Leverings-/ verkoopvoorwaarden laten opstellen

Kies voor de kwaliteit van optimaal maatwerk + extra services

   Geen gebruik van contractgeneratoren;
√   Persoonlijk opgesteld door een in het contractenrecht gespecialiseerde jurist;
   Hoogste mate van maatwerk en kwaliteit door unieke werkwijze;
√   Efficiënte intake, per e-mail of telefonisch;
   Vaste prijs* (op aanvraag);
   Levering meestal binnen 5 dagen;
   Inclusief toelichting en instructie;
   Inclusief adviesverlening/nazorg;
   Onbeperkt aantal revisierondes (100% tevredenheidsgarantie);
√   Achteraf  betalen (binnen 14 dagen na levering).

Wij zijn gespecialiseerd in specifiek het opstellen van op maat te maken contracten en algemene voorwaarden, waaronder leveringsvoorwaarden mede begrepen. Leveringsvoorwaarden worden soms ook wel verkoopvoorwaarden genoemd.

NB. De termen ‘leveringsvoorwaarden’/’verkoopvoorwaarden’ en ‘algemene voorwaarden’ worden vaak door elkaar gebruikt, maar zijn in feite hetzelfde.

Door onze unieke werkwijze en nauwkeurige aanpak bent u bij ons verzekerd van optimaal en professioneel maatwerk. Dit is nodig om uw onderneming optimaal te beschermen tegen aansprakelijkheid en om er zeker van te zijn dat u tegenover uw klanten voldoet aan alle wettelijke verplichtingen. Optimaal maatwerk betekent ook dat we optimaal rekening houden met uw specifieke wensen en belangen, de voor uw bedrijfsvoering meest recente wet- en regelgeving en daarnaast ook met alle belangrijke contractuele aspecten die specifiek voor uw onderneming van belang zijn. Gepersonaliseerde modelvoorwaarden, branchevoorwaarden en semi-maatwerk (maatwerk gebaseerd op te weinig informatie over uw onderneming) schieten op dit gebied te kort. Inherent aan branchevoorwaarden is dat zij voor een breed aanbod van mogelijke producten en/of diensten in de betreffende branche toepasselijk moeten zijn en daardoor óf overmatig veralgemeniseerd zijn, óf voor uw onderneming onnodig omvangrijk zijn. Bij gepersonaliseerde modelvoorwaarden komt het vaak voor dat een onderneming specifieke producten en/of diensten aanbiedt waarmee in het model geen rekening kan worden gehouden. De mogelijkheden zijn immers heel divers. Zo richt bijvoorbeeld een websiteontwerpbureau zich mogelijk niet alleen op het ontwerpen van websites, maar mogelijk ook op de levering van drukwerk, biedt het mogelijk ook hostingdiensten aan en beschikt het misschien ook wel over een webwinkel voor productverkoop. Door ons goed te laten informeren over uw aanbod van producten en/of diensten, uw specifieke manier van handelen en eventuele eigen wensen, kunnen wij het optimale maatwerk voor u opstellen. Op basis van zorgvuldig vooronderzoek stellen wij uw leveringsvoorwaarden dan ook ‘met de hand’ en dus persoonlijk op.

Gratis extra services

Bij ons ontvangt u bovendien gratis extra services die u bij andere aanbieders niet vindt, waaronder een toelichting en instructie en nazorg. Door onze nauwkeurige aanpak is vrijwel elke eerste levering meteen volledig naar wens van onze opdrachtgevers, waardoor we als enige aanbieder, zonder extra kosten, ook onbeperkte revisierondes kunnen aanbieden. Wij bieden dan ook een 100% tevredenheidsgarantie. Ook betaalt u bij ons pas achteraf. Zie voor onze uitstekende recensies hiernaast (desktop) of hieronder (mobiel).

Het unieke van onze aanpak is dat wij op basis van de in eerste instantie bij ons bekende informatie over uw onderneming (afgeleid van uw eerste bericht en/of website), zorgvuldig vooronderzoek verrichten, waarna we een klantspecifieke vragenlijst voor u opstellen. Aan de hand van de vragenlijst beschrijft u uw aanbod van producten en/of diensten, handelswijze en voorkeuren verder. Een nauwkeurige informatievergaring is essentieel voor de mate van maatwerk dat u ontvangt. Een korte telefonische intake, zonder enige voorafgaande verdieping, of een algemeen toepasbaar (online) vragenformulier, kan nimmer leiden tot de detailinformatie die nodig is om de kwaliteit van optimale maatwerk leveringsvoorwaarden te bieden; iets vanzelfsprekends waaraan nog wel eens voorbij wordt gegaan.

