Opstellen gebruiksvoorwaarden

Kies voor de zekerheid van volledig maatwerk. Topkwaliteit voor een scherpe prijs.

Opstellen gebruiksvoorwaarden

Gebruiksvoorwaarden hanteert u om het gebruik op een door u geëxploiteerde website te reguleren. Het is daarbij van belang om de aansprakelijkheid te beperken of uit te sluiten en om duidelijk geregeld te hebben welke andere rechten en verplichtingen (geregistreerde) gebruikers van uw website hebben. Maatwerk Jurist is gespecialiseerd in het opstellen van op maat gemaakte gebruiksvoorwaarden. Bij het vaste all-tarief is kosteloze advisering over de inhoud en over het hanteren van uw gebruiksvoorwaarden inbegrepen.

De prijs voor het opstellen van gebruiksvoorwaarden is afhankelijk van de door u aangeboden diensten en is op aanvraag. Vul daarvoor onderstaand contactformulier in of bel 085-4012440

Op maat gemaakt betekent bij ons dat wij geen gebruik maken van modelvoorwaarden. Het opstellen van op maat gemaakte gebruiksvoorwaarden is werk voor juridische specialisten; op basis van een volledige analyse van uw bedrijfsactiviteiten worden uw voorwaarden opgesteld. Daarbij worden uw gebruiksvoorwaarden aangevuld met bepalingen die voor uw activiteiten van belang zijn. Onze werkwijze, expertise, opleiding en ervaring zorgen ervoor dat u sterk staat.

Door middel van onderstaand formulier vraagt u vrijblijvend uw vaste prijs of meer informatie aan. Ook kunt u contact opnemen met het hiernaast vermelde telefoonnummer.

Voordelen Maatwerk Jurist

  • Gekwalificeerd, ervaren en gespecialiseerd in het opstellen van gebruiksvoorwaarden;
  • Geen uurtarief, maar een vaste prijs;
  • Facturering bij de levering;
  • Zeer scherpe tarieven;
  • Tevredenheidsgarantie: na de levering gewenste aanpassingen worden kosteloos verwerkt;
  • Kosteloze en verhelderende toelichting en instructie;
  • Kosteloze beantwoording van uw juridisch, contractuele vraagstukken.

Eisen aan gebruiksvoorwaarden

De bepalingen in gebruiksvoorwaarden dienen haarscherp geformuleerd te zijn; dubbelzinnige bepalingen zijn vernietigbaar. Maar met een scherpe formulering alleen is men er nog niet; de wet kent een uitvoerige regeling over dergelijke voorwaarden. Bovendien bestaat er veel rechtspraak ten aanzien van dit onderwerp. Voor meer achtergrondinformatie ten aanzien van wetgeving over algemene voorwaarden klikt u hier.

Het belang van goede gebruiksvoorwaarden

U hanteert gebruiksvoorwaarden omdat u niet voor elke overeenkomst opnieuw kunt onderhandelen over onder meer de inhoud van de overeenkomst, aansprakelijkheid en incassokosten. De belangrijke juridische aspecten van het zakendoen wilt u efficiënt geregeld hebben.

Gebruiksvoorwaarden dienen uiteraard ook te voldoen aan de huidige wetgeving en rechtspraak. Maatwerk Jurist zorgt dat u sterk staat! Voor het opstellen van gebruiksvoorwaarden berekent Maatwerk Jurist ook nog eens zeer scherpe tarieven.

Door onze ervaring weten wij exact welke juridische aspecten van uw bedrijfsvoering in gebruiksvoorwaarden behandeld moeten worden. Maatwerk Jurist stelt de gebruiksvoorwaarden op, op basis van de analyse van uw bedrijfsactiviteiten, waarbij zoveel mogelijk invulling wordt gegeven aan uw persoonlijke voorkeuren. Door middel van onderstaand formulier vraagt u een vrijblijvende offerte/ prijsopgave aan.

Ik wil een kosteloze en vrijblijvende prijsopgave/ offerte ontvangen:

Maatwerk Jurist 2019 ® | Alle rechten voorbehouden

​Tel: 085-40 124 40

Mail: info@maatwerkjurist.nl

Algemene voorwaarden Maatwerk Jurist
Privacy

Website gemaakt door Vuora

.