Algemene voorwaarden opstellen

Waarom zou u algemene voorwaarden voor uw onderneming moeten laten opstellen? Met goede algemene voorwaarden beperkt u de aansprakelijkheidsrisico’s van uw onderneming aanzienlijk. Daarnaast regelt u hierin alle overige belangrijke zaken die u niet steeds individueel met iedere klant kunt overeenkomen. Maatwerk Jurist is dé expert op het gebied van het opstellen van op maat te maken algemene voorwaarden (afhankelijk van de strekking, ook wel aangeduid als: leverings-, verkoop-, inkoopvoorwaarden, etc.). We helpen u graag met het opstellen van uw op maat gemaakte  algemene voorwaarden!

Voordelen Maatwerk Jurist

Maatwerk Jurist onderscheidt zich door zijn nauwkeurige aanpak, het werken met klantspecifieke vragenlijsten, achterafbetaling, ruime ervaring, kosteloos bijkomende services en kwalificaties (opdrachten worden uitgevoerd door een in het contractenrecht gespecialiseerde meester in de rechten (mr.)). Bovendien hanteert Maatwerk Jurist een tevredenheidsgarantie; daar waar concurrenten beperkingen aan revisies stellen, worden deze bij  Maatwerk Jurist kosteloos verwerkt. Voor het opstellen van juridische documenten wordt een vaste prijs berekend, zonder  bijkomende kosten. Naar aanleiding van een nauwkeurige inventarisatie van uw bedrijfsvoering, worden uw algemene voorwaarden opgesteld. Bovendien ontvangt u kosteloos een verhelderende toelichting en instructie.

Hoe we uw algemene voorwaarden opstellen

Voordat we uw algemene voorwaarden opstellen, ontvangt u een uitgebreide vragenlijst speciaal gericht op uw onderneming. In de vragenlijst wordt naar detailinformatie gevraagd om de meest passende voorwaarden voor u op te stellen. U beantwoordt de vragenlijst schriftelijk of telefonisch.. De vragenlijst behandelt de inhoud van uw product- en/of dienstenaanbod,  de verplichtingen van uw klanten, wie uw afnemers zijn (consumenten en/of bedrijven), hoe u overeenkomsten sluit, op welk moment en welke wijze betalingen plaatsvinden, wat de standaardbetalingstermijnen zijn, in hoeverre u internationaal zaken doet, welke garanties u biedt, et cetera.

Extra service en nazorg

Bij alle algemene voorwaarden die wij opstellen, leveren wij een op maat gemaakte toelichting en instructie. De toelichting vermeldt de (wettelijke) achtergrond van de bepalingen, voor zover deze niet voor zich spreekt. Wij begrijpen dat een toelichting prettig is voor u als juridische leek. Heeft u vragen? Stel ze dan gerust, hier zijn geen extra kosten aan verbonden. In de bijgeleverde instructie staat beschreven hoe u uw klantenop de hoogte moet stellen van uw algemene voorwaarden.

Meer informatie

De vaste prijs voor het opstellen van uw algemene voorwaarden bedraagt € 275,- (excl. btw). In uitzonderlijke gevallen kan vooraf een hogere prijs worden overeengekomen als uw bedrijfsvoering erg uitgebreid is. Vraag daarom altijd eerst geheel vrijblijvend een offerte aan door onderstaand formulier in te vullen. Voor vragen zijn we telefonisch te bereiken op 085-4012440. Voor verdere informatie over het opstellen van algemene voorwaarden, klikt u hier..

Maatwerk Jurist 2017 ® | Alle rechten voorbehouden


Algemene voorwaarden Maatwerk Jurist
Privacy

Website gemaakt met Vuora

.