Gebruiksvoorwaarden op maat laten opstellen

Gebruiksvoorwaarden hanteert u om het gebruik op een door u geëxploiteerde website of app te reguleren. Het is daarbij van belang om de aansprakelijkheid te beperken en uit te sluiten en om duidelijk geregeld te hebben welke andere rechten en verplichtingen (geregistreerde) gebruikers van uw website of app hebben. Maatwerk Jurist is gespecialiseerd in het opstellen van op maat gemaakte gebruiksvoorwaarden.

Kies voor de zekerheid van ècht maatwerk + extra services. Topkwaliteit voor een scherpe prijs

 • Optimaal maatwerk dat voldoet aan al uw wensen en exact aansluit op uw bedrijfsvoering;
 • Persoonlijk op te stellen door een in het contractenrecht gespecialiseerde jurist (meester in de rechten) met meer dan 10 jaar ervaring;
 • Efficiënte intake, per e-mail of telefonisch;
 • Vaste prijs Enkele typen gebruiksvoorwaarden kunnen bij ons al volledig op maat worden opgesteld voor € 199,- (excl. btw). Voor een gemiddelde set gebruiksvoorwaarden bedraagt de vaste prijs € 299,- (excl. btw). De voor u geldende vaste prijs kunt u vrijblijvend aanvragen, bijvoorbeeld via het contactformulier onderaan deze pagina. . Vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier, telefonisch (085-4012440), mail, WhatsApp of chat;
 • Levering meestal binnen 5 dagen;
 • Inclusief toelichting en instructie;
 • Inclusief adviesverlening/nazorg;
 • Onbeperkt aantal revisierondes (100% tevredenheidsgarantie);
 • Achteraf betalen (binnen 14 dagen na levering).

Onze unieke werkwijze

Onze werkwijze is vergelijkbaar met de traditionele werkwijze van advocaten (juristen met dezelfde opleiding), echter profiteert u bij ons van veel lagere tarieven. Dit terwijl onze expertise zich specifiek richt op het opstellen van algemene voorwaarden en contracten.

Door uw gebruiksvoorwaarden bij ons te laten opstellen, bent u verzekerd van optimaal maatwerk dat exact aansluit op de functionaliteiten van uw website of app en eigen wensen. Dit is nodig omdat alleen optimaal maatwerk kan garanderen dat u het maximale voordeel uit uw gebruiksvoorwaarden haalt en tegenover gebruikers van uw website of app aan alle wettelijke verplichtingen voldoet.

Lees meer
Een onnauwkeurige inventarisatie van functionaliteiten van uw website of app brengt namelijk het risico met zich mee dat geen rekening wordt gehouden met bepaalde wettelijke eisen waaraan u toch moet voldoen, of dat belangrijke contractuele aspecten over het hoofd worden gezien waarmee in uw gebruiksvoorwaarden geen rekening is gehouden. Om dat te voorkomen inventariseren wij de functionaliteiten van uw website of app tot op detailniveau. Wij vormen daarvoor eerst zèlf een zo nauwkeurig mogelijk beeld van de functionaliteiten van uw website of app, bijvoorbeeld aan de hand van het vermelde op uw website en/of de informatie die u bij uw offerteaanvraag hebt verstrekt. Op basis daarvan stellen wij, nadat u akkoord bent gegaan met de offerte, een klantspecifieke vragenlijst voor u op waarin we een gedetailleerde samenvatting geven van hetgeen reeds bekend is over uw website of app en over de eventueel reeds door u opgegeven wensen. U controleert dit en past dit waar nodig aan en beantwoordt vervolgens de vragen die door ons speciaal voor uw geval zijn opgesteld. Daarnaast kunt u nog eventuele verdere eigen wensen/aandachtspunten vermelden indien van toepassing. U hoeft de vragenlijst overigens niet per se per e-mail te beantwoorden. U kunt ook een afspraak maken voor een telefonisch intake. U ontvangt dan wel de vragenlijst, maar hoeft deze vooraf niet te bestuderen; de vragenlijst dient voor ons dan als leidraad. Zowel een intake per e-mail als telefonisch neemt meestal niet meer dan 20 tot 30 minuten van uw tijd in beslag.

