fbpx
UITSTEKEND

Algemene voorwaarden Kitbedrijf opstellen

Algemene voorwaarden Kitbedrijf

We kunnen ons goed voorstellen dat u zich als kitbedrijf het liefst bezighoudt met dat wat voor u belangrijk is, namelijk ondernemen en bezig zijn. Daarbij zijn algemene voorwaarden onmisbaar. Een ongeluk zit altijd in een klein hoekje en met behulp van goede algemene voorwaarden voor uw kitbedrijf beperkt u uw aansprakelijkheidsrisico’s en helpt u dus onenigheid en narigheid te voorkomen. Daarnaast regelen algemene voorwaarden eveneens alle overige belangrijke contractuele aspecten bij de overeenkomsten die u sluit, zoals de prijs- en betalingsvoorwaarden, uitvoerings- en (op)leveringsvoorwaarden en de verplichtingen van uw klanten/opdrachtgevers.

Kies voor de kwaliteit van ècht maatwerk + extra services. Vaste prijs: 399,-*

Bij ons kiest u voor de kwaliteit van optimaal maatwerk, specifiek voor uw kitbedrijf opgesteld door een daarin gespecialiseerde jurist. Wij geloven niet in contractgeneratoren, maar in persoonlijke aandacht voor de bedrijfsvoering van uw kitbedrijf bij het opstellen van uw algemene voorwaarden. Voor het opstellen van uw algemene voorwaarden hanteren we een vaste en scherpe prijs. Daarbij ontvangt u gratis extra services. Met onze nauwkeurige, doch voor u snelle intake (20-30 minuten), zijn wij in staat u van het betere maatwerk te voorzien.

Inhoud algemene voorwaarden kitbedrijven

Afhankelijk van het type kitbedrijf, zijn relevante onderwerpen voor in algemene voorwaarden onder meer:

  • Het beperken van uw aansprakelijkheid voor fouten en tekortkomingen van uw eventuele onderaannemers;
  • Het beperken van uw aansprakelijkheid voor schade ontstaan als gevolg van gebrekkige materialen die de klant/opdrachtgever zelf aan u beschikbaar heeft gesteld;
  • Het beperken van uw aansprakelijkheid tot een bepaald maximum indien sprake is van schade die onverhoopt toch door uw schuld is ontstaan;
  • Maatregelen te nemen in geval van wanbetaling van uw klanten/opdrachtgevers;
  • Termijnen waarbinnen de klant/opdrachtgever moet klagen als hij vindt dat u de overeenkomst niet goed heeft uitgevoerd, na verstrijken waarvan de klant/opdrachtgever.

Starter? Heb ik nog meer documenten nodig?

Bent u starter en vraag u zich af of uw kitbedrijf naast algemene voorwaarden nog meer documenten nodig hebt? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie. Wij bieden geen standaardpakketten met bijvoorbeeld algemene voorwaarden + opdrachtovereenkomst + verwerkersovereenkomst + privacy policy + disclaimer. De meeste kitbedrijven hebben niet al deze documenten nodig. Informeer bij ons voor een eerlijk advies.