Huurovereenkomst

Huurovereenkomsten die wij opstellen zijn overeenkomsten tussen huurders en verhuurders van roerende goederen, zoals auto’s, installaties, machines, bouwmaterialen e.d. Middels een dergelijke overeenkomst kunt u verschillende afspraken vastleggen, zoals de huurprijs, hoogte van de borg en afspraken over tijdig onderhoud en herstel van het gehuurde. Tevens wordt in een huurovereenkomst bepaald of het om tijdelijke huur gaat of om huur voor onbepaalde tijd.

Op het internet kunt u diverse voorbeelden en ‘gepersonaliseerde’ modelovereenkomsten vinden. Nadeel daarvan is dat deze huurovereenkomsten vaak overmatig veralgemeniseerd zijn en niet zijn afgestemd op uw specifieke situatie. Belangrijk is om na te gaan welk huurcontract het beste past bij uw situatie past.

Huurovereenkomst laten opstellen

In tegenstelling tot voorbeeld- en modelovereenkomsten bieden op maat gemaakte huurovereenkomsten, opgesteld door een daartoe gekwalificeerde jurist, u extra bescherming door alle voor u relevante bepalingen in de huurovereenkomst op te nemen.

Wij zijn specialist in het opstellen van op maat gemaakte overeenkomsten en hanteren daarvoor een vaste prijs. Voor een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand contactformulier invullen met een (korte) beschrijving van de goederen die worden verhuurd en uw eventuele specifieke wensen. Als u akkoord gaat met de vrijblijvende offerte, wordt op basis van de in eerste instantie van u verkregen informatie, een klantspecifieke vragenlijst opgesteld die u per mail of telefonisch kunt beantwoorden. Op basis van de van u verkregen informatie, kunnen we het ultieme maatwerk voor u opstellen.

Maak vandaag nog kennis met onze deskundige en unieke aanpak en vul onderstaand contactformulier in voor een vrijblijvende offerte of bel 085-4012440mail of gebruik de app of chat. Ook voor een gratis adviesgesprek kunt u telefonisch contact opnemen. Lees onder het contactformulier meer informatie over de inhoud van huurovereenkomsten.

Inhoud van een huurovereenkomst

Hoewel huurovereenkomsten overwegend maatwerk bevatten, zijn er een aantal bepalingen die daarin vaak terugkomen, namelijk;

  • De aard van het gehuurde;
  • De huurprijs;
  • De aansprakelijkheid van de (ver)huurder;
  • Wijze en moment(en) van betaling;
  • Afspraken over het onderhoud en herstel van het gehuurde;
  • Gebruiksvoorschriften ten aanzien van het gehuurde;
  • Hoogte van de eventuele borg.​​​

​Meer weten over het laten opstellen van huurovereenkomsten of over onze werkwijze, dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. Bel (085-4012440), mail of gebruik de app of chat.​