Waarom Maatwerk Jurist

Als u het aanbod van verschillende aanbieders vergelijkt, verschilt de werkwijze bij het opstellen van gebruiksvoorwaarden aanzienlijk. De meeste aanbieders werken met een algemeen toepasbaar online vragenformulier of houden een onvoorbereide telefonische intake waarbij u automatisch gestuurd wordt bepaalde informatie wel of juist niet te verstrekken. Zodoende kunnen uw gebruiksvoorwaarden vanuit een modeldocument snel in elkaar worden gezet omdat niet naar detailinformatie over de functionaliteiten van uw website of app, uw specifieke handelswijze en eigen wensen wordt geïnformeerd, terwijl deze informatie voor optimale maatwerk gebruiksvoorwaarden (uiteraard!) essentieel is. Door onze unieke, meer traditionele en niet-geautomatiseerde werkwijze, zijn wij ervan overtuigd u van het beste maatwerk te kunnen voorzien. Dit bovendien tegen een scherp tarief, inclusief daarbij inbegrepen services die u bij andere aanbieders niet vindt (zie onder).

Starter? Heb ik nog meer documenten nodig?

Bent u starter en vraag u zich af of u naast gebruiksvoorwaarden nog meer documenten nodig hebt? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie. Wij bieden geen standaardpakketten met bijvoorbeeld gebruiksvoorwaarden + contract + verwerkersovereenkomst + privacy policy + disclaimer. De meeste bedrijven hebben niet al deze documenten nodig. Informeer bij ons voor een eerlijk advies.

Gratis extra services

Naast uw gebruiksvoorwaarden ontvangt u een toelichting en instructie en maakt u aanspraak op nazorg. Belangrijk is uiteraard dat u weet hoe u uw gebruiksvoorwaarden moet hanteren om ze van toepassing te laten zijn en op welke andere zaken u moet letten bij het gebruik van uw gebruiksvoorwaarden. Nazorg betekent dat u bij toekomstige geschillen of wanneer u advies nodig hebt dat verband houdt met uw gebruiksvoorwaarden, u altijd contact kunt opnemen voor kosteloze behandeling van uw vraagstuk. Ook aanpassing van uw gebruiksvoorwaarden als gevolg van kleine toekomstige veranderingen in de functionaliteiten van uw website of app, worden kosteloos verwerkt. Bij ons kiest u dus voor optimale service voor een eenmalige vaste prijs.

100% tevredenheidsgarantie & achteraf betalen

Door onze nauwkeurige aanpak en meer dan 10 jaar ervaring in het opstellen van gebruiksvoorwaarden en contracten, is vrijwel elke eerste levering meteen volledig naar wens van onze opdrachtgevers, waardoor we zonder extra kosten, onbeperkte revisierondes kunnen aanbieden. Wij bieden dan ook een 100% tevredenheidsgarantie. Ook betaalt u bij ons pas achteraf. Zie voor onze uitstekende recensies hiernaast (desktop) of hieronder (mobiel).

Onze andere diensten

Het is ook mogelijk een vrijblijvende offerte aan te vragen voor het controleren, herzien, herschrijven (i.v.m. auteursrechten) of aanpassen van gebruiksvoorwaarden, het opstellen van maatwerkcontracten, privacy policy’s, disclaimers en andere juridische documenten. Vraagt u zich af welke juridische documenten u nodig hebt? Neem dan contact op (via onderstaand contactformulier, telefonisch (085-4012440), mail of WhatsApp).

Ik wil een kosteloze en vrijblijvende prijsopgave/ offerte ontvangen:

 • Indien u besluit van de vrijblijvende offerte gebruik te maken, bestuderen wij uw website nauwkeurig om de klantspecifieke vragenlijst op de reeds bekende informatie over uw bedrijf te laten aansluiten.
  Om u te overtuigen van onze nauwkeurige werkwijze en het belang van zorgvuldig vooronderzoek naar uw bedrijfsvoering, kunnen we dit vooronderzoek vrijblijvend en kosteloos verrichten, mits u uw zakelijke e-mailadres opgeeft. U ontvangt de klantspecifieke vragenlijst dan samen met de vrijblijvende offerte.