Webwinkelvoorwaarden op maat laten opstellen of regel het online makkelijk zelf

Bij ons kunt u uw webwinkelvoorwaarden volledig op maat laten opstellen of kunt u het makkelijk online zelf regelen.

Regel het zelf online                    Voor maatwerk lees hieronder verder

Optimaal maatwerk + extra services. Topkwaliteit voor een scherpe prijs

  • Optimaal maatwerk dat voldoet aan al uw wensen en exact aansluit op uw bedrijfsvoering;
  • Persoonlijk op te stellen door een in het contractenrecht gespecialiseerde jurist (meester in de rechten) met meer dan 10 jaar ervaring;
  • Efficiënte intake, per e-mail of telefonisch;
  • Vaste prijs Enkele typen algemene webshopvoorwaarden kunnen bij ons al volledig op maat worden opgesteld voor € 149,- (excl. btw). Dit is het geval als u 1) uitsluitend middels uw webshop 2) producten verkoopt 3) alleen aan consumenten. Is dat het geval, vermeldt u dat dan bij uw offerteaanvraag. Is dat niet het geval, dan bedraagt de vaste prijs voor een gemiddelde set algemene webshopvoorwaarden € 299,- (excl. btw).. Vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier, telefonisch (085-4012440), mail, WhatsApp of chat;
  • Levering meestal binnen 5 dagen;
  • Inclusief toelichting en instructie;
  • Inclusief adviesverlening/nazorg;
  • Onbeperkt aantal revisierondes (100% tevredenheidsgarantie);
  • Achteraf betalen (binnen 14 dagen na levering).

Wij zijn gespecialiseerd in het opstellen van op maat gemaakte algemene voorwaarden voor uw webshop. Voor overeenkomsten die via een webshop worden gesloten, gelden bijzondere wettelijke regels. Zo geldt voor consumenten doorgaans een herroepingsrecht (retourrecht) en rusten op webshopondernemers bijzondere informatieverplichtingen. Met correcte webshopvoorwaarden voldoet u aan deze wettelijke eisen en worden uw rechten en verplichtingen jegens klanten duidelijk.

Onze unieke werkwijze

Bij ons bent u verzekerd van optimaal maatwerk dat exact aansluit op het aanbod in uw webwinkel, uw handelswijze en eigen wensen. Onze nauwkeurige werkwijze is vergelijkbaar met de traditionele werkwijze van advocaten (juristen met dezelfde opleiding), echter profiteert u bij ons van veel lagere tarieven.

Veel andere aanbieders van het opstellen van algemene webshopvoorwaarden gaan niet in detailniveau op uw bedrijfsvoering in omdat zij werken aan de hand van een onvoorbereide telefonische intake. Er ontstaat dan nooit een volledig beeld van uw specifieke aanbod in uw webwinkel, uw specifieke manier van handelen en uw eventuele eigen wensen.

Onze werkwijze is daarentegen dat wij eerst zèlf een zo nauwkeurig mogelijk beeld van uw webwinkelaanbod, handelswijze en wensen, bijvoorbeeld aan de hand van het vermelde op uw website/in uw webwinkel en/of de informatie die u bij uw offerteaanvraag hebt verstrekt. Op basis daarvan stellen wij, nadat u akkoord bent gegaan met de offerte, een klantspecifieke vragenlijst voor u op. Middels deze vragenlijst nemen we u bij de hand om alle relevante aspecten van uw webshop en handelswijze en uw eventuele eigen wensen aan ons te presenteren. U beantwoordt de vragenlijst per e-mail en/of u maakt een afspraak voor een telefonisch intake. In dat laatste geval ontvangt u wel de vragenlijst, maar hoeft deze vooraf niet te bestuderen; de vragenlijst dient voor ons dan als leidraad. Zowel een intake per e-mail als telefonisch neemt meestal niet meer dan 20 tot 30 minuten van uw tijd in beslag.

Bij ons staat optimaal maatwerk dus hoog in het vaandel en houden wij rekening met al uw eventuele eigen specifieke wensen. Door onze persoonlijke benadering en omdat wij echt de moeite nemen ons volledig in uw bedrijfsvoering te verdiepen, zijn wij ervan overtuigd u van het beste maatwerk te kunnen voorzien. Dit bovendien tegen een scherp tarief, inclusief daarbij inbegrepen services (zie onder).

100% tevredenheidsgarantie & achteraf betalen

Door onze nauwkeurige aanpak en meer dan 10 jaar ervaring in het opstellen van algemene voorwaarden en contracten, is vrijwel elke eerste levering meteen volledig naar wens van onze opdrachtgevers, waardoor we zonder extra kosten, onbeperkte revisierondes kunnen aanbieden. Wij bieden dan ook een 100% tevredenheidsgarantie. Ook betaalt u bij ons pas achteraf. Zie voor onze uitstekende recensies hiernaast (desktop) of hieronder (mobiel).

Gratis extra services

Naast uw algemene webshopvoorwaarden ontvangt u een toelichting en instructie en maakt u aanspraak op nazorg. Belangrijk is uiteraard dat u weet hoe u uw algemene voorwaarden moet hanteren om ze van toepassing te laten zijn en op welke andere zaken u moet letten bij het gebruik van uw webwinkelvoorwaarden, zoals wat betreft de soms ietwat ingewikkelde aspecten over het wettelijke herroepingsrecht. Nazorg betekent dat u bij toekomstige geschillen of wanneer u advies nodig hebt dat verband houdt met uw algemene webshopvoorwaarden, u altijd contact kunt opnemen voor kosteloze behandeling van uw vraagstuk. Ook aanpassing van uw algemene webshopvoorwaarden als gevolg van kleine toekomstige veranderingen in uw bedrijfsvoering, worden kosteloos verwerkt. Bij ons kiest u dus voor optimale service voor een eenmalige vaste prijs.

Starter? Heb ik nog meer documenten nodig?

Bent u starter en vraag u zich af of u naast algemene webwinkelvoorwaarden nog meer documenten nodig hebt? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie. Wij bieden geen standaardpakketten met bijvoorbeeld algemene voorwaarden + verwerkersovereenkomst + privacy policy + disclaimer. De meeste webshops hebben niet al deze documenten nodig. Informeer bij ons voor een eerlijk advies.

Onze andere diensten

Het is ook mogelijk een vrijblijvende offerte aan te vragen voor het controleren, herzien, herschrijven (i.v.m. auteursrechten) of aanpassen van algemene voorwaarden, het opstellen van maatwerkcontracten, privacy policy’s, disclaimers en andere juridische documenten. Vraagt u zich af welke juridische documenten u nodig hebt? Neem dan contact op (via onderstaand contactformulier, telefonisch (085-4012440), mail of WhatsApp).

Ik wil een vrijblijvende offerte ontvangen: