UITSTEKEND

Inkoopvoorwaarden opstellen

Inkoopvoorwaarden opstellen

Kies voor de kwaliteit van ècht maatwerk + extra services. Vaste prijs: v.a. 349,-*

Voor het opstellen van uw inkoopvoorwaarden kiest u bij ons voor de kwaliteit van ècht maatwerk. Op een voor u eenvoudige manier inventariseren we uw inkoopactiviteiten en wensen zeer nauwkeurig. Door onze grondige aanpak en bereidheid optimaal mee te denken over uw wensen en bedrijfsbelangen, kunnen wij inkoopvoorwaarden opstellen die naadloos aansluiten op uw specifieke inkoopactiviteiten en wensen. Vaste prijs: v.a. €349,- (excl. btw), inclusief extra services.

“Dagelijks werken we aan het opstellen, controleren en verbeteren van inkoopvoorwaarden. Daarbij staan maatwerk, kwaliteit, persoonlijk contact en service bij ons hoog in het vaandel.”

5 stappen

  1. Bel 085-4012440 of vraag via deze website een vrijblijvende offerte aan voor het opstellen van uw inkoopvoorwaarden.
  2. Offerte akkoord? Wij starten een grondige eerste analyse van uw bedrijfsvoering op basis van de reeds door u verstrekte informatie en het vermelde op uw eventuele website.
  3. Tijdens deze analyse stellen we een speciaal voor uw onderneming en situatie bestemde vragenlijst op.
  4. U beantwoordt de vragen per e-mail of maakt een belafspraak met onze jurist (duur: ca. 20 tot 30 min.).
  5. Wij gaan aan de slag met het opstellen van de inkoopvoorwaarden en leveren deze doorgaans binnen 5 dagen, inclusief extra services. Spoedlevering mogelijk.

Onze werkwijze maakt het verschil

Door ons zorgvuldige voorbereiding en nauwkeurige intake bij inkoopvoorwaarden opstellen, zien we geen details over het hoofd en leren we uw specifieke bedrijfsvoering, wensen en belangen echt kennen. Resultaat: Inkoopvoorwaarden die echt op maat zijn geschreven, waarin alle contractuele afspraken duidelijk zijn vastgelegd en uw risico’s optimaal gedekt zijn.