Algemene voorwaarden webshop

Maatwerk Jurist is gespecialiseerd in het opstellen van op maat gemaakte algemene voorwaarden voor uw webwinkel. Uw handelswijze dient in overeenstemming te zijn met de Wet Koop op Afstand en het consumentenrecht. De levering van webshop voorwaarden is voorzien van informatie over uw wettelijke (informatie-)verplichtingen die uit deze wetgeving voortvloeit. Zodoende bent u volledig voorbereid op de juridische eisen die aan uw webshop worden gesteld.

De prijs voor het opstellen van webshop voorwaarden is op aanvraag. Vraag daarom altijd eerst geheel vrijblijvend een offerte aan door het contactformulier hieronder in te vullen. Geeft u daarin (kort) aan welke producten en/of diensten u middels uw webshop verkoopt en aan welke soort partijen u dat doet (consumenten en/of bedrijven), waarna u de offerte spoedig ontvangt.

Op maat gemaakt betekent bij ons dat wij geen gebruik maken van modelvoorwaarden. Het opstellen van op maat gemaakte webshop voorwaarden is werk voor juridische specialisten; op basis van een volledige analyse van uw bedrijfsactiviteiten worden uw algemene voorwaarden opgesteld. Daarbij worden uw algemene voorwaarden aangevuld met bepalingen die voor uw onderneming van belang zijn. Onze werkwijze, expertise, opleiding en ervaring zorgen ervoor dat u sterk staat. Hoewel onze werkwijze vele malen arbeidsintensiever is dan die van veel van onze concurrenten hanteren wij zeer scherpe tarieven.

Door middel van onderstaand formulier vraagt u een vrijblijvende offerte, inclusief leveringstermijn aan.

Algemene voorwaarden webshop en de voordelen van Maatwerk Jurist

  1. Gekwalificeerd, ervaren en gespecialiseerd in het opstellen van algemene webshop voorwaarden;
  2. Geen gebruik van een geautomatiseerd opstelsysteem of standaarddocumenten;
  3. Volledig handmatig opgesteld en daardoor de hoogste kwaliteitsgarantie;
  4. Geen uurtarief, maar een vaste prijs;
  5. Facturering bij de levering;
  6. Zeer scherpe tarieven;
  7. Kosteloze uiteenzetting (informatie-) plichten Wet Koop op Afstand
  8. Kosteloze en verhelderende toelichting en instructie;
  9. Kosteloze beantwoording van uw juridisch, contractuele vraagstukken.

Eisen aan algemene voorwaarden webshop

De bepalingen in algemene webshop voorwaarden dienen haarscherp geformuleerd te zijn; dubbelzinnige bepalingen zijn vernietigbaar. Maar met een scherpe formulering alleen is men er nog niet; de wet kent een uitvoerige regeling over algemene voorwaarden in het algemeen en de koop op afstand in het bijzonder. Bovendien bestaat er veel rechtspraak ten aanzien van dit onderwerp. Voor meer achtergrondinformatie ten aanzien van wetgeving over algemene voorwaarden klikt u hier. Voor informatie over de – voor webshops relevante – Wet Koop op Afstand klikt u hier.

Het belang van goede algemene voorwaarden voor uw webshop

Algemene voorwaarden zijn voor elke onderneming onmisbaar. U hanteert algemene voorwaarden omdat u niet voor elke overeenkomst opnieuw kunt onderhandelen over onder meer aansprakelijkheid, incassokosten en leveringstermijnen. De belangrijke juridische aspecten van het zakendoen wilt u efficiënt geregeld hebben.

Algemene voorwaarden moeten uiteraard ook voldoen aan de huidige wetgeving en rechtspraak. Maatwerk Jurist zorgt dat u sterk staat! Voor het opstellen van algemene voorwaarden berekent Maatwerk Jurist ook nog eens zeer scherpe tarieven.

Door onze ervaring weten wij exact welke juridische aspecten van uw bedrijfsvoering in algemene voorwaarden behandeld moeten worden. Maatwerk Jurist stelt de algemene voorwaarden op, op basis van de analyse van uw bedrijfsactiviteiten, waarbij zoveel mogelijk invulling wordt gegeven aan uw persoonlijke voorkeuren. Door middel van onderstaand formulier vraagt u een vrijblijvende offerte/ prijsopgave aan.

Ik wil een kosteloze en vrijblijvende prijsopgave/ offerte ontvangen:

Maatwerk Jurist 2019 ® | Alle rechten voorbehouden

​Tel: 085-40 124 40

Mail: info@maatwerkjurist.nl

Algemene voorwaarden Maatwerk Jurist
Privacy

Website gemaakt met Vuora

.