fbpx
UITSTEKEND

Algemene voorwaarden Sportschool & Personal Trainers opstellen

Algemene voorwaarden Sportschool & Personal Trainers

Als u eigenaar van een sportschool of een personal trainer bent, is het opstellen van algemene voorwaarden niet het eerste waaraan u denkt, want we kunnen ons heel goed voorstellen dat u zich het liefst bezighoudt met uw passie, namelijk mensen fitter en gezonder maken en zorgen dat ze hun sessie altijd met een glimlach en een voldaan gevoel afronden. Om dit zorgeloos te kunnen blijven doen, is het wel van belang dat u te allen tijde voorbereid bent op onvoorziene omstandigheden. Om u voor te bereiden op zulke onvoorziene omstandigheden is het op laten stellen van algemene voorwaarden voor uw sportschool of personal trainingen essentieel. Algemene voorwaarden zijn van toepassing op de overeenkomsten die sportscholen en personal trainers met hun leden aangaan.

Kies voor de kwaliteit van ècht maatwerk + extra services. Vaste prijs: 399,-*

Zoals onze bedrijfsnaam al aangeeft, staat maatwerk bij ons hoog in het vaandel. En dat is niet voor niets. Goede algemene voorwaarden sluiten namelijk exact aan op uw aanbod, handelswijze en wensen. Algemene voorwaarden die niet optimaal aansluiten op uw bedrijfsvoering brengen hoogstwaarschijnlijk aansprakelijkheidsrisico’s met zich mee. Om uw algemene voorwaarden exact aan te laten sluiten op uw bedrijfsvoering, dient de jurist die uw algemene voorwaarden opstelt zich daarin uiteraard optimaal te verdiepen. Bij uw keuze voor een juridisch adviesbureau is het daarom raadzaam te letten op de wijze en nauwkeurigheid van de intake. In kwaliteit zit wel degelijk verschil. Wij zorgen ervoor dat we uw sportschool of personal trainingen echt leren kennen en uw algemene voorwaarden met veel aandacht opstellen! Voor het opstellen van uw algemene voorwaarden hanteren we een vaste en scherpe prijs. Daarbij ontvangt u gratis extra services.

*In uitzonderlijke gevallen hanteren wij een hoger tarief voor sportscholen en personal trainers die erg uitgebreide algemene voorwaarden nodig hebben. Vraag voor het opstellen van uw algemene voorwaarden daarom altijd eerst een vrijblijvende offerte aan of neem telefonisch 085-4012440, via WhatsApp of de chat contact met ons op.

Inhoud van de algemene voorwaarden voor een sportschool of personal trainer

Er zijn diverse belangrijke onderwerpen om op te nemen in algemene voorwaarden specifiek voor sportscholen en personal trainers, zoals:

  • Looptijd, opzegging, geldigheid van abonnementen/ pakketten/ rittenkaarten;
  • Aan- en afmelden voor trainingen;
  • Gezondheid;
  • Huisregels;
  • Klachten;
  • Overmacht;
  • Opschorting en ontbinding van overeenkomsten;
  • Prijzen en betalingen;
  • Aansprakelijkheid en vrijwaring.

Starter? Heb ik naast algemene voorwaarden voor mijn sportschool of personal trainingen nog meer documenten nodig?

Bent u starter en vraag u zich af of u naast algemene voorwaarden voor uw sportschool of personal trainingen nog meer documenten nodig hebt? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie. Wij bieden geen standaardpakketten met bijvoorbeeld algemene voorwaarden + opdrachtovereenkomst + verwerkersovereenkomst + privacy policy + disclaimer. De meeste sportscholen en personal trainers hebben niet al deze documenten nodig. Informeer bij ons voor een eerlijk advies.