Gebruiksvoorwaarden opstellen

Voor wie kiest voor de kwaliteit van ècht maatwerk, inclusief extra services

Gebruiksvoorwaarden is een benaming voor algemene voorwaarden die worden gehanteerd voor gebruik van een online dienst of software, zoals een online platform, app of specifieke programmatuur. Voor het opstellen van uw gebruiksvoorwaarden kiest u bij ons voor de kwaliteit van ècht maatwerk. Op een voor u eenvoudige manier inventariseren we uw aanbod van de online dienst of software en uw wensen zeer nauwkeurig. Door onze grondige aanpak en bereidheid optimaal mee te denken over uw wensen en bedrijfsbelangen, kunnen wij gebruiksvoorwaarden opstellen die naadloos aansluiten op uw aanbod, handelswijze en wensen. Vaste prijs: €299,-* (excl. btw), inclusief extra services.

De extra services zijn onder meer het in de toekomst gratis aanpassen van uw gebruiksvoorwaarden wanneer u dat wenst of wanneer dat noodzakelijk is. Daarnaast geven wij gratis advies bij onverhoopte toekomstige geschillen met de gebruikers van uw online dienst of software. Bij ons kiest u dus voor optimale service voor een eenmalige vaste prijs.

“Dagelijks werken we aan het opstellen, controleren en verbeteren van gebruiksvoorwaarden. Daarbij staan maatwerk, kwaliteit, persoonlijk contact en service bij ons hoog in het vaandel.”

5 stappen

1. Bel 085-4012440 of vraag via deze website een vrijblijvende offerte aan voor het opstellen van uw gebruiksvoorwaarden.
2. Offerte akkoord? Wij starten een grondige eerste analyse van uw aanbod van de online dienst of software op basis van de reeds door u verstrekte informatie en het vermelde op uw eventuele website.
3. Tijdens deze analyse stellen we een speciaal voor uw situatie bestemde vragenlijst op.
4. U beantwoordt de vragen per e-mail of maakt een belafspraak met onze jurist (duur: ca. 20 tot 30 min.).
5. Wij gaan aan de slag met het opstellen van de gebruiksvoorwaarden en leveren deze doorgaans binnen 5 dagen, inclusief extra services. Spoedlevering mogelijk.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Onze werkwijze maakt het verschil

Door ons zorgvuldige voorbereiding en nauwkeurige intake bij gebruiksvoorwaarden opstellen, zien we geen details over het hoofd en leren we uw aanbod, handelswijze, wensen en belangen echt kennen. Resultaat: Gebruiksvoorwaarden die echt op maat zijn geschreven, waarin alle contractuele afspraken duidelijk zijn vastgelegd en uw aansprakelijkheid optimaal beperkt is.

Volledig maatwerk

 • Opgesteld door een jurist (mr.) met meer dan 10 jaar ervaring;
 • Volledig op maat na grondige inventarisatie van uw aanbod van online diensten of software, uw handelswijze en voorkeuren.
 • Volgens meest recente wetgeving.
 • Zekerheid dat uw gebruiksvoorwaarden u optimaal beschermen tegen aansprakelijkheid en dat alle andere belangrijke contractuele afspraken duidelijk en volledig zijn vastgelegd.
 • Klanten geven ons een 9,5

Slechts € 299,- (excl. btw)

* In de meeste gevallen bedraagt de vaste prijs voor het opstellen van op maat gemaakte gebruiksvoorwaarden € 299,- (excl. btw). In uitzonderlijke gevallen hanteren wij een hoger tarief voor online diensten of software waarvoor erg uitgebreide gebruiksvoorwaarden nodig zijn. Vraag daarom altijd eerst een vrijblijvende offerte aan.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Nauwkeurige werkwijze

 • Op basis van de bij uw offerteaanvraag verstrekte informatie en/of het vermelde op uw website, verrichten we zorgvuldig vooronderzoek naar uw specifieke online dienst of software.
 • Vervolgens ontvangt u binnen een werkdag een klantspecifieke vragenlijst per e-mail; de vragenlijst vermeldt een samenvatting van het vooronderzoek en de door u te beantwoorden overige vragen over uw specifieke online dienst of software, uw handelswijze en wensen.
 • Vervolgens beantwoordt u de vragenlijst per e-mail en/of maakt een afspraak voor een telefonische intake met onze jurist. In het laatste geval hoeft u de vragenlijst niet eerst te bestuderen. Uw totale tijdsbesteding bedraagt in beide gevallen vaak niet meer dan 30 minuten.