Inventarisatie

Onze klantspecifieke vragenlijst bevat makkelijke vragen en kunt u per e-mail terugsturen, echter kan ook een telefonische intake worden gepland. In het laatste geval hoeft u de vragenlijst vooraf niet te bestuderen en kost het laten opstellen van uw leveringsvoorwaarden u minimale inspanning. Lees onder “Hoe werkt het?” ons unieke en voor u eenvoudige stappenplan.

Vrijblijvende offerte

Voor een vrijblijvende offerte vult u onderstaand contactformulier in met een (korte) beschrijving van uw bedrijfsactiviteiten en eventuele verdere informatie. Beschikt u over een website waarop uw bedrijfsactiviteiten zijn beschreven? Vermeld dan ook het webadres. Vervolgens ontvangt u een vrijblijvende offerte met een vaste prijs en beschrijving van de inbegrepen extra services. Een offerte kunt u ook telefonisch (085-4012440), per mail of via de app of chat aanvragen. Ook voor een gratis adviesgesprek kunt u telefonisch contact opnemen.

*Enkele typen leveringsvoorwaarden kunnen bij ons al worden opgesteld voor € 149,-. Voor een gemiddelde set leveringsvoorwaarden bedraagt de vaste prijs € 299,-. De voor u geldende vaste prijs kunt u vrijblijvend aanvragen, bijvoorbeeld via onderstaand contactformulier.

Onze andere diensten

Het is ook mogelijk een vrijblijvende offerte aan te vragen voor het controleren, herzien of aanpassen van uw bestaande leveringsvoorwaarden, het opstellen van maatwerkcontracten, privacy policy’s, disclaimers en andere juridische documenten.

Hoe werkt het?

Maak vandaag nog kennis met onze deskundige en unieke aanpak en vul onderstaand contactformulier in voor een vrijblijvende offerte of bel 085-4012440, mail of gebruik de app of chat. Ook voor een gratis adviesgesprek kunt u telefonisch contact opnemen.

Meer informatie over onze unieke werkwijze, extra services en het belang van ècht maatwerk, leest u onder het contactformulier.

Ik wil een vrijblijvende offerte ontvangen

Waarom Maatwerk Jurist?

◊ Volledig op maat opgesteld door een daartoe gekwalificeerde jurist (meester in de rechten);
◊ Betaal pas achteraf;
◊ Uw leveringsvoorwaarden in 4 verschillende bestanden, desgewenst voorzien van uw bedrijfslogo;
◊ Een verhelderende toelichting en gebruiksaanwijzing;
◊ Het na de levering laten doorvoeren van eventueel door u gewenste wijzigingen. 100% tevredenheidsgarantie!
◊ Na de levering vragen of onduidelijkheden? We staan altijd voor u klaar.

Dat allemaal bij de prijs inbegrepen!

Let op: “Op maat gemaakt” is niet altijd ook ècht maatwerk

Let u er bij het selecteren van een aanbieder op dat u aan zijn werkwijze al kunt zien in welke mate u maatwerk zult ontvangen; een ongestructureerde telefonische intake of een algemeen toepasbaar (online) vragenformulier zal u niet verder brengen dan leveringsvoorwaarden die u waarschijnlijk ook wel ergens gratis op internet kunt vinden, met alle risico’s van dien. Optimale maatwerkvoorwaarden zorgen voor een optimale bescherming van uw bedrijf en kan pas worden verkregen door detailinformatie over uw bedrijfsvoering aan bod te laten komen. Bij ons kiest u voor de zekerheid van optimaal maatwerk omdat we ons met onze methode (zie onder) optimaal verdiepen in uw bedrijfsvoering en wij u alle gelegenheid bieden om eventuele eigen wensen te vermelden, zoals wat betreft specifieke situaties over de beperking van uw aansprakelijkheid, annulering van overeenkomsten, etc.

