Leverings-/ verkoopvoorwaarden laten opstellen

Kies voor de kwaliteit van optimaal maatwerk + extra services

Welkom bij Maatwerk Jurist. Wij zijn een juridisch adviesbureau gespecialiseerd in specifiek het opstellen van op maat te maken contracten en algemene voorwaarden, waaronder leveringsvoorwaarden mede begrepen. Leveringsvoorwaarden worden soms ook wel verkoopvoorwaarden genoemd.

Wij zijn ervan overtuigd dat wij als een van de weinige aanbieders zodanig te werk gaan dat we u ook ècht van optimaal maatwerk voorzien. Maatwerk wordt aangeboden in vele soorten en maten. Bij ons verzekert u zich van optimaal maatwerk, omdat wij ons met onze unieke werkwijze optimaal verdiepen in uw aanbod, handelswijze en eventuele specifieke wensen. In onze optiek is een kort telefoongesprek of een algemeen toepasbaar online vragenformulier onvoldoende om detailinformatie te verkrijgen en ècht maatwerk te realiseren. Met onze wat arbeidsintensievere, maar voor u eenvoudige werkwijze, verzekert u zich van professioneel, deskundig en optimaal maatwerk, voor een vaste en scherpe prijs. Bovendien bieden wij 100% tevredenheidsgarantie en ontvangt u een toelichting en instructie bij uw leveringsvoorwaarden. Ook betaalt u bij ons pas na de levering. Zie voor onze uitstekende recensies hiernaast (desktop) of hieronder (mobiel). 

Waarom is ècht maatwerk zo belangrijk?

Wij inventariseren uw bedrijfsvoering aan de hand van een op maat te maken, klantspecifieke vragenlijst en niet aan de hand van een kort telefoongesprek of een algemeen toepasbaar online vragenformulier. Elke klantspecifieke vragenlijst is anders en is gebaseerd op de eerste informatie die van u is verkregen. Met onze vragenlijsten gaan we de diepte in door gerichte vragen te stellen. Deze vragen worden eenvoudig geformuleerd en zijn voor u makkelijk te beantwoorden. Dit kan desgewenst ook telefonisch.

Met deze handelswijze vermijden we standaardvoorwaarden. Deze kunnen niet de optimale bescherming van maatwerkvoorwaarden bieden; detailinformatie is immers nodig om te kunnen weten welke risico’s in uw leveringsvoorwaarden moeten worden afgedekt en welke bepalingen moeten worden opgenomen om uw leveringsvoorwaarden te laten aansluiten op uw specifieke manier van handelen. Elke onderneming is anders, ook welke zich in dezelfde branche begeven. Uw investering in uw bedrijf, producten en/of diensten verdient optimale aandacht bij het opstellen van uw leveringsvoorwaarden.

Bovendien is optimaal maatwerk belangrijk om er zeker van te zijn dat u aan alle wettelijke verplichtingen voldoet. Zo is bijvoorbeeld de wijze waarop u overeenkomsten sluit, bepalend of u uw klanten/opdrachtgevers een wettelijk herroepingsrecht moet bieden. Indien uw leveringsvoorwaarden niet zijn gebaseerd op een volledige verdieping in uw aanbod en handelswijze, loopt u het risico dat uw klanten of opdrachtgevers later nog onnodig vorderingen jegens u geldig kunnen maken. Bovendien kan de Autoriteit Consument en Markt (ACM) u boetes opleggen indien u met de wet strijdige leveringsvoorwaarden hanteert. Onderschat u het belang van correcte maatwerk leveringsvoorwaarden daarom ook niet.

Met Maatwerk Jurist verzekert u zich van professioneel, deskundig en optimaal maatwerk, opgesteld door een in het contractenrecht gespecialiseerde jurist (meester in de rechten). Wij denken bij het opstellen van uw leveringsvoorwaarden aan alles wat specifiek voor uw onderneming belangrijk is om vast te leggen. Daarnaast is bij ons alle gelegenheid om eigen specifieke wensen en/of aandachtspunten te vermelden.

Vraag uw vaste prijs aan; vanaf € 150 tot € 400 (excl. btw)

Onze prijzen zijn scherp en marktconform. De voor u geldende vaste prijs wordt vóóraf vastgesteld op basis van een inschatting van de duur van de werkzaamheden. Voor een vrijblijvende offerte met een vaste prijs, kunt u onderstaand contactformulier invullen met een korte beschrijving van uw aanbod van producten en/of diensten, vermeld eventuele extra informatie en/of verwijs naar uw website waarop uw aanbod van producten en/of diensten is beschreven. Aan de hand van uw aanbod van producten en/of diensten stellen we de prijs vast, waarna u een vrijblijvende offerte ontvangt met meer informatie over onze werkwijze en de gratis extra services die zijn inbegrepen (zie daarvoor ook de informatie onder het contactformulier). De offerte verplicht u uiteraard nog tot niets.

Na vaststelling van de prijs wordt deze niet meer gewijzigd; van een meerprijs of verborgen kosten is dan ook nooit sprake. Slechts uw aanbod van producten en/of diensten is bepalend voor de prijsstelling; de (extra) informatie over uw bedrijfsvoering die u vóór of na opdrachtverstrekking verstrekt, beïnvloedt de prijs dan ook niet. Vul vandaag nog onderstaand contactformulier in voor een vrijblijvende offerte.

Hebt u vragen? Bel 085-4012440mail of gebruik de app of chat.

