ZZP contract opstellen. Professioneel en deskundig maatwerk voor een vaste, scherpe prijs

Wilt u een contract aangaan als of met een ZZP’er, dan is het belangrijk om de afspraken duidelijk in een ZZP-contract vast te leggen. Een ZZP-contract wordt ook wel een opdracht- of samenwerkingsovereenkomst genoemd. Het opstellen van een ZZP-contract is altijd maatwerk; de inhoud van een ZZP-contract is immers afhankelijk van de specifieke prestaties die de ZZP’er verricht en de  overige afspraken tussen de ZZP’er en opdrachtgever.

Het opstellen van een op maat gemaakt ZZP-contract kan bij ons al vanaf een vaste prijs van € 299,- (excl. btw). Wij staan bekend om onze inzet, betrokkenheid en bereidheid om optimaal mee te denken over de inhoud van uw ZZP-contract. Naast onze nauwkeurige manier van werken, onderscheiden we ons door extra bij de prijs inbegrepen services te leveren. Bekijk hieronder onze werkwijze en extra services en vraag een vrijblijvende offerte aan met een vaste en scherpe prijs. Dat kan via het contactformulier verderop deze pagina of neem telefonisch, via WhatsApp of de chat contact met ons op.

Inhoud van een ZZP-contract

Bij het opstellen van een ZZP-contract is het belangrijk de contractuele afspraken tussen ZZP-er en opdrachtgever duidelijk en concreet te formuleren zodat geen interpretatieruimte aanwezig is. Daar gaat het vaak mis wanneer men zonder juridische kennis een ZZP-contract opstelt. Een ZZP-contract is immers juist bedoeld om afspraken duidelijk op papier te zetten zodat geschillen worden voorkomen.

Het is belangrijk om bij het opstellen van een ZZP-contract bepalingen op te nemen over het ontbreken van een gezagsverhouding tussen de ZZP’er en de opdrachtgever. Dit om te voorkomen dat de Belastingdienst de ZZP’er als werknemer van de opdrachtgever beschouwt, met alle fiscale gevolgen van dien. Verder is het bij het opstellen van een ZZP-contract belangrijk om regels te treffen voor mogelijke situaties waartegen partijen kunnen aanlopen, bijvoorbeeld wanneer een van de partijen haar verplichtingen uit het ZZP-contract niet nakomt. Aan te bevelen is dan ook om uw ZZP-contract te laten opstellen door daarin gespecialiseerde juristen. Wij denken bij het opstellen van uw ZZP-contract optimaal mee over de relevante inhoud daarvan. Een aantal andere belangrijke onderwerpen voor in een ZZP-contract zijn:

  • De inhoud en omvang van de verplichtingen van ZZP’er en opdrachtgever;
  • De aansprakelijkheid van ZZP’er en opdrachtgever;
  • De duur, het einde en/of de opzegging van het ZZP-contract;
  • Het honorarium van de ZZP’er;
  • De betalingsvoorwaarden;
  • Indien van toepassing: Intellectueel eigendom en geheimhouding;
  • Toepasselijk recht en geschilbeslechting.

ZZP-contract opstellen

Werkwijze en extra services

Vraag vrijblijvende offerte aan
Vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaand contactformulier, telefonisch (085-4012440), per e-mail (info@maatwerkjurist.nl), WhatsApp of de chat.
Introductie ZZP-contract
Vermeld bij uw offerteaanvraag een (korte) introductie over het gewenste ZZP-contract.
Ontvang klantspecifieke vragenlijst
Indien u akkoord gaat met de offerte, stellen we op basis van de bij uw aanvraag verstrekte informatie een klantspecifieke vragenlijst op. Zodoende verkrijgen we alle informatie die nodig is om in uw ZZP-contract op te nemen.
Intake
Neem hooguit 20 tot 30 minuten de tijd om de vragenlijst te beantwoorden. De vragen worden eenvoudig geformuleerd en zijn voor u makkelijk te beantwoorden. Liever telefonisch? Maak dan even een belafspraak en dan nemen we de vragenlijst telefonisch even door. In dat geval hoeft u de vragenlijst vooraf niet te besturen; deze dient voor ons dan slechts als leidraad.
Ontvang ZZP-contract
U krijgt het ZZP-contract aangeleverd in Word-bestand en ontvangt de factuur met een betaaltermijn van 14 dagen.
100% tevredenheidsgarantie
Door onze nauwkeurige aanpak en meer dan 10 jaar ervaring in het opstellen van contracten en algemene voorwaarden, is vrijwel elke eerste levering meteen volledig naar wens van onze opdrachtgevers, waardoor we zonder extra kosten, onbeperkte revisierondes kunnen aanbieden. Wij bieden dan ook een 100% tevredenheidsgarantie.
Nazorg
Loopt u in de toekomst aan tegen geschillen en/of hebt u advies nodig dat verband houdt met uw ZZP-contract? Wij adviseren u voor onbepaalde tijd geheel gratis.

Ik wil een vrijblijvende offerte ontvangen voor het opstellen van een ZZP-contract

 

ZZP-contract opstellen