Omdat wij uw bedrijfsvoering met deze werkwijze echt leren kennen, bent u er zeker van dat uw gebruiksvoorwaarden u optimaal beschermen tegen aansprakelijkheid en dat daarin alle overige belangrijke contractuele regels duidelijk en volledig zijn vastgelegd.

Inclusief extra services

 • Toelichting en instructie Naast uw gebruiksvoorwaarden ontvangt u een toelichting en instructie. Belangrijk is uiteraard dat u weet hoe u uw gebruiksvoorwaarden moet hanteren om ze van toepassing te laten zijn en op welke andere zaken u moet letten bij het gebruik van uw gebruiksvoorwaarden.
 • Onbeperkt aantal revisierondesDoor onze nauwkeurige aanpak en meer dan 10 jaar ervaring in het opstellen van gebruiksvoorwaarden en contracten, is vrijwel elke eerste levering meteen volledig naar wens van onze opdrachtgevers, waardoor we zonder extra kosten, onbeperkte revisierondes kunnen aanbieden. Wij bieden dan ook een 100% tevredenheidsgarantie.
 • AdviesverleningWanneer u in de toekomst advies nodig hebt dat verband houdt met uw gebruiksvoorwaarden, kunt u altijd contact opnemen voor kosteloze behandeling van uw vraagstuk.
 • NazorgBij toekomstige geschillen met gebruikers van uw online dienst of software, kunt u altijd contact opnemen voor kosteloze behandeling van uw vraagstuk. Ook aanpassing van uw gebruiksvoorwaarden als gevolg van kleine toekomstige veranderingen in uw bedrijfsvoering, worden kosteloos verwerkt. Bij ons kiest u dus voor optimale service voor een eenmalige vaste prijs.

Vrijblijvende offerte aanvragen

 

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Gebruiksvoorwaarden beschermen uw onderneming tegen aansprakelijkheid en regelen alle overige belangrijke contractuele afspraken bij overeenkomsten die uw onderneming sluit met de gebruikers van uw online dienst of software.

Bij uw keuze voor een juridisch adviesbureau is het raadzaam te letten op de wijze en nauwkeurigheid van de intake. De intake bepaalt namelijk in belangrijke mate de mate van maatwerk en dus de kwaliteit van uw gebruiksvoorwaarden. Alleen bij een grondige inventarisatie van uw aanbod, handelswijze en wensen worden geen aspecten over het hoofd gezien die de inhoud van uw gebruiksvoorwaarden bepalen. Wij werken dan ook niet op basis van slechts een korte telefonische intake, maar verrichten eerst zorgvuldig vooronderzoek om het specifieke aanbod van uw online dienst of software echt te leren kennen.

Ik wil een vrijblijvende offerte ontvangen

 • Vermeld hier (kort) uw aanbod van producten, diensten en/of werkzaamheden. Dit hoeft niet uitputtend; na uw akkoord op de offerte gaan we pas in detail.

Onze nauwkeurige werkwijze

Met onze jarenlange ervaring in het opstellen van gebruiksvoorwaarden, verrichten wij op basis van de door u bij de offerteaanvraag verstrekte informatie en/of het vermelde op uw website, zorgvuldig vooronderzoek naar uw specifieke aanbod van online diensten of software. Zodoende krijgen we een goede eerste indruk van uw aanbod en wordt voor ons duidelijk welke verdere detailinformatie we van u nodig hebben om uw gebruiksvoorwaarden op te stellen. 

