fbpx
UITSTEKEND

Algemene voorwaarden Bemiddelingsplatform opstellen

Algemene voorwaarden Bemiddelingsplatform

Hebt u onlangs een bemiddelingsplatform gelanceerd waarmee u vraag en aanbod van diensten en/of goederen bij elkaar brengt en bent u op zoek naar algemene voorwaarden voor uw bemiddelingsplatform? Wij zijn u graag van dienst met het opstellen van uw op maat te maken algemene voorwaarden. Voor een bemiddelingsplatform zijn relevante en duidelijke algemene voorwaarden uitermate belangrijk om veilig en efficiënt te kunnen ondernemen. Goede algemene voorwaarden beperken uw aansprakelijkheid en regelen alle andere relevante contractuele bepalingen waardoor u deze niet steeds met iedere individuele gebruiker van uw bemiddelingsplatform hoeft overeen te komen. Denkt u hierbij onder meer aan de verplichtingen van gebruikers, de betalings-, gebruiksvoorwaarden en de looptijd en opzegging van de zogenoemde gebruiksovereenkomsten. Bovendien bent u met behulp van goede algemene voorwaarden veel beter beschermd tegen onvoorziene omstandigheden.

Kies voor de kwaliteit van ècht maatwerk + extra services. Vaste prijs: 399,-*

Bij ons kiest u voor de kwaliteit van optimaal maatwerk, specifiek voor uw bemiddelingsplatform opgesteld door een daarin gespecialiseerde jurist. Wij geloven niet in contractgeneratoren, maar in persoonlijke aandacht voor uw bemiddelingsplatform bij het opstellen van uw algemene voorwaarden. Voor het opstellen van uw algemene voorwaarden hanteren we een vaste en scherpe prijs. Daarbij ontvangt u gratis extra services.

Inhoud algemene voorwaarden bemiddelingsplatforms

Afhankelijk van de concrete bemiddelingsdiensten die uw bemiddelingsplatform aanbiedt, zijn relevante onderwerpen voor in algemene voorwaarden onder meer:

  • Beperking van uw aansprakelijkheid en vrijwaring, onder meer wat betreft fouten en tekortkomingen van één der partijen die bij de bemiddeling zijn betrokken;
  • Verplichtingen van de gebruikers van uw bemiddelingsplatform;
  • Looptijd en opzegging van de zogenoemde gebruiksovereenkomsten;
  • Prijzen/bemiddelingsvergoedingen;
  • Betalingsvoorwaarden;
  • Gebruiksvoorwaarden;
  • Opschorting en ontbinding van gebruiksovereenkomsten;
  • Copyright/ bescherming van uw intellectuele eigendom.

Starter? Heb ik nog meer documenten nodig?

Bent u starter en vraag u zich af of u naast algemene voorwaarden voor uw bemiddelingsplatform nog meer documenten nodig hebt? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie. Wij bieden geen standaardpakketten met bijvoorbeeld algemene voorwaarden + opdrachtovereenkomst + verwerkersovereenkomst + privacy policy + disclaimer. De meeste bemiddelingsplatforms hebben niet al deze documenten nodig. Informeer bij ons voor een eerlijk advies.