fbpx
UITSTEKEND

Algemene voorwaarden Montagebedrijf opstellen

Algemene voorwaarden Montagebedrijf

We kunnen ons goed voorstellen dat u zich als montagebedrijf het liefst bezighoudt met dat wat voor u belangrijk is, namelijk ondernemen en bezig zijn. Daarbij zijn algemene voorwaarden onmisbaar. Een ongeluk zit altijd in een klein hoekje en met behulp van goede algemene voorwaarden voor uw montagebedrijf beperkt u uw aansprakelijkheidsrisico’s en helpt u dus onenigheid en narigheid te voorkomen. Daarnaast regelen algemene voorwaarden eveneens alle overige belangrijke contractuele aspecten bij de overeenkomsten die u sluit, zoals de prijs- en betalingsvoorwaarden, uitvoerings- en (op)leveringsvoorwaarden en de verplichtingen van uw klanten/opdrachtgevers.

Kies voor de kwaliteit van ècht maatwerk + extra services. Vaste prijs: 399,-*

Wij geloven niet in contractgeneratoren, maar in persoonlijke aandacht bij het opstellen van uw algemene voorwaarden. Zoals onze bedrijfsnaam al aangeeft, staat maatwerk bij ons hoog in het vaandel. En dat is niet voor niets. Goede algemene voorwaarden sluiten namelijk exact aan op het aanbod, de handelswijze en wensen van uw montagebedrijf. Algemene voorwaarden die niet optimaal aansluiten op uw bedrijfsvoering brengen hoogstwaarschijnlijk aansprakelijkheidsrisico’s met zich mee. Om uw algemene voorwaarden exact aan te laten sluiten op uw montagebedrijf, dient de jurist die uw algemene voorwaarden opstelt zich daarin uiteraard optimaal te verdiepen. Bij uw keuze voor een juridisch adviesbureau is het daarom raadzaam te letten op de wijze en nauwkeurigheid van de intake. In kwaliteit zit wel degelijk verschil. Wij zorgen ervoor dat we de bedrijfsvoering van uw montagebedrijf echt leren kennen en uw algemene voorwaarden met veel aandacht opstellen! Voor het opstellen van uw algemene voorwaarden hanteren we een vaste en scherpe prijs. Daarbij ontvangt u gratis extra services.

*In uitzonderlijke gevallen hanteren wij een hoger tarief voor montagebedrijven die erg uitgebreide algemene voorwaarden nodig hebben. Vraag voor het opstellen van uw algemene voorwaarden daarom altijd eerst een vrijblijvende offerte aan of neem telefonisch 085-4012440, via WhatsApp of de chat contact met ons op.

Inhoud algemene voorwaarden montagebedrijven

Afhankelijk van het type montagebedrijf, zijn relevante onderwerpen voor in algemene voorwaarden onder meer:

  • Het beperken van uw aansprakelijkheid voor fouten en tekortkomingen van uw eventuele onderaannemers;
  • Het beperken van uw aansprakelijkheid voor schade ontstaan als gevolg van gebrekkige materialen die de klant/opdrachtgever zelf aan u beschikbaar heeft gesteld;
  • Het beperken van uw aansprakelijkheid tot een bepaald maximum indien sprake is van schade die onverhoopt toch door uw schuld is ontstaan;
  • Maatregelen te nemen in geval van wanbetaling van uw klanten/opdrachtgevers;
  • Termijnen waarbinnen de klant/opdrachtgever moet klagen als hij vindt dat u de overeenkomst niet goed heeft uitgevoerd, na verstrijken waarvan de klant/opdrachtgever u niet meer kan aanspreken.

Starter? Heb ik naast algemene voorwaarden voor mijn montagebedrijf nog meer documenten nodig?

Bent u starter en vraag u zich af of uw montagebedrijf naast algemene voorwaarden nog meer documenten nodig heeft? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie. Wij bieden geen standaardpakketten met bijvoorbeeld algemene voorwaarden + opdrachtovereenkomst + verwerkersovereenkomst + privacy policy + disclaimer. De meeste montagebedrijven hebben niet al deze documenten nodig. Informeer bij ons voor een eerlijk advies.