Algemene voorwaarden opstellen

Volledig maatwerk voor een vaste prijs van € 275,-*

Algemene voorwaarden opstellen is van vitaal belang voor uw bedrijfsvoering. Met goede algemene voorwaarden beperkt u de aansprakelijkheidsrisico’s van uw onderneming aanzienlijk. Daarnaast regelt u hierin alle overige belangrijke zaken die u niet steeds individueel met iedere klant of opdrachtgever kunt overeenkomen. Maatwerk Jurist is dé expert op het gebied van het opstellen van op maat te maken algemene voorwaarden (afhankelijk van de strekking, ook wel aangeduid als: leverings-, verkoop-, inkoopvoorwaarden, etc.). We helpen u graag met het opstellen van uw op maat te maken algemene voorwaarden!

De vaste prijs voor het opstellen van uw algemene voorwaarden bedraagt € 275,- (excl. btw). In uitzonderlijke gevallen moet vooraf een hogere prijs worden overeengekomen als uw bedrijfsvoering zich toespitst op zeer uiteenlopende takken van sport. Echter is dit uitzonderlijk. Vraag daarom altijd wel eerst geheel vrijblijvend een offerte aan door onderstaand formulier in te vullen. Voor vragen zijn we telefonisch te bereiken op 085-4012440. Voor verdere informatie over het opstellen van algemene voorwaarden, klikt u hier.

Verkoopt u uitsluitend via een webwinkel aan consumenten? Klik dan hier voor het op maat laten opstellen van uw algemene voorwaarden tegen een lager tarief.

Waarom Maatwerk Jurist? De voordelen op een rij:

  1. Algemene voorwaarden opstellen betreft ook daadwerkelijk maatwerk. Bij ons krijgt u niet te maken met standaardmodellen waarop uw algemene voorwaarden worden aangepast, maar worden de algemene voorwaarden volledig beschreven op basis van uw specifieke aanbod van producten, diensten en/of werkzaamheden
  2. Naar aanleiding van een nauwkeurige inventarisatie van uw bedrijfsvoering, worden uw algemene voorwaarden opgesteld. Bovendien ontvangt u kosteloos een verhelderende toelichting en instructie.
  3. 95% van onze klanten zijn vrijwel direct na levering geheel tevreden. Mocht dit niet bij u het geval zijn of wilt u toch nog wijzigingen doorvoeren in uw algemene voorwaarden, dan heeft u bij ons de mogelijkheid om dit zonder bijkomende kosten te laten verwerken. Dit aanbod is uiteraard niet eenmalig, maar houden we aan totdat u geheel tevreden bent.
  4. In tegenstelling tot diverse andere partijen, betaalt u pas na de levering van uw algemene voorwaarden.
  5. Mocht u in de toekomst een geschil of juridisch probleem hebben met een klant, opdrachtgever of leverancier dan kunt u zich bij ons vrijblijvend laten adviseren. Wij adviseren u graag over uw juridische positie en wat logische vervolgstappen zijn.

Hoe we uw algemene voorwaarden opstellen

Voordat we uw algemene voorwaarden opstellen, ontvangt u een uitgebreide vragenlijst speciaal gericht op uw onderneming. In de vragenlijst wordt naar detailinformatie gevraagd om de meest passende voorwaarden voor u op te stellen. U beantwoordt de vragenlijst schriftelijk of telefonisch.. De vragenlijst behandelt de inhoud van uw product- en/of dienstenaanbod,  de verplichtingen van uw klanten, wie uw afnemers zijn (consumenten en/of bedrijven), hoe u overeenkomsten sluit, op welk moment en welke wijze betalingen plaatsvinden, wat de standaardbetalingstermijnen zijn, in hoeverre u internationaal zaken doet, welke garanties u biedt, et cetera.

Extra service en nazorg

Bij alle algemene voorwaarden die wij opstellen, leveren wij een op maat gemaakte toelichting en instructie. De toelichting vermeldt de (wettelijke) achtergrond van de bepalingen, voor zover deze niet voor zich spreekt. Wij begrijpen dat een toelichting prettig is voor u als juridische leek. Heeft u vragen? Stel ze dan gerust, hier zijn geen extra kosten aan verbonden. In de bijgeleverde instructie staat beschreven hoe u uw klanten op de hoogte moet stellen van uw algemene voorwaarden.

Meer weten? Lees hier meer over opstellen van algemene voorwaarden, of u kunt ons ook altijd vrijblijvend om advies vragen via de chat, app, mail of telefonisch.

Maatwerk Jurist 2019 ® | Alle rechten voorbehouden

​Tel: 085-40 124 40

Mail: info@maatwerkjurist.nl

Algemene voorwaarden Maatwerk Jurist
Privacy

Website gemaakt met Vuora

.