fbpx
UITSTEKEND

Algemene voorwaarden Onderzoeksbureau opstellen

Algemene voorwaarden Onderzoeksbureau

Bent u op zoek naar algemene voorwaarden voor uw onderzoeksbureau? Wij zijn u graag van dienst met het opstellen van uw op maat te maken algemene voorwaarden. Voor een onderzoeksbureau zijn relevante en duidelijke algemene voorwaarden uitermate belangrijk om veilig en efficiënt te kunnen ondernemen. Goede algemene voorwaarden beperken uw aansprakelijkheid en regelen alle andere relevante contractuele bepalingen waardoor u deze niet steeds met iedere individuele opdrachtgever hoeft overeen te komen. Denkt u hierbij onder meer aan de verplichtingen van uw opdrachtgevers, de betalings-, uitvoeringsvoorwaarden en de looptijd en opzegging van overeenkomsten. Bovendien bent u met behulp van goede algemene voorwaarden veel beter beschermd tegen onvoorziene omstandigheden.

Kies voor de kwaliteit van ècht maatwerk + extra services. Vaste prijs: 399,-*

Zoals onze bedrijfsnaam al aangeeft, staat maatwerk bij ons hoog in het vaandel. En dat is niet voor niets. Goede algemene voorwaarden sluiten namelijk exact aan op het aanbod, de handelswijze en wensen van uw onderzoeksbureau. Algemene voorwaarden die niet optimaal aansluiten op uw bedrijfsvoering brengen hoogstwaarschijnlijk aansprakelijkheidsrisico’s met zich mee. Om uw algemene voorwaarden exact aan te laten sluiten op de specifieke bedrijfsvoering van uw onderzoeksbureau, dient de jurist die uw algemene voorwaarden opstelt zich daarin uiteraard optimaal te verdiepen. Bij uw keuze voor een juridisch adviesbureau is het daarom raadzaam te letten op de wijze en nauwkeurigheid van de intake. In kwaliteit zit wel degelijk verschil. Wij zorgen ervoor dat we de bedrijfsvoering van uw onderzoeksbureau echt leren kennen en uw algemene voorwaarden met veel aandacht opstellen! Voor het opstellen van uw algemene voorwaarden hanteren we een vaste en scherpe prijs. Daarbij ontvangt u gratis extra services.

*In uitzonderlijke gevallen hanteren wij een hoger tarief voor onderzoeksbureaus die erg uitgebreide algemene voorwaarden nodig hebben. Vraag voor het opstellen van uw algemene voorwaarden daarom altijd eerst een vrijblijvende offerte aan of neem telefonisch 085-4012440, via WhatsApp of de chat contact met ons op.

Inhoud algemene voorwaarden onderzoeksbureaus

Afhankelijk van de concrete diensten die uw onderzoeksbureau verleent, zijn relevante onderwerpen voor in algemene voorwaarden onder meer:

  • Beperking van uw aansprakelijkheid en vrijwaring, onder meer wat betreft het niet kunnen garanderen van bepaalde resultaten voor opdrachtgevers;
  • Verplichtingen van uw opdrachtgevers;
  • Looptijd en opzegging van overeenkomsten;
  • Prijzen en kosten;
  • Betalingsvoorwaarden;
  • Uitvoeringsvoorwaarden;
  • Opschorting en ontbinding van overeenkomsten.

Starter? Heb ik nog meer documenten nodig?

Bent u starter en vraag u zich af of u naast algemene voorwaarden voor uw onderzoeksbureau nog meer documenten nodig hebt? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie. Wij bieden geen standaardpakketten met bijvoorbeeld algemene voorwaarden + opdrachtovereenkomst + verwerkersovereenkomst + privacy policy + disclaimer. De meeste onderzoeksbureaus hebben niet al deze documenten nodig. Informeer bij ons voor een eerlijk advies.