fbpx
UITSTEKEND

Beheerovereenkomst

Beheerovereenkomst

Een beheerovereenkomst wordt veelal gebruikt bij het beheer van onroerend goed. Zoals de naam al doet vermoeden, staan in deze overeenkomst de afspraken tussen de beheerder en de eigenaar van de zaak of zaken die beheerd (gaan) worden. Op deze manier geeft de eigenaar het beheer van zijn onroerend goed uit handen. Dit kan nogal wat kopzorgen schelen, zoals wat betreft het onderhoud en het innen van de huurgelden.

Een aantal gebruikelijke bepalingen die in een beheerovereenkomst staan zijn: de vergoeding die de beheerder ontvangt, de werkzaamheden die de beheerder uitvoert en de duur van de overeenkomst.

Een beheerovereenkomst biedt u als eigenaar en/of als beheerder op maat gemaakte bescherming tegen eventuele onvoorziene omstandigheden. Als het beheer meerdere woningen omvat, kan er nog steeds gebruikt worden gemaakt van één beheerovereenkomst. Binnen de overeenkomst dient dan wel goed beschreven te staan waarop het beheer betrekking heeft.

opdrachtovereenkomst opstellen

Beheerovereenkomst opstellen

De diversiteit in de inhoud van een beheerovereenkomst zorgt ervoor dat het laten opstellen van dit soort overeenkomsten puur maatwerk is. Om u als eigenaar en/of als beheerder goed in te dekken, is het van belang om de verschillende bepalingen goed zwart op wit te hebben. Dit soort overeenkomsten dienen dan ook te worden opgesteld door een daartoe gekwalificeerde jurist.

Hiermee zijn we u graag van dienst. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel ons voor meer informatie.