UITSTEKEND

Algemene voorwaarden Coaching of Training opstellen

Algemene voorwaarden coaching of training

Voor aanbieders van coaching of trainingen, zijn relevante en duidelijke algemene voorwaarden uitermate belangrijk. Of uw coachings- of trainingsdiensten nu een zakelijk karakter hebben (B2B) of een persoonlijk karakter (B2C), een fysiek of mentaal karakter, correct opgestelde algemene voorwaarden helpen u om op een transparante en veilige manier zaken te kunnen (blijven) doen. Op maat gemaakte algemene voorwaarden voor coaching of training bieden u bescherming bij onvoorziene omstandigheden. Tevens hoeft u met het gebruik van algemene voorwaarden niet elke keer individueel met elke opdrachtgever of deelnemer over bijvoorbeeld de betalingsvoorwaarden, looptijd en opzegging van overeenkomsten, annuleringsvoorwaarden en aansprakelijkheid te onderhandelen, maar kunt u eenvoudigweg volstaan met het verwijzen naar uw algemene voorwaarden.

Algemene voorwaarden voor coaching of training opstellen.
Kies voor de kwaliteit van ècht maatwerk + extra services. Vaste prijs: 299,-*

Bij ons kiest u voor de kwaliteit van optimale maatwerk algemene voorwaarden, specifiek voor uw coaching of trainingen opgesteld door een daarin gespecialiseerde jurist. Wij geloven niet in contractgeneratoren, maar in persoonlijke aandacht voor uw specifieke bedrijfsvoering bij het opstellen van uw algemene voorwaarden. Voor het opstellen van uw algemene voorwaarden hanteren we een vaste en scherpe prijs. Daarbij ontvangt u gratis extra services. Met onze nauwkeurige, doch voor u snelle intake (20-30 minuten), zijn wij in staat u van het betere maatwerk te voorzien.

*In uitzonderlijke gevallen hanteren wij een hoger tarief voor bedrijven die coaching of trainingen aanbieden, maar erg uitgebreide algemene voorwaarden nodig hebben. Vraag voor het opstellen van uw algemene voorwaarden daarom altijd eerst een vrijblijvende offerte aan of neem telefonisch 085-4012440, via WhatsApp of de chat contact met ons op.

Inhoud algemene voorwaarden coaching of training

Afhankelijk van de concrete diensten die uw coachings- of trainingsbedrijf verleent, zijn relevante onderwerpen voor in algemene voorwaarden onder meer:

  • Aan- en afmelden voor coaching- of trainingssessies;
  • Looptijd en opzegging van overeenkomsten;
  • Klachten;
  • Overmacht;
  • Opschorting en ontbinding van overeenkomsten;
  • Prijzen en betalingen;
  • Aansprakelijkheid en vrijwaring;
  • Bescherming van uw intellectueel eigendom;
  • Geheimhouding.

Starter? Heeft mijn coaching- of trainingspraktijk nog meer documenten nodig?

Bent u starter en vraag u zich af of u naast algemene voorwaarden voor uw coaching- of trainingspraktijk nog meer documenten nodig hebt? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie. Wij bieden geen standaardpakketten met bijvoorbeeld algemene voorwaarden + opdrachtovereenkomst + verwerkersovereenkomst + privacy policy + disclaimer. De meeste coaching- en trainingspraktijken hebben niet al deze documenten nodig. Informeer bij ons voor een eerlijk advies.