fbpx
UITSTEKEND

Gebruiksvoorwaarden opstellen

Gebruiksvoorwaarden opstellen

Voor wie kiest voor de kwaliteit van ècht maatwerk, inclusief extra services

Gebruiksvoorwaarden is een benaming voor algemene voorwaarden die worden gehanteerd voor gebruik van een online dienst of software, zoals een online platform, app of specifieke programmatuur. Voor het opstellen van uw gebruiksvoorwaarden kiest u bij ons voor de kwaliteit van ècht maatwerk. Op een voor u eenvoudige manier inventariseren we uw aanbod van de online dienst of software en uw wensen zeer nauwkeurig. Door onze grondige aanpak en bereidheid optimaal mee te denken over uw wensen en bedrijfsbelangen, kunnen wij gebruiksvoorwaarden opstellen die naadloos aansluiten op uw aanbod, handelswijze en wensen. Vaste prijs: v.a. €399,- (excl. btw), inclusief extra services.

De extra services zijn onder meer het in de toekomst gratis aanpassen van uw gebruiksvoorwaarden wanneer u dat wenst of wanneer dat noodzakelijk is. Daarnaast geven wij gratis advies bij onverhoopte toekomstige geschillen met de gebruikers van uw online dienst of software. Bij ons kiest u dus voor optimale service voor een eenmalige vaste prijs.

“Dagelijks werken we aan het opstellen, controleren en verbeteren van gebruiksvoorwaarden. Daarbij staan maatwerk, kwaliteit, persoonlijk contact en service bij ons hoog in het vaandel.”

5 stappen

 1. Bel 085-4012440 of vraag via deze website een vrijblijvende offerte aan voor het opstellen van uw gebruiksvoorwaarden.
 2. Offerte akkoord? Wij starten een grondige eerste analyse van uw aanbod van de online dienst of software op basis van de reeds door u verstrekte informatie en het vermelde op uw eventuele website.
 3. Tijdens deze analyse stellen we een speciaal voor uw situatie bestemde vragenlijst op.
 4. U beantwoordt de vragen per e-mail of maakt een belafspraak met onze jurist (duur: ca. 20 tot 30 min.).
 5. Wij gaan aan de slag met het opstellen van de gebruiksvoorwaarden en leveren deze doorgaans binnen 5 dagen, inclusief extra services. Spoedlevering mogelijk.

Onze werkwijze maakt het verschil

Door ons zorgvuldige voorbereiding en nauwkeurige intake bij gebruiksvoorwaarden opstellen, zien we geen details over het hoofd en leren we uw aanbod, handelswijze, wensen en belangen echt kennen. Resultaat: Gebruiksvoorwaarden die echt op maat zijn geschreven, waarin alle contractuele afspraken duidelijk zijn vastgelegd en uw aansprakelijkheid optimaal beperkt is.

Volledig maatwerk

 • Opgesteld door een jurist (mr.) met meer dan 10 jaar ervaring;
 • Volledig op maat na grondige inventarisatie van uw aanbod van online diensten of software, uw handelswijze en voorkeuren.
 • Volgens meest recente wetgeving.
 • Zekerheid dat uw gebruiksvoorwaarden u optimaal beschermen tegen aansprakelijkheid en dat alle andere belangrijke contractuele afspraken duidelijk en volledig zijn vastgelegd.
 • Klanten geven ons een 9,5

Vanaf € 399,- (excl. btw)

In de meeste gevallen bedraagt de vaste prijs voor het opstellen van op maat gemaakte gebruiksvoorwaarden € 399,- (excl. btw). In uitzonderlijke gevallen hanteren wij een hoger tarief voor online diensten of software waarvoor erg uitgebreide gebruiksvoorwaarden nodig zijn. Vraag daarom altijd eerst een vrijblijvende offerte aan.

Nauwkeurige werkwijze

 • Op basis van de bij uw offerteaanvraag verstrekte informatie en/of het vermelde op uw website, verrichten we zorgvuldig vooronderzoek naar uw specifieke online dienst of software.
 • Vervolgens ontvangt u binnen een werkdag een klantspecifieke vragenlijst per e-mail; de vragenlijst vermeldt een samenvatting van het vooronderzoek en de door u te beantwoorden overige vragen over uw specifieke online dienst of software, uw handelswijze en wensen.
 • Vervolgens beantwoordt u de vragenlijst per e-mail en/of maakt een afspraak voor een telefonische intake met onze jurist. In het laatste geval hoeft u de vragenlijst niet eerst te bestuderen. Uw totale tijdsbesteding bedraagt in beide gevallen vaak niet meer dan 30 minuten.

Omdat wij uw bedrijfsvoering met deze werkwijze echt leren kennen, bent u er zeker van dat uw gebruiksvoorwaarden u optimaal beschermen tegen aansprakelijkheid en dat daarin alle overige belangrijke contractuele regels duidelijk en volledig zijn vastgelegd.

Inclusief extra services

 • Toelichting en instructie;
 • Onbeperkt aantal revisierondes;
 • Adviesverlening;
 • Nazorg.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Gebruiksvoorwaarden beschermen uw onderneming tegen aansprakelijkheid en regelen alle overige belangrijke contractuele afspraken bij overeenkomsten die uw onderneming sluit met de gebruikers van uw online dienst of software.

Bij uw keuze voor een juridisch adviesbureau is het raadzaam te letten op de wijze en nauwkeurigheid van de intake. De intake bepaalt namelijk in belangrijke mate de mate van maatwerk en dus de kwaliteit van uw gebruiksvoorwaarden. Alleen bij een grondige inventarisatie van uw aanbod, handelswijze en wensen worden geen aspecten over het hoofd gezien die de inhoud van uw gebruiksvoorwaarden bepalen. Wij werken dan ook niet op basis van slechts een korte telefonische intake, maar verrichten eerst zorgvuldig vooronderzoek om het specifieke aanbod van uw online dienst of software echt te leren kennen.