Algemene voorwaarden opstellen

Direct laten opstellen | Vaste prijs: v.a. €299,- | All-in Service

95% van onze dagelijkse werkzaamheden bestaat uit op maat gemaakte algemene voorwaarden opstellen. Met recht kunnen we zeggen dat we een echte expert zijn op dit gebied. Omdat wij uw bedrijfsvoering en wensen met onze werkwijze echt leren kennen, bent u bij ons zeker van algemene voorwaarden die ècht op maat zijn geschreven en optimale bescherming bieden tegen aansprakelijkheid. Bovendien leveren we een all-in service. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel voor een gratis adviesgesprek.

Vrijblijvende offerte aanvragen Bel 085-4012440

Klik hier voor meer informatie over zelf algemene voorwaarden opstellen

Hoe werkt het?

 • Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel 085-4012440.
 • We zijn ongeveer 1 à 1½ uur bezig om een grondige eerste analyse van uw bedrijfsvoering en situatie te maken.
 • Per e-mail ontvangt u de verdere informatie die we van u nodig hebben.
 • Telefonisch of per e-mail hebben we een intake met u (duur: ca. 20 tot 30 min.).
 • Door deze grondige werkwijze en onze bereidheid optimaal mee te denken over uw wensen en bedrijfsbelangen, zien we niets over het hoofd en kiest u voor de kwaliteit van ècht maatwerk.
 • Klanten waarderen ons met een 9,5.

Vrijblijvende offerte aanvragen

algemene voorwaarden opstellen webshop

All-in Service

 • Betaling pas na levering.
 • Inclusief toelichting en instructie.
 • 100% tevredenheidsgarantie (onbeperkt aantal revisierondes).
 • In de toekomst gratis aanpassen van uw algemene voorwaarden. Wel zo handig, want iedere onderneming verandert na verloop van tijd.
 • Gratis advies bij onverhoopte toekomstige geschillen met uw klanten of opdrachtgevers.

Bij ons kiest u dus voor optimale service voor een eenmalige vaste prijs.

Bel 085-4012440. Gratis adviesgesprek

algemene voorwaarden opstellen

Onze werkwijze maakt het verschil

Voor het opstellen van uw algemene voorwaarden kiest u bij ons voor de kwaliteit van ècht maatwerk. Op een voor u eenvoudige manier inventariseren we uw bedrijfsvoering en wensen zeer nauwkeurig. Door onze grondige aanpak en bereidheid optimaal mee te denken over uw wensen en bedrijfsbelangen, kunnen wij algemene voorwaarden opstellen die naadloos aansluiten op uw specifieke bedrijfsvoering en wensen. 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Meer informatie? Bel ons: 085-4012440

Waarom algemene voorwaarden opstellen?

Algemene voorwaarden opstellen is van belang om uw onderneming te beschermen tegen aansprakelijkheid. Bovendien zijn algemene voorwaarden handig omdat u dan niet steeds met iedere individuele klant, opdrachtgever of leverancier hoeft te onderhandelen over de afspraken bij een overeenkomst. Algemene voorwaarden maken contracteren efficiënter en veiliger.

Kan ik zelf algemene voorwaarden opstellen?

Zonder juridische kennis is het lastig om zelf algemene voorwaarden op te stellen. Bij algemene voorwaarden opstellen is het ten eerste belangrijk te kijken naar of u overeenkomsten sluit met bedrijven/organisaties en/of particulieren/consumenten. Door consumentenwetgeving van zogenoemd dwingend recht, mogen uw algemene voorwaarden ten aanzien van consumenten niet van deze wetgeving afwijken. Als u ook met bedrijven/organisaties contracteert, is het gebruikelijk voor hen afwijkende bepalingen in uw algemene voorwaarden op te nemen. Zo biedt u hen niet onnodig  ook consumentenbescherming.

Ten tweede is het bij zelf algemene voorwaarden opstellen nodig om te beoordelen of de overeenkomsten die u sluit, onder een zogenoemde bijzondere overeenkomst vallen in de zin van de wet. De wet kent tal van door de wetgever geregelde bijzondere overeenkomsten, zoals de consumentenkoop, overeenkomst van opdracht, reisovereenkomst, aanneming van werk etc. Ook internationale verdragen en verordeningen kunnen van toepassing zijn op een bepaald type overeenkomst. Indien de overeenkomsten die u sluit onder een of meer door de wet, internationale verdragen of verordeningen geregelde typen overeenkomsten vallen, is het bij algemene voorwaarden opstellen van belang om te beoordelen in hoeverre van de  betreffende bepalingen in de betreffende wet, het verdrag of de verordening, mag worden afgeweken in algemene voorwaarden.

Voor het overige dienen bepalingen in algemene voorwaarden redelijk en billijk te zijn en duidelijk te zijn geformuleerd. Bepalingen in strijd met de redelijkheid en billijkheid zijn zogenoemd vernietigbaar en in geval van onduidelijke bepalingen geldt de voor de wederpartij meest gunstige uitleg. Gespecialiseerde juristen hebben de kennis en vaardigheid te bepalen wat redelijk en billijk is en zijn doorgaans taalkundig goed onderlegd, waardoor zij duidelijke bepalingen kunnen schrijven, zonder interpretatieruimte.

Tot slot: Algemene voorwaarden die onrechtmatig afwijken van wet- en regelgeving, wordt onder omstandigheden gesanctioneerd door de Autoriteit Consument en Markt. U riskeert daarmee boetes. Daarom is het verstandig niet zelf aan de slag te gaan met algemene voorwaarden opstellen als u niet of onvoldoende relevante juridische kennis hebt. In dat geval is het beter het opstellen van algemene voorwaarden over te laten aan daarin gespecialiseerde juristen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Meer informatie? Bel ons: 085-4012440

Meer Info op KvK.nl over (zelf) algemene voorwaarden opstellen