fbpx
UITSTEKEND

Algemene voorwaarden Garage opstellen

Algemene voorwaarden Garage

We kunnen ons goed voorstellen dat u zich als garagebedrijf het liefst bezighoudt met dat wat voor u belangrijk is, namelijk ondernemen en voertuigen verkopen, repareren, keuren e.d. Daarbij zijn algemene voorwaarden onmisbaar. Een ongeluk zit altijd in een klein hoekje en met behulp van goede algemene voorwaarden voor uw garage beperkt u uw aansprakelijkheidsrisico’s en helpt u dus onenigheid en narigheid te voorkomen. Daarnaast regelen algemene voorwaarden eveneens alle overige belangrijke contractuele aspecten bij de overeenkomsten die u sluit, zoals de prijs- en betalingsvoorwaarden, uitvoerings- en (op)leveringsvoorwaarden en de verplichtingen van uw klanten.

Kies voor de kwaliteit van ècht maatwerk + extra services. Vaste prijs: 399,-

Bij ons kiest u voor de kwaliteit van optimaal maatwerk, specifiek voor uw garage opgesteld door een daarin gespecialiseerde jurist. Wij geloven niet in contractgeneratoren, maar in persoonlijke aandacht voor de bedrijfsvoering van uw garage bij het opstellen van uw algemene voorwaarden. Voor het opstellen van uw algemene voorwaarden hanteren we een vaste en scherpe prijs. Daarbij ontvangt u gratis extra services. Met onze nauwkeurige, doch voor u snelle intake (20-30 minuten), zijn wij in staat u van het betere maatwerk te voorzien.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vraag voor het opstellen van uw algemene voorwaarden eerst een vrijblijvende offerte aan of neem telefonisch 085-4012440, via WhatsApp of de chat contact met ons op.

Inhoud algemene voorwaarden garage

Afhankelijk van het type garagebedrijf, zijn relevante onderwerpen voor in algemene voorwaarden onder meer:

  • Het beperken van uw aansprakelijkheid tot een bepaald maximum indien sprake is van schade die onverhoopt toch door uw schuld is ontstaan;
  • Maatregelen in geval van wanbetaling van uw klanten;
  • Termijnen waarbinnen de klant moet klagen als hij vindt dat uw garagebedrijf de werkzaamheden niet goed heeft uitgevoerd, na verstrijken waarvan de klant uw garagebedrijf niet meer kan aanspreken.

Starter? Heb ik nog meer documenten nodig?

Bent u starter en vraag u zich af of uw garagebedrijf naast algemene voorwaarden nog meer documenten nodig heeft? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie. Wij bieden geen standaardpakketten met bijvoorbeeld algemene voorwaarden + opdrachtovereenkomst + verwerkersovereenkomst + privacy policy + disclaimer. De meeste garages hebben niet al deze documenten nodig. Informeer bij ons voor een eerlijk advies.