-dienstverlening

 • Responstijd en verantwoordelijkheden;
 • Auteurs- en gebruiksrechten;
 • Annuleringsvoorwaarden;
 • Betalingsvoorwaarden;
 • Aansprakelijkheidsbeperking;
 • Uitvoeringstermijnen

Voordelen Maatwerk Jurist

 1. Geen gebruik van contractgeneratoren, maar persoonlijk opgesteld door een in het contractenrecht gespecialiseerde jurist;
 2. Hoogste mate van maatwerk en kwaliteit door unieke werkwijze;
 3. Efficiënte intake, per e-mail of telefonisch;
 4. Vaste prijs;
 5. Levering meestal binnen 5 dagen;
 6. Inclusief toelichting en instructie;
 7. Inclusief adviesverlening/nazorg;
 8. Onbeperkt aantal revisierondes (100% tevredenheidsgarantie);
 9. Achteraf betalen (binnen 14 dagen na levering).

Wilt u meer weten over algemene voorwaarden voor de ICT-dienstverlening, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel (085-4012440), mail of gebruik de app of chat.

Maatwerk Jurist 2019 ® | Alle rechten voorbehouden

​Tel: 085-40 124 40

Mail: info@maatwerkjurist.nl

Algemene voorwaarden Maatwerk Jurist
Privacy

Website gemaakt door Vuora

.