fbpx
UITSTEKEND

Algemene voorwaarden Accountancy opstellen

Algemene voorwaarden accountancy

Bent u werkzaam als zzp-accountant of werkt u (als leidinggevende) bij een accountantskantoor en bent u op zoek naar algemene voorwaarden voor uw accountancy-diensten? Wij zijn u graag van dienst met het opstellen van uw op maat te maken algemene voorwaarden. Voor accountancydiensten zijn relevante en duidelijke algemene voorwaarden uitermate belangrijk. Deze zijn namelijk van toepassing op alle overeenkomsten die u aangaat met uw opdrachtgevers en regelen onder meer de beperking van uw aansprakelijkheid.

Kies voor de kwaliteit van ècht maatwerk + extra services. Vaste prijs: 399,-*

Bij ons kiest u voor de kwaliteit van optimaal maatwerk, specifiek voor uw accountancy opgesteld door een daarin gespecialiseerde jurist. Wij geloven niet in contractgeneratoren, maar in persoonlijke aandacht voor de bedrijfsvoering van uw accountantskantoor bij het opstellen van uw algemene voorwaarden. Voor het opstellen van uw algemene voorwaarden hanteren we een vaste en scherpe prijs. Daarbij ontvangt u gratis extra services.

*In uitzonderlijke gevallen hanteren wij een hoger tarief voor accountantskantoren die erg uitgebreide algemene voorwaarden nodig hebben. Vraag voor het opstellen van uw algemene voorwaarden daarom altijd eerst een vrijblijvende offerte aan of neem telefonisch 085-4012440, via WhatsApp of de chat contact met ons op.

Inhoud algemene voorwaarden accountancy

Afhankelijk van de specifieke accountancydiensten, zijn relevante onderwerpen voor in uw algemene voorwaarden onder meer:

  • Het beperken van uw aansprakelijkheid;
  • Vrijwaring, onder meer wat betreft door de opdrachtgever verstrekte onjuiste of onvolledige gegevens;
  • Verplichtingen van uw opdrachtgevers;
  • Uitvoeringvoorwaarden;
  • Looptijd en opzegging van overeenkomsten;
  • Overmacht;
  • Opschorting en ontbinding van overeenkomsten;
  • Toepasselijk recht en geschilbeslechting.

Starter? Heeft mijn accountancykantoor nog meer documenten nodig?

Bent u starter en vraag u zich af of u naast algemene voorwaarden voor accountancy nog meer documenten nodig hebt? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie. Wij bieden geen standaardpakketten met bijvoorbeeld algemene voorwaarden + opdrachtovereenkomst + verwerkersovereenkomst + privacy policy + disclaimer. De meeste accountantskantoren hebben niet al deze documenten nodig. Informeer bij ons voor een eerlijk advies.