fbpx
UITSTEKEND

Algemene voorwaarden ICT-dienstverlening

Algemene voorwaarden ICT-dienstverlening

Voor ICT-dienstverlening zijn relevante en duidelijke algemene voorwaarden uitermate belangrijk. Juiste algemene voorwaarden zijn essentieel om op een transparante en veilig manier zaken te kunnen doen en ook te blijven doen. Wij bij Maatwerk Jurist zijn gespecialiseerd in het opstellen van op maat te maken algemene voorwaarden en krijgen met regelmaat aanvragen binnen vanuit de ICT-sector. Met behulp van dit soort algemene voorwaarden dekt u zichzelf in tegen eventuele onvoorziene omstandigheden om zodoende zorgeloos te ondernemen.

Kies voor de kwaliteit van ècht maatwerk + extra services. Vaste prijs: 399,-*

Wij geloven niet in contractgeneratoren, maar in persoonlijke aandacht bij het opstellen van uw algemene voorwaarden. Zoals onze bedrijfsnaam al aangeeft, staat maatwerk bij ons hoog in het vaandel. En dat is niet voor niets. Goede algemene voorwaarden sluiten namelijk exact aan op het aanbod, de handelswijze en wensen van uw ICT-bedrijf. Algemene voorwaarden die niet optimaal aansluiten op uw bedrijfsvoering brengen hoogstwaarschijnlijk aansprakelijkheidsrisico’s met zich mee. Om uw algemene voorwaarden exact aan te laten sluiten op uw specifieke ICT-dienstverlening, dient de jurist die uw algemene voorwaarden opstelt zich daarin uiteraard optimaal te verdiepen. Bij uw keuze voor een juridisch adviesbureau is het daarom raadzaam te letten op de wijze en nauwkeurigheid van de intake. In kwaliteit zit wel degelijk verschil. Wij zorgen ervoor dat we de bedrijfsvoering van uw ICT-bedrijf echt leren kennen en uw algemene voorwaarden met veel aandacht opstellen! Voor het opstellen van uw algemene voorwaarden hanteren we een vaste en scherpe prijs. Daarbij ontvangt u gratis extra services.

*In uitzonderlijke gevallen hanteren wij een hoger tarief voor bedrijven die ICT-diensten verlenen, maar erg uitgebreide algemene voorwaarden nodig hebben. Vraag voor het opstellen van uw algemene voorwaarden daarom altijd eerst een vrijblijvende offerte aan of neem telefonisch 085-4012440, via WhatsApp of de chat contact met ons op.

Inhoud algemene voorwaarden ICT-dienstverlening

Afhankelijk van de concrete ICT-dienstverlening, zijn relevante onderwerpen voor in algemene voorwaarden onder meer:

  • Uitsluiting en beperking van uw aansprakelijkheid;
  • Verplichtingen van uw klanten/ opdrachtgevers;
  • Uitvoeringsvoorwaarden;
  • Looptijd en opzegging van overeenkomsten;
  • Bescherming van uw intellectuele eigendom/ copyright;
  • Overmacht;
  • Opschorting en ontbinding van overeenkomsten.

Starter? Heb ik naast algemene voorwaarden voor ICT-dienstverlening nog meer documenten nodig?

Bent u starter en vraag u zich af of u naast algemene voorwaarden voor uw ICT-dienstverlening nog meer documenten nodig hebt? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie. Wij bieden geen standaardpakketten met bijvoorbeeld algemene voorwaarden + opdrachtovereenkomst + verwerkersovereenkomst + privacy policy + disclaimer. De meeste ICT-dienstverleners hebben niet al deze documenten nodig. Informeer bij ons voor een eerlijk advies.