Gebruiksvoorwaarden opstellen

Kies voor de kwaliteit van ècht maatwerk + extra services. Vaste prijs: 299,-*

Gebruiksvoorwaarden is een benaming voor algemene voorwaarden die worden gehanteerd voor gebruik van een online dienst of software, zoals een online platform, app of specifieke programmatuur. Voor het opstellen (of controleren) van uw gebruiksvoorwaarden kiest u bij ons voor de zekerheid van ècht maatwerk. Goede gebruiksvoorwaarden sluiten namelijk exact aan op uw aanbod online diensten of software, uw handelswijze en voorkeuren. Gebruiksvoorwaarden die dat niet doen, brengen onnodige aansprakelijkheidsrisico’s met zich mee.

Voor optimale maatwerk gebruiksvoorwaarden dient de jurist die uw gebruiksvoorwaarden opstelt zich optimaal te verdiepen in uw aanbod, handelswijze en wensen. Bij uw keuze voor een juridisch adviesbureau is het daarom raadzaam te letten op de wijze en nauwkeurigheid van de intake. De intake bepaalt namelijk in belangrijke mate de mate van maatwerk en dus de kwaliteit van uw gebruiksvoorwaarden. Omdat wij zorgvuldig vooronderzoek naar uw specifieke online dienst of software verrichten en daardoor gerichte detailvragen kunnen formuleren, zetten wij voorafgaand aan de intake net die extra stappen om uw bedrijfsvoering echt te leren kennen. Na de schriftelijke en/of telefonische intake met u, stellen wij uw gebruiksvoorwaarden met veel aandacht op. Alleen dan kunt u er zeker van zijn dat u optimaal beschermd bent tegen aansprakelijkheid en dat alle overige belangrijke contractuele regels duidelijk zijn vastgelegd. Bovendien leveren wij een 100% tevredenheidsgarantie en andere gratis extra services.

* Vraag een vrijblijvende offerte aan

In de meeste gevallen bedraagt de vaste prijs voor het opstellen van op maat gemaakte gebruiksvoorwaarden €299,- (excl. btw). In uitzonderlijke gevallen hanteren wij een hoger tarief voor online diensten of software waarvoor erg uitgebreide gebruiksvoorwaarden nodig zijn, bijvoorbeeld omdat ook nog sprake is van andere bedrijfsactiviteiten. Omdat we optimaal maatwerk opstellen, is het bij voorbaat aanbieden van een vaste prijs dan ook onmogelijk. Vraag voor het opstellen van uw gebruiksvoorwaarden daarom altijd eerst een vrijblijvende offerte aan of neem telefonisch 085-4012440, via WhatsApp of de chat contact met ons op.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Meer informatie? Bel ons: 085-4012440

Stappenplan

Vrijblijvende offerte
Vraag een vrijblijvende offerte aan om er zeker van te zijn dat de vaste prijs ook voor uw geval €299,- (excl. btw) bedraagt.
Vooronderzoek
Na uw akkoord op de offerte verrichten we zorgvuldig vooronderzoek naar uw online dienst of software op basis van de bij uw offerteaanvraag verstrekte informatie en het vermelde op uw eventuele website.
Klantspecifieke vragenlijst
U ontvangt per e-mail een klantspecifieke vragenlijst gebaseerd op ons vooronderzoek; de vragenlijst vermeldt een samenvatting van het vooronderzoek en de door u te beantwoorden overige vragen over uw online dienst of software, handelswijze en wensen.
Intake per e-mail en/of telefoon
U beantwoordt de vragenlijst per e-mail en/of maakt een telefonische intake met onze jurist. In het laatste geval hoeft u de vragenlijst niet eerst te bestuderen. Uw totale tijdsbesteding bedraagt in beide gevallen niet meer dan 30 minuten.
Ontvangst gebruiksvoorwaarden + toelichting en instructie
Uw gebruiksvoorwaarden worden opgesteld en geleverd conform levertermijn in de offerte. De gebruiksvoorwaarden gaan gepaard met een toelichting en instructie.
100% tevredenheidsgarantie
Na de levering vragen of aanpassingen laten aanbrengen? Hiervoor berekenen we geen extra kosten, zo vaak u wilt, zoveel u wilt.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Onze nauwkeurige werkwijze

Met onze jarenlange ervaring in het opstellen van gebruiksvoorwaarden, verrichten wij op basis van de door u bij de offerteaanvraag verstrekte informatie en/of het vermelde op uw website, zorgvuldig vooronderzoek naar uw specifieke aanbod van online diensten of software. Zodoende krijgen we een goede eerste indruk van uw aanbod en wordt voor ons duidelijk welke verdere detailinformatie we van u nodig hebben om uw gebruiksvoorwaarden op te stellen. 

