fbpx
UITSTEKEND

Algemene voorwaarden Hovenier opstellen

Algemene voorwaarden Hovenier

Bent u hovenier en op zoek naar algemene voorwaarden? Vanuit de visie van hovenier kunnen wij ons het heel goed voorstellen dat u zich het liefst bezighoudt met dat wat voor u belangrijk is, namelijk lekker ondernemen en bezig zijn. Om echter zorgeloos bezig te kunnen blijven in het onderhoud, de aanleg en/of de renovatie van tuinen, is het wel van belang dat u te allen tijde voorbereid bent op onvoorziene omstandigheden. Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje en om u beter te beschermen tegen dit soort omstandigheden en ervoor te zorgen dat u niet elke keer per opdrachtgever apart te hoeven onderhandelen over de voorwaarden bij een opdracht, is het laten opstellen van op maat gemaakte algemene voorwaarden essentieel. Zo kunt u per opdracht simpelweg verwijzen naar uw algemene voorwaarden en hoeft u over de voorwaarden bij opdrachten niet steeds opnieuw te onderhandelen.

Kies voor de kwaliteit van ècht maatwerk + extra services. Vaste prijs: 399,-*

Bij ons kiest u voor de kwaliteit van optimaal maatwerk, specifiek voor uw hoveniersbedrijf opgesteld door een daarin gespecialiseerde jurist. Wij geloven niet in contractgeneratoren, maar in persoonlijke aandacht voor de bedrijfsvoering van hoveniersbedrijf bij het opstellen van uw algemene voorwaarden. Voor het opstellen van uw algemene voorwaarden hanteren we een vaste en scherpe prijs. Daarbij ontvangt u gratis extra services.

*In uitzonderlijke gevallen hanteren wij een hoger tarief voor hoveniers die erg uitgebreide algemene voorwaarden nodig hebben. Vraag voor het opstellen van uw algemene voorwaarden daarom altijd eerst een vrijblijvende offerte aan of neem telefonisch 085-4012440, via WhatsApp of de chat contact met ons op.

Veelvoorkomende inhoud van algemene voorwaarden voor hoveniers

  • De beperking en uitsluiting van uw aansprakelijkheid, onder meer wat betreft schade veroorzaakt door uw eventuele onderaannemers;
  • Het kunnen uitstellen van uw werkzaamheden in geval van slechte weersomstandigheden of andere vormen van overmacht;
  • Uitvoerings- en opleveringstermijnen;
  • Betalingsvoorwaarden;
  • Maatregelen tegen wanbetaling van uw opdrachtgevers.

Starter? Heb ik als hovenier naast algemene voorwaarden nog meer documenten nodig?

Bent u starter en vraag u zich af of u als hovenier naast algemene voorwaarden nog meer documenten nodig hebt? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie. Wij bieden geen standaardpakketten met bijvoorbeeld algemene voorwaarden + opdrachtovereenkomst + verwerkersovereenkomst + privacy policy + disclaimer. De meeste hoveniers hebben niet al deze documenten nodig. Informeer bij ons voor een eerlijk advies.