Overeenkomst of contract opstellen. Voor bedrijf en particulier.

Wilt u een overeenkomst (ook wel een contract genoemd) laten opstellen door een daarin gespecialiseerde jurist? Het opstellen van een overeenkomst doen wij zowel voor bedrijven als particulieren. Wij staan bekend om onze inzet, betrokkenheid en bereidheid om optimaal mee te denken over de inhoud van uw contract. Naast onze nauwkeurige manier van werken bij het opstellen van overeenkomsten, onderscheiden we ons door extra bij de prijs inbegrepen services te leveren. Bekijk hieronder onze werkwijze en extra services en vraag voor het opstellen van uw contract een vrijblijvende offerte aan met een vaste en scherpe prijs. Dat kan via het contactformulier verderop deze pagina of neem telefonisch, via WhatsApp of de chat contact met ons op.

Voor bedrijven stellen wij onder meer de volgende overeenkomsten op:

Ook andere soorten contracten stellen wij op, ook voor particulieren. Neem contact op voor meer informatie.

Professioneel en deskundig maatwerk voor een vaste, scherpe prijs

Het opstellen van een contract is altijd maatwerk; de inhoud van een overeenkomst is immers afhankelijk van de soort overeenkomst en de vast te leggen afspraken. Wij geloven dan ook niet in contractgeneratoren, maar in persoonlijke aandacht voor de specifieke afspraken die u wilt vastleggen in het op te stellen contract. 

Het opstellen van een op maat te maken overeenkomst kan bij ons al vanaf een vaste prijs van € 299,- (excl. btw). Wij staan bekend om onze inzet, betrokkenheid en bereidheid om optimaal mee te denken over de inhoud van uw overeenkomst. Naast onze nauwkeurige manier van werken bij het opstellen van uw contract, onderscheiden we ons door extra bij de prijs inbegrepen services te leveren. Vraag voor het opstellen van uw contract een vrijblijvende offerte aan met een vaste en scherpe prijs. Dat kan via het contactformulier verderop deze pagina of neem telefonisch, via WhatsApp of de chat contact met ons op.

Onze voordelen

  • Optimaal maatwerk dat aan al uw wensen voldoet;
  • Op te stellen door een in het contractenrecht gespecialiseerde jurist (meester in de rechten);
  • Vaste prijs;
  • Direct contact met de jurist die uw overeenkomst opstelt;
  • Efficiënte intake, per e-mail of telefonisch;
  • Levering meestal binnen 5 dagen;
  • Inclusief onbeperkt aantal revisierondesDoor onze nauwkeurige aanpak en meer dan 10 jaar ervaring in het opstellen van contracten, is vrijwel elke eerste levering meteen volledig naar wens van onze opdrachtgevers, waardoor we zonder extra kosten, onbeperkte revisierondes kunnen aanbieden. Wij bieden dan ook een 100% tevredenheidsgarantie.;
  • Inclusief adviesverleningWanneer u in de toekomst advies nodig hebt dat verband houdt met uw overeenkomst, kunt u altijd contact opnemen voor kosteloze behandeling van uw vraagstuk.;
  • Inclusief nazorgBij toekomstige geschillen met de wederpartij kunt u altijd contact opnemen voor kosteloze behandeling van uw vraagstuk;
  • Achteraf betalen.

Direct meer informatie? Bel meteen met 085-4012440

Nauwkeurige intake overeenkomst opstellen

Voor het opstellen van een correcte op maat te maken overeenkomst is een volledig inzicht nodig in de beoogde afspraken die u wilt vastleggen in het op te stellen contract. Zodoende kan tevens worden beoordeeld met welke aanvullende contractuele regels rekening moet worden gehouden om een volledig sluitende overeenkomst te kunnen opstellen. Bij de keuze van een juridisch adviesbureau voor het opstellen van uw contract, is het daarom raadzaam te letten op de wijze waarop en nauwkeurigheid waarmee de intake plaatsvindt. In kwaliteit zit wel degelijk verschil.

Met meer dan tien jaar ervaring met het opstellen van overeenkomsten, verrichten wij op basis van de door u bij de offerteaanvraag verstrekte informatie, zorgvuldig vooronderzoek naar de gewenste afspraken die u wilt vastleggen in de op te stellen overeenkomst. Naar aanleiding van dit vooronderzoek inventariseren we welke verdere informatie we van u nodig hebben om uw contract op te stellen. U ontvangt daarvoor vervolgens een speciaal voor u opgestelde klantspecifieke vragenlijst. Deze vragenlijst kan per e-mail worden beantwoord of telefonisch met u worden doorlopen. Dit kost doorgaans niet langer dan 30 minuten van uw tijd. Anders dan wanneer een intake plaatsvindt aan de hand van een onvoorbereid telefoongesprek of een online vragenlijst, sluit uw overeenkomst met onze werkwijze niet alleen naadloos aan op uw wensen, maar weet u ook zeker dat u tegenover de wederpartij aan alle wettelijke eisen voldoet.

Ik wil een vrijblijvende offerte ontvangen