fbpx
UITSTEKEND

Algemene voorwaarden Cateringbedrijf opstellen

Algemene voorwaarden Cateringbedrijf

We kunnen ons goed voorstellen dat u zich als cateringbedrijf het liefst bezighoudt met dat wat voor u belangrijk is, namelijk ondernemen en gasten een onvergetelijke dag bezorgen. Daarbij zijn algemene voorwaarden onmisbaar. Een ongeluk zit altijd in een klein hoekje en met behulp van goede algemene voorwaarden beperkt u uw aansprakelijkheidsrisico’s en helpt u dus onenigheid en narigheid te voorkomen. Daarnaast regelen algemene voorwaarden eveneens alle overige belangrijke contractuele aspecten bij de overeenkomsten die uw cateringbedrijf sluit, zoals de leveringsvoorwaarden, het beperken van de aansprakelijkheid van uw cateringbedrijf, de annuleringsvoorwaarden, betalingsvoorwaarden en maatregelen in geval van wanbetaling van de klant.

Kies voor de kwaliteit van ècht maatwerk + extra services. Vaste prijs: 399,-

Bij ons kiest u voor de kwaliteit van optimale maatwerk algemene voorwaarden, specifiek voor uw cateringbedrijf opgesteld door een daarin gespecialiseerde jurist. Wij geloven niet in contractgeneratoren, maar in persoonlijke aandacht voor uw bedrijfsvoering bij het opstellen van uw algemene voorwaarden. Voor het opstellen van de algemene voorwaarden voor uw cateringbedrijf hanteren we een vaste en scherpe prijs. Daarbij ontvangt u gratis extra services.

Inhoud algemene voorwaarden cateringbedrijf

Afhankelijk van het type cateringbedrijf, zijn relevante onderwerpen voor in algemene voorwaarden onder meer:

  • Het beperken van de aansprakelijkheid van uw cateringbedrijf;
  • Prijs- en betalingsvoorwaarden;
  • Maatregelen in geval van wanbetaling van de klant.

Starter? Heeft mijn cateringbedrijf nog meer documenten nodig?

Bent u starter en vraag u zich af of uw cateringbedrijf naast algemene voorwaarden nog meer documenten nodig hebt? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie. Wij bieden geen standaardpakketten met bijvoorbeeld algemene voorwaarden + huurovereenkomst + verwerkersovereenkomst + privacy policy + disclaimer. De meeste cateringbedrijven hebben niet al deze documenten nodig. Informeer bij ons voor een eerlijk advies.