UITSTEKEND

Algemene voorwaarden Webdesign opstellen

Algemene voorwaarden Webdesign

Op zoek naar algemene voorwaarden voor webdesign? We kunnen ons heel goed voorstellen dat u niet meteen aan het opstellen van algemene voorwaarden denkt, maar zich het liefst bezighoudt met dat wat u het liefst doet, namelijk ontwerpen en ondernemen. Om dit zorgeloos te kunnen blijven doen, is het van belang om uw algemene voorwaarden goed op orde te hebben. Op deze manier dekt u zichzelf in tegen eventuele onvoorziene omstandigheden en kunt u zorgeloos blijven ondernemen. Om niet bij elke opdracht over aparte voorwaarden te hoeven onderhandelen en u in het algemeen beter te beschermen, is het verstandig om algemene voorwaarden te laten opstellen, want het ondernemen met de juiste voorwaarden werkt toch een stuk fijner. U kunt per opdracht simpelweg verwijzen naar de algemene voorwaarden die specifiek zijn opgesteld voor uw onderneming.

Kies voor de kwaliteit van ècht maatwerk + extra services. Vaste prijs: 299,-

Bij ons kiest u voor de kwaliteit van optimaal maatwerk, specifiek voor uw bedrijfsvoering opgesteld door een daarin gespecialiseerde jurist. Wij geloven niet in contractgeneratoren, maar in persoonlijke aandacht voor uw bedrijfsvoering als webdesigner bij het opstellen van uw algemene voorwaarden. Voor het opstellen van uw algemene voorwaarden hanteren we een vaste en scherpe prijs. Daarbij ontvangt u gratis extra services. Met onze nauwkeurige, maar voor u snelle intake (20-30 minuten), zijn wij in staat u van het betere maatwerk te voorzien.

Er zijn diverse belangrijke onderwerpen om op te nemen in algemene voorwaarden voor webdesigners, zoals:

  • Uitvoering en oplevering;
  • Klachten en correctieronden;
  • Overmacht;
  • Opschorting en ontbinding van overeenkomsten;
  • Aansprakelijkheid en vrijwaring;
  • Copyright en gebruiksrechten;
  • Prijs- en betalingsvoorwaarden;
  • Bescherming van uw intellectuele eigendom en gebruiksrechten van uw klanten;
  • Annuleringsvoorwaarden.

Starter? Heb ik nog meer documenten nodig?

Bent u starter en vraag u zich af of u naast algemene voorwaarden voor webdesign nog meer documenten nodig hebt? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie. Wij bieden geen standaardpakketten met bijvoorbeeld algemene voorwaarden + opdrachtovereenkomst + verwerkersovereenkomst + privacy policy + disclaimer. De meeste ondernemingen hebben niet al deze documenten nodig. Informeer bij ons voor een eerlijk advies.