U ontvangt vervolgens een speciaal voor u opgestelde klantspecifieke vragenlijst. Deze vermeldt een samenvatting van het verrichte vooronderzoek en de door u nog te beantwoorden vragen over uw aanbod, handelswijze en voorkeuren. De vragenlijst kan per e-mail worden beantwoord of telefonisch met u worden doorlopen. Dit kost doorgaans niet langer dan 30 minuten van uw tijd. Indien u na ontvangst van de vragenlijst voor een telefonische intake kiest, hoeft u de vragenlijst bovendien niet eerst te bestuderen, omdat deze voor ons dan slechts als leidraad dient. Zodoende kost het opstellen van uw gebruiksvoorwaarden u minimale inspanning.

Vooronderzoek is dus essentieel om de juiste detailinformatie te kunnen krijgen. Op basis van bijvoorbeeld een onvoorbereid telefoongesprek is dit niet te doen; veel detailinformatie wordt dan over het hoofd gezien en niet behandeld. Met onze grondige werkwijze bent u zeker van optimale maatwerk gebruiksvoorwaarden die exact aansluiten op uw bedrijfsvoering. Daarmee bent u optimaal beschermd tegen aansprakelijkheid en zijn alle overige belangrijke contractuele regels duidelijk vastgelegd.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wat wij bieden

 • Optimaal maatwerk dat exact aansluit op uw online dienst of software, handelswijze en wensen;
 • Op te stellen door een in het contractenrecht gespecialiseerde jurist (meester in de rechten);
 • Vaste prijs: € 299,-* (excl. btw);
 • Direct contact met de jurist die uw gebruiksvoorwaarden opstelt;
 • Efficiënte intake, per e-mail of telefonisch;
 • Levering meestal binnen 5 dagen;
 • Inclusief toelichting en instructie Naast uw gebruiksvoorwaarden ontvangt u een toelichting en instructie. Belangrijk is uiteraard dat u weet hoe u uw gebruiksvoorwaarden moet hanteren om ze van toepassing te laten zijn en op welke andere zaken u moet letten bij het gebruik van uw voorwaarden.;
 • Inclusief onbeperkt aantal revisierondesDoor onze nauwkeurige aanpak en meer dan 10 jaar ervaring in het opstellen van gebruiksvoorwaarden, is vrijwel elke eerste levering meteen volledig naar wens van onze opdrachtgevers, waardoor we zonder extra kosten, onbeperkte revisierondes kunnen aanbieden. Wij bieden dan ook een 100% tevredenheidsgarantie.;
 • Inclusief adviesverleningWanneer u in de toekomst advies nodig hebt dat verband houdt met uw gebruiksvoorwaarden, kunt u altijd contact opnemen voor kosteloze behandeling van uw vraagstuk.;
 • Inclusief nazorgBij toekomstige geschillen met klanten/gebruikers, kunt u altijd contact opnemen voor kosteloze behandeling van uw vraagstuk. Ook aanpassing van uw gebruiksvoorwaarden als gevolg van kleine toekomstige veranderingen in uw aanbod, worden kosteloos verwerkt. Bij ons kiest u dus voor optimale service voor een eenmalige vaste prijs.;
 • Achteraf betalen.

Starter? Heb ik nog meer documenten nodig?

Bent u starter en vraag u zich af of u naast gebruiksvoorwaarden nog meer documenten nodig hebt? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie. Wij bieden geen standaardpakketten met bijvoorbeeld gebruiksvoorwaarden + verwerkersovereenkomst + privacy policy + disclaimer. De meeste ondernemingen hebben niet al deze documenten nodig. Informeer bij ons voor een eerlijk advies.

Ik wil een vrijblijvende offerte ontvangen

 • Indien u besluit van de vrijblijvende offerte gebruik te maken, bestuderen wij uw website nauwkeurig om de klantspecifieke vragenlijst op de reeds bekende informatie over uw bedrijf te laten aansluiten.