Algemene voorwaarden opstellen

Volledig maatwerk voor een vast en scherp tarief

Algemene voorwaarden opstellen is van groot belang voor uw bedrijfsvoering. Met goede algemene voorwaarden beperkt u de aansprakelijkheidsrisico’s van uw onderneming aanzienlijk en regelt u alle overige belangrijke zaken die u niet steeds individueel met iedere klant of opdrachtgever kunt overeenkomen. Maatwerk Jurist is dé expert op het gebied van het opstellen van op maat te maken algemene voorwaarden (afhankelijk van de strekking, ook wel aangeduid als leverings-, verkoop-, inkoopvoorwaarden, etc.). Maatwerk Jurist kan voor u algemene voorwaarden opstellen.

De vaste prijs voor het opstellen van uw algemene voorwaarden is afhankelijk van uw aanbod van producten en/of diensten. Vraag daarom eerst geheel vrijblijvend een offerte aan door onderstaand contactformulier in te vullen. Voor vragen zijn we ook via de app, chat en telefonisch (085-4012440) te bereiken. Voor verdere informatie over het opstellen van algemene voorwaarden, klikt u hier.

Waarom Maatwerk Jurist? De voordelen op een rij

  1. Algemene voorwaarden opstellen bij ons is ook daadwerkelijk maatwerk. Bij Maatwerk Jurist werken we niet met standaardmodellen waarop uw algemene voorwaarden worden aangepast. Zij worden op basis van een nauwkeurige inventarisatie van uw bedrijfsvoering opgesteld zodat uw algemene voorwaarden exact aansluiten op uw specifieke aanbod van producten, diensten en/of werkzaamheden;
  2. U ontvangt kosteloos een verhelderende toelichting en instructie;
  3. 95% van onze opdrachtgevers is direct na de eerste levering geheel tevreden. Mocht dit bij u niet het geval zijn en wilt u nog wijzigingen door laten voeren in uw algemene voorwaarden, dan gebeurt dit zonder bijkomende kosten. Dit totdat u wel geheel tevreden bent;
  4. In tegenstelling tot diverse andere partijen, betaalt u pas na de levering van uw algemene voorwaarden;
  5. Mocht u in de toekomst te maken krijgen met een geschil of juridisch probleem met een klant of opdrachtgever, dan kunt u zich bij ons vrijblijvend laten adviseren. Wij adviseren u graag over uw juridische positie en de logische vervolgstappen.

Hoe we uw algemene voorwaarden opstellen

Voordat we uw algemene voorwaarden opstellen, ontvangt u een uitgebreide, speciaal voor uw onderneming opgestelde vragenlijst. De vragenlijst wordt opgesteld op basis van de informatie die bij de offerteaanvraag van u is verkregen. In de vragenlijst wordt naar detailinformatie gevraagd om vervolgens de meest passende algemene voorwaarden voor u op te stellen. De vragenlijst kunt u per e-mail of telefonisch beantwoorden. De vragenlijst behandelt de inhoud van uw producten- en/of dienstenaanbod, de verplichtingen van uw klanten/opdrachtgevers, wie uw afnemers zijn (consumenten en/of bedrijven), hoe u overeenkomsten sluit, op welk moment en welke wijze betalingen plaatsvinden, wat de standaardbetalingstermijnen zijn, in hoeverre u internationaal zaken doet, welke garanties u biedt, et cetera.

Extra service en nazorg

Bij alle algemene voorwaarden die wij opstellen, leveren wij een op maat gemaakte toelichting en instructie. De toelichting biedt u informatie over de (wettelijke) achtergrond van de bepalingen, voor zover deze niet voor zich spreekt. Wij begrijpen dat een toelichting prettig is voor u als juridische leek. Heeft u daarna evenwel toch nog vragen? Stel ze dan gerust. Ook hieraan zijn geen extra kosten verbonden. In de mee te leveren instructie staat beschreven hoe u uw klanten of opdrachtgevers op de hoogte moet stellen van uw algemene voorwaarden.

Meer weten? Lees hier meer over opstellen van algemene voorwaarden. Ook kunt u ons ook altijd vrijblijvend om advies vragen via de chat, app, mail of telefonisch.

Maatwerk Jurist 2019 ® | Alle rechten voorbehouden

​Tel: 085-40 124 40

Mail: info@maatwerkjurist.nl

Algemene voorwaarden Maatwerk Jurist
Privacy

Website gemaakt met Vuora

.