fbpx
UITSTEKEND

Algemene voorwaarden Productiebedrijf opstellen

Algemene voorwaarden Productiebedrijf

We kunnen ons goed voorstellen dat u zich als productiebedrijf het liefst bezighoudt met dat wat voor u belangrijk is, namelijk ondernemen en produceren. Daarbij zijn algemene voorwaarden onmisbaar. Een ongeluk zit altijd in een klein hoekje en met behulp van goede algemene voorwaarden voor uw productiebedrijf beperkt u uw aansprakelijkheidsrisico’s en helpt u dus onenigheid en narigheid te voorkomen. Daarnaast regelen algemene voorwaarden eveneens alle overige belangrijke contractuele aspecten bij de overeenkomsten die u sluit, zoals de prijs- en betalingsvoorwaarden, uitvoerings- en leveringsvoorwaarden en de verplichtingen van uw klanten/opdrachtgevers.

Kies voor de kwaliteit van ècht maatwerk + extra services. Vaste prijs: 399,-

Bij ons kiest u voor de kwaliteit van optimaal maatwerk, specifiek voor uw productiebedrijf opgesteld door een daarin gespecialiseerde jurist. Wij geloven niet in contractgeneratoren, maar in persoonlijke aandacht voor de bedrijfsvoering van uw productiebedrijf bij het opstellen van uw algemene voorwaarden. Voor het opstellen van uw algemene voorwaarden hanteren we een vaste en scherpe prijs. Daarbij ontvangt u gratis extra services.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vraag voor het opstellen van uw algemene voorwaarden eerst een vrijblijvende offerte aan of neem telefonisch 085-4012440, via WhatsApp of de chat contact met ons op.

Inhoud algemene voorwaarden productiebedrijven

Afhankelijk van het type productiebedrijf, zijn relevante onderwerpen voor in algemene voorwaarden onder meer:

  • Het beperken van uw aansprakelijkheid;
  • Productievoorwaarden;
  • Leveringsvoorwaarden;
  • De verplichtingen van uw klanten/opdrachtgevers;
  • Prijzen en betalingsvoorwaarden;
  • Maatregelen te nemen in geval van wanbetaling van uw klanten/opdrachtgevers;
  • Eigendomsvoorbehoud.

Starter? Heb ik nog meer documenten nodig?

Bent u starter en vraag u zich af of uw productiebedrijf naast algemene voorwaarden nog meer documenten nodig hebt? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie. Wij bieden geen standaardpakketten met bijvoorbeeld algemene voorwaarden + opdrachtovereenkomst + verwerkersovereenkomst + privacy policy + disclaimer. De meeste productiebedrijven hebben niet al deze documenten nodig. Informeer bij ons voor een eerlijk advies.