Webshopvoorwaarden opstellen

Webshopvoorwaarden op maat

Maatwerk Jurist is gespecialiseerd in het opstellen van op maat gemaakte algemene voorwaarden voor uw webshop. Voor overeenkomsten die via een webshop worden gesloten, gelden bijzondere wettelijke regels. Zo geldt voor consumenten doorgaans een herroepingsrecht (retourrecht) en rusten op webshopondernemers bijzondere informatieverplichtingen. Door webshopvoorwaarden op maat te laten maken, voldoet u aan deze wettelijke eisen en worden uw rechten en verplichtingen jegens klanten duidelijk.

De vaste prijs voor het opstellen van uw algemene webshopvoorwaarden is op aanvraag. Vraag daarom altijd eerst geheel vrijblijvend een offerte aan door het contactformulier hieronder in te vullen. Geeft u daarin (kort) aan welke producten en/of diensten u middels uw webshop verkoopt en aan welke soort partijen u dat doet (consumenten en/of bedrijven), waarna u de offerte spoedig ontvangt. Ook kunt u ons voor vragen telefonisch bereiken op 085-4012440 of met ons chatten.

Ultiem maatwerk

Wij hanteren een unieke aanpak bij het opstellen van op maat te maken webshopvoorwaarden. Niet alleen het aanbod van verschillende webshops verschilt, maar ook hun handelswijze en specifieke wensen lopen uiteen. Zo kan het retourrecht van consumenten volgens de wet in bepaalde gevallen worden uitgesloten. Onder meer daarom zijn maatwerkvoorwaarden zo belangrijk. De werkwijze in een notendop:

  1. Introduceer uw webshopactiviteiten. Stel uw bedrijfsvoering (kort) voor middels het contactformulier hieronder of telefonisch. Indien uw webshop reeds toegankelijk is, geef dan alvast de link naar uw webshop.
  2. Ontvang een vrijblijvende offerte. Hoewel de prijs reeds duidelijk is, ontvangt u een vrijblijvende offerte, inclusief leveringstermijn;
  3. Inventarisatie na opdrachtverstrekking. Na uw akkoord op de offerte, wordt op basis van de van u verkregen eerste informatie, een klantspecifieke vragenlijst opgesteld en per e-mail aan u geleverd. Indien uw webshop reeds toegankelijk is en u de weblink reeds aan ons hebt verstrekt, wordt de vragenlijst mede gebaseerd op de informatie die van uw webshop is af te leiden. Maatwerk begint dan ook reeds bij de inventarisatie van uw bedrijfsvoering. De vragenlijst is een soort interview waarin u uw aanbod, handelswijze en voorkeuren (verder) uitlegt;
  4. Beantwoord de vragenlijst. De vragenlijst kunt u op uw gemak achter de computer invullen en terugsturen, maar indien u de vragenlijst liever telefonisch wilt bespreken, dan is dat ook mogelijk. Een gemiddelde vragenlijst kent ongeveer 20 vragen die binnen 20 tot 30 minuten zijn te beantwoorden. In de vragenlijst wordt benadrukt dat u eventuele bijzondere aandachtspunten kunt vermelden. Door met dergelijke vragenlijsten te werken in plaats van met vluchtige telefonische interviews of algemeen toepasbare vragenformulieren, kan veel gerichter worden gewerkt, wat resulteert in het betere maatwerk;
  5. Ontvangst algemene voorwaarden & extra services. Uw algemene voorwaarden worden opgesteld en per e-mail geleverd in verschillende bestandsformaten en indeling. Ook ontvangt u een toelichting en instructie. De toelichting is handig om bepaalde contractuele aspecten beter te begrijpen en om u op de hoogte te stellen van de bijzondere wettelijke verplichtingen die op webshopeigenaren rusten. Belangrijk om daarvan op de hoogte te zijn! De instructie, ook maatwerk, is bedoeld om uit te leggen hoe u de algemene voorwaarden juist hanteert. Doet u dit niet, dan kunnen de algemene voorwaarden door uw klanten zogenoemd worden ‘vernietigd’;
  6. Kosteloze wijzigingen. Hebt u na de levering vragen, bent u na de levering niet helemaal tevreden en wilt u aanpassingen laten doen en/of aanvullingen laten opnemen? Dit is allemaal bij de prijs inbegrepen!

Kies dan ook voor de kwaliteit van écht maatwerk. Onze uitstekende recensies treft u hieronder (mobiel) of hiernaast (desktop) aan. Voor een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand contactformulier invullen, of tijdens kantooruren bellen of chatten.

Ik wil een vrijblijvende offerte ontvangen:

Maatwerk Jurist 2019 ® | Alle rechten voorbehouden

​Tel: 085-40 124 40

Mail: info@maatwerkjurist.nl

Algemene voorwaarden Maatwerk Jurist
Privacy

Website gemaakt met Vuora

.