Algemene voorwaarden Sportschool & Personal Trainers

Als u eigenaar van een sportschool of een personal trainer bent, is het opstellen van algemene voorwaarden niet het eerste waaraan u denkt, want we kunnen ons heel goed voorstellen dat u zich het liefst bezighoudt met uw passie, namelijk mensen fitter en gezonder maken en zorgen dat ze hun sessie altijd met een glimlach en een voldaan gevoel afronden. Om dit zorgeloos te kunnen blijven doen, is het wel van belang dat u te allen tijde voorbereid bent op onvoorziene omstandigheden. Om u voor te bereiden op zulke onvoorziene omstandigheden is het op laten stellen van algemene voorwaarden voor uw sportschool of personal trainingen essentieel. Algemene voorwaarden zijn van toepassing op de overeenkomsten die sportscholen en personal trainers met hun leden aangaan.

Kies voor de kwaliteit van ècht maatwerk + extra services. Vaste prijs: 299,-*

Bij ons kiest u voor de kwaliteit van optimaal maatwerk, specifiek voor uw sportschool of personal trainingen opgesteld door een daarin gespecialiseerde jurist. Wij geloven niet in contractgeneratoren, maar in persoonlijke aandacht voor uw bedrijfsvoering bij het opstellen van uw algemene voorwaarden. Voor het opstellen van uw algemene voorwaarden hanteren we een vaste en scherpe prijs. Daarbij ontvangt u gratis extra services. Met onze nauwkeurige, doch voor u snelle intake (20-30 minuten), zijn wij in staat u van het betere maatwerk te voorzien.

Meer informatie over onze werkwijze en extra services

Meteen een vrijblijvende offerte aanvragen

algemene voorwaarden opstellen

Inhoud van de algemene voorwaarden voor een sportschool of personal trainer

Er zijn diverse belangrijke onderwerpen om op te nemen in algemene voorwaarden specifiek voor sportscholen en personal trainers, zoals:​

  • Looptijd, opzegging, geldigheid van abonnementen/ pakketten/ rittenkaarten;
  • Aan- en afmelden voor trainingen;
  • Gezondheid;
  • Huisregels;
  • Klachten;
  • Overmacht;
  • Opschorting en ontbinding van overeenkomsten;
  • Prijzen en betalingen;
  • Aansprakelijkheid en vrijwaring.

Starter? Heb ik nog meer documenten nodig?

Bent u starter en vraag u zich af of u naast algemene voorwaarden voor uw sportschool of personal trainingen nog meer documenten nodig hebt? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie. Wij bieden geen standaardpakketten met bijvoorbeeld algemene voorwaarden + opdrachtovereenkomst + verwerkersovereenkomst + privacy policy + disclaimer. De meeste sportschool of personal trainingen hebben niet al deze documenten nodig. Informeer bij ons voor een eerlijk advies.