Algemene voorwaarden voor fotografie nodig? Bel 085-4012440. Meteen een jurist aan de lijn om de mogelijkheden te bespreken.

Algemene voorwaarden Fotograaf

Als fotograaf op zoek naar algemene voorwaarden? Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat u zich het liefst bezighoudt met uw passie fotograferen. Echter, wanneer steeds meer mensen gebruik willen maken van uw diensten als fotograaf, is het verstandig om eens goed over een aantal zaken na te gaan denken. Zo is het, om zorgeloos te kunnen blijven fotograferen, handig dat u te allen tijde voorbereid bent op eventuele onvoorziene omstandigheden.​ Om u beter te beschermen tegen eventuele onvoorziene omstandigheden en ervoor te zorgen dat u niet elke keer aparte voorwaarden hoeft aan te maken per fotografie-opdracht, is het laten opstellen van algemene voorwaarden essentieel. Zo kunt u bij de volgende fotografie-opdracht simpelweg verwijzen naar de algemene voorwaarden die specifiek voor u als fotograaf zijn opgesteld. Hierdoor hoeft u niet elke keer individueel met elke klant of opdrachtgever de voorwaarden te bespreken en overeenkomen, maar heeft u het in één overzichtelijk document vastgelegd.

Algemene voorwaarden fotograaf opstellen. Kies voor de kwaliteit van ècht maatwerk + extra services. Vaste prijs: 299,-*

Bij ons kiest u voor de kwaliteit van optimale maatwerk algemene voorwaarden, opgesteld door een daarin gespecialiseerde jurist. Wij geloven niet in contractgeneratoren, maar in persoonlijke aandacht voor uw bedrijfsvoering bij het opstellen van uw algemene voorwaarden. Voor het opstellen van algemene voorwaarden hanteren we een vaste en scherpe prijs. Daarbij ontvangt u gratis extra services.

* In uitzonderlijke gevallen hanteren wij een hoger tarief voor fotografen die erg uitgebreide algemene voorwaarden nodig hebben. Vraag voor het opstellen van uw algemene voorwaarden daarom altijd eerst een vrijblijvende offerte aan of neem telefonisch 085-4012440, via WhatsApp of de chat contact met ons op.

Meer informatie over onze werkwijze en extra services

Meteen een vrijblijvende offerte aanvragen

algemene voorwaarden opstellen

Inhoud algemene voorwaarden fotograaf

Afhankelijk van de concrete diensten die u als fotograaf verleent, zijn relevante onderwerpen voor in uw algemene voorwaarden onder meer:

  • Het auteursrecht van de fotograaf, het portretrecht en gebruiksrecht van de klant of opdrachtgever;
  • De annuleringsvoorwaarden;
  • De prijs- en betalingsvoorwaarden;
  • Beperking en uitsluiting van uw aansprakelijkheid;
  • Opschorting en ontbinding van overeenkomsten.

Starter? Heb ik als fotograaf naast algemene voorwaarden nog meer documenten nodig?

Bent u starter en vraag u zich af of u naast algemene voorwaarden als fotograaf nog meer documenten nodig hebt? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie. Wij bieden geen standaardpakketten met bijvoorbeeld algemene voorwaarden + opdrachtovereenkomst + verwerkersovereenkomst + privacy policy + disclaimer. De meeste coaching- en trainingspraktijken hebben niet al deze documenten nodig. Informeer bij ons voor een eerlijk advies.

Ik wil een vrijblijvende offerte ontvangen

  • Vermeld hier (kort) uw aanbod van producten, diensten en/of werkzaamheden. Dit hoeft niet uitputtend; na uw akkoord op de offerte gaan we pas in detail.
  • Na uw akkoord op de offerte, bestuderen we uw website grondig om ons optimaal voor te bereiden op de intake.