Na opdrachtverstrekking

Indien u na ontvangst daarvan expliciet aangeeft van de offerte gebruik te willen maken, dan stellen we op basis van de informatie die reeds van u is verkregen, een op maat te maken en dus klantspecifieke vragenlijst voor u op. U zult merken dat de vragenlijst precies aansluit op de informatie die u eerder hebt verstrekt. Door een klantspecifieke vragenlijst op te stellen, verrichten we belangrijk voorwerk zodat we gerichte vragen kunnen stellen en precies kunnen beoordelen welke aansprakelijkheidsrisico’s aan uw specifieke diensten en/of producten zijn verbonden, op welke manier u te werk gaat en welke specifieke wensen u heeft omtrent onder meer betalingen, annuleringen, uitvoering en levering. Ook kunt u eventuele offertes, contracten, informatiebladen en dergelijke meesturen om een nog vollediger beeld van uw organisatie te geven. In onze optiek leidt alleen deze werkwijze tot optimale maatwerk leveringsvoorwaarden. Dit in tegenstelling tot een korte telefonische intake of het gebruik van een algemeen (online) vragenformulier waarbij geen voorwerk is verricht. Uw investering in uw bedrijf, product en/of dienst verdient optimale aandacht bij het opstellen van uw leveringsvoorwaarden.

De klantspecifieke vragenlijst ontvangt u uiterlijk de volgende werkdag na opdrachtverstrekking. Vervolgens kunt u deze vragenlijst per e-mail beantwoorden, maar we kunnen op basis van de vragenlijst ook een telefonische intake plannen. Het beantwoorden van onze vragenlijsten kost niet veel tijd, helemaal niet als u voor telefonische beantwoording kiest.

Hebt u vragen? Bel 085-4012440mail of gebruik de app of chat. Onder het contactformulier leest u nog meer informatie over onze handelswijze en de gratis extra services.

Ik wil een vrijblijvende offerte ontvangen

Waarom Maatwerk Jurist?

◊ Volledig op maat opgesteld door een daartoe gekwalificeerde jurist (meester in de rechten);
◊ Betaal pas achteraf;
◊ Uw leveringsvoorwaarden in 4 verschillende bestanden, desgewenst voorzien van uw bedrijfslogo;
◊ Een verhelderende toelichting en gebruiksaanwijzing;
◊ Het na de levering laten doorvoeren van eventueel door u gewenste wijzigingen. 100% tevredenheidsgarantie!
◊ Na de levering vragen of onduidelijkheden? We staan altijd voor u klaar.

Dat allemaal bij de prijs inbegrepen!

Let op: “Op maat gemaakt” is niet altijd ook ècht maatwerk

Let u er bij het selecteren van een aanbieder op dat u aan zijn werkwijze al kunt zien in welke mate u maatwerk zult ontvangen; een ongestructureerde telefonische intake of een algemeen toepasbaar (online) vragenformulier zal u niet verder brengen dan leveringsvoorwaarden die u waarschijnlijk ook wel ergens gratis op internet kunt vinden, met alle risico’s van dien. Optimale maatwerkvoorwaarden zorgen voor een optimale bescherming van uw bedrijf en kan pas worden verkregen door detailinformatie over uw bedrijfsvoering aan bod te laten komen. Bij ons kiest u voor de zekerheid van optimaal maatwerk omdat we ons met onze methode (zie onder) optimaal verdiepen in uw bedrijfsvoering en wij u alle gelegenheid bieden om eventuele eigen wensen te vermelden, zoals wat betreft specifieke situaties over de beperking van uw aansprakelijkheid, annulering van overeenkomsten, etc.

Onze methode, zonder gedoe optimaal maatwerk

AAN DE SLAG IN 4 EENVOUDIGE STAPPEN

1. Geef via bovenstaand contactformulier geheel vrijblijvend een (korte) beschrijving van uw bedrijfsvoering, eventuele extra informatie en/of verwijs naar uw website waarop uw bedrijfsvoering is beschreven;
2. Ontvang per e-mail een vrijblijvende offerte met meer informatie over onze werkwijze & leveringstermijn;
3. Als u akkoord gaat met de offerte, wordt op basis van de gegevens die u via het contactformulier hebt verstuurd, geïnventariseerd welke vragen relevant zijn voor het opstellen van specifiek úw leveringsvoorwaarden. Nadat wij dit voorwerk hebben verricht, ontvangt u een op maat gemaakte vragenlijst. Wij inventariseren uw bedrijfsvoering dan ook niet op basis van een vluchtig telefoongesprek of algemeen toepasbaar (online) vragenformulier waarbij niet alle detailinformatie aan de orde kan komen;
4. Onze op maat gemaakte vragenlijst kunt u per e-mail beantwoorden, maar als dat uw voorkeur heeft, kunnen we op basis van de vragenlijst ook een telefonische intake plannen. Het beantwoorden van de vragenlijst is eenvoudig (helemaal als u voor een telefonische intake kiest) en neemt vaak niet meer dan 30 minuten van uw tijd in beslag.​

TIJDELIJKE ACTIE: Hebt u de offerte aanvaard, maar twijfelt u na ontvangst van de vragenlijst aan onze nauwkeurige aanpak? Dan kunt u uw opdracht zonder opgave van redenen binnen 5 dagen nog kosteloos intrekken.

Vul vandaag dus nog bovenstaand contactformulier in voor een vrijblijvende offerte met specifiekere informatie over onze werkwijze & leveringstermijn. Vragen? Bel, mail of gebruik de app of chat.

Maatwerk Jurist 2019 ® | Alle rechten voorbehouden

​Tel: 085-40 124 40

Mail: info@maatwerkjurist.nl

Algemene voorwaarden Maatwerk Jurist
Privacy

Website gemaakt met Vuora

.