U ontvangt vervolgens een speciaal voor u opgestelde klantspecifieke vragenlijst. Deze vermeldt een samenvatting van het verrichte vooronderzoek en de door u nog te beantwoorden vragen over uw aanbod, handelswijze en voorkeuren. De vragenlijst kan per e-mail worden beantwoord of telefonisch met u worden doorlopen. Dit kost doorgaans niet langer dan 30 minuten van uw tijd. Indien u na ontvangst van de vragenlijst voor een telefonische intake kiest, hoeft u de vragenlijst bovendien niet eerst te bestuderen, omdat deze voor ons dan slechts als leidraad dient. Zodoende kost het opstellen van uw gebruiksvoorwaarden u minimale inspanning.

Vooronderzoek is dus essentieel om de juiste detailinformatie te kunnen krijgen. Op basis van bijvoorbeeld een onvoorbereid telefoongesprek is dit niet te doen; veel detailinformatie wordt dan over het hoofd gezien en niet behandeld. Met onze grondige werkwijze bent u zeker van optimale maatwerk gebruiksvoorwaarden die exact aansluiten op uw bedrijfsvoering. Daarmee bent u optimaal beschermd tegen aansprakelijkheid en zijn alle overige belangrijke contractuele regels duidelijk vastgelegd.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wat wij bieden

 • Optimaal maatwerk dat exact aansluit op uw online dienst of software, handelswijze en wensen;
 • Op te stellen door een in het contractenrecht gespecialiseerde jurist (meester in de rechten);
 • Vaste prijs: € 299,-* (excl. btw);
 • Direct contact met de jurist die uw gebruiksvoorwaarden opstelt;
 • Efficiënte intake, per e-mail of telefonisch;
 • Levering meestal binnen 5 dagen;
 • Inclusief toelichting en instructie Naast uw gebruiksvoorwaarden ontvangt u een toelichting en instructie. Belangrijk is uiteraard dat u weet hoe u uw gebruiksvoorwaarden moet hanteren om ze van toepassing te laten zijn en op welke andere zaken u moet letten bij het gebruik van uw voorwaarden.;
 • Inclusief onbeperkt aantal revisierondesDoor onze nauwkeurige aanpak en meer dan 10 jaar ervaring in het opstellen van gebruiksvoorwaarden, is vrijwel elke eerste levering meteen volledig naar wens van onze opdrachtgevers, waardoor we zonder extra kosten, onbeperkte revisierondes kunnen aanbieden. Wij bieden dan ook een 100% tevredenheidsgarantie.;
 • Inclusief adviesverleningWanneer u in de toekomst advies nodig hebt dat verband houdt met uw gebruiksvoorwaarden, kunt u altijd contact opnemen voor kosteloze behandeling van uw vraagstuk.;
 • Inclusief nazorgBij toekomstige geschillen met klanten/gebruikers, kunt u altijd contact opnemen voor kosteloze behandeling van uw vraagstuk. Ook aanpassing van uw gebruiksvoorwaarden als gevolg van kleine toekomstige veranderingen in uw aanbod, worden kosteloos verwerkt. Bij ons kiest u dus voor optimale service voor een eenmalige vaste prijs.;
 • Achteraf betalen.

Starter? Heb ik nog meer documenten nodig?

Bent u starter en vraag u zich af of u naast gebruiksvoorwaarden nog meer documenten nodig hebt? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie. Wij bieden geen standaardpakketten met bijvoorbeeld gebruiksvoorwaarden + verwerkersovereenkomst + privacy policy + disclaimer. De meeste ondernemingen hebben niet al deze documenten nodig. Informeer bij ons voor een eerlijk advies.

Ik wil een vrijblijvende offerte ontvangen

 • Vermeld hier (kort) uw aanbod van producten, diensten en/of werkzaamheden. Dit hoeft niet uitputtend; na uw akkoord op de offerte gaan we pas in detail.