Waarom is ècht maatwerk zo belangrijk

Wij inventariseren uw bedrijfsvoering aan de hand van een op maat te maken, klantspecifieke vragenlijst en niet aan de hand van een kort telefoongesprek of een algemeen toepasbaar online vragenformulier. Elke klantspecifieke vragenlijst is anders en is gebaseerd op de eerste informatie die van u is verkregen. Met onze vragenlijsten gaan we de diepte in door gerichte vragen te stellen. Deze vragen worden eenvoudig geformuleerd en zijn voor u makkelijk te beantwoorden. Dit kan desgewenst ook telefonisch.​​

Met deze handelswijze vermijden we standaardvoorwaarden. Deze kunnen niet de optimale bescherming van maatwerkvoorwaarden bieden; detailinformatie is immers nodig om te kunnen weten welke risico’s in uw leveringsvoorwaarden moeten worden afgedekt en welke bepalingen moeten worden opgenomen om uw leveringsvoorwaarden te laten aansluiten op uw specifieke manier van handelen. Elke onderneming is anders, ook welke zich in dezelfde branche begeven. Uw investering in uw bedrijf, producten en/of diensten verdient optimale aandacht bij het opstellen van uw leveringsvoorwaarden.​​

Bovendien is optimaal maatwerk belangrijk om er zeker van te zijn dat u aan alle wettelijke verplichtingen voldoet. Zo is bijvoorbeeld de wijze waarop u overeenkomsten sluit, bepalend of u uw klanten/opdrachtgevers een wettelijk herroepingsrecht moet bieden. Indien uw leveringsvoorwaarden niet zijn gebaseerd op een volledige verdieping in uw aanbod en handelswijze, loopt u het risico dat uw klanten of opdrachtgevers later nog onnodig vorderingen jegens u geldig kunnen maken. Bovendien kan de Autoriteit Consument en Markt (ACM) u boetes opleggen indien u met de wet strijdige leveringsvoorwaarden hanteert. Onderschat u het belang van correcte maatwerk algemene voorwaarden daarom ook niet.

Met Maatwerk Jurist verzekert u zich van professioneel, deskundig en optimaal maatwerk, opgesteld door een in het contractenrecht gespecialiseerde jurist (meester in de rechten). Wij denken bij het opstellen van uw algemene voorwaarden aan alles wat specifiek voor uw onderneming belangrijk is om vast te leggen. Daarnaast is bij ons alle gelegenheid om eigen specifieke wensen en/of aandachtspunten te vermelden.

Onze methode, zonder gedoe optimaal maatwerk

AAN DE SLAG IN 4 EENVOUDIGE STAPPEN

1. Geef via bovenstaand contactformulier geheel vrijblijvend een (korte) beschrijving van uw bedrijfsvoering, eventuele extra informatie en/of verwijs naar uw website waarop uw bedrijfsvoering is beschreven;
2. Ontvang per e-mail een vrijblijvende offerte met meer informatie over onze werkwijze & leveringstermijn;
3. Als u akkoord gaat met de offerte, wordt op basis van de gegevens die u via het contactformulier hebt verstuurd en/of het vermelde op uw website, geïnventariseerd welke vragen relevant zijn voor het opstellen van specifiek úw leveringsvoorwaarden. Nadat wij dit voorwerk hebben verricht, ontvangt u een op maat gemaakte vragenlijst. Wij inventariseren uw bedrijfsvoering dan ook niet op basis van een vluchtig telefoongesprek of algemeen toepasbaar (online) vragenformulier waarbij niet alle detailinformatie aan de orde kan komen;
4. Onze op maat gemaakte vragenlijst kunt u per e-mail beantwoorden, maar als dat uw voorkeur heeft, kunnen we op basis van de vragenlijst ook een telefonische intake plannen. Het beantwoorden van de vragenlijst is eenvoudig (helemaal als u voor een telefonische intake kiest) en neemt vaak niet meer dan 30 minuten van uw tijd in beslag.

Vul vandaag dus nog bovenstaand contactformulier in voor een vrijblijvende offerte met specifiekere informatie over onze werkwijze & leveringstermijn. Vragen? Bel, mail of gebruik de app of chat.

Maatwerk Jurist 2019 ® | Alle rechten voorbehouden

​Tel: 085-40 124 40

Mail: info@maatwerkjurist.nl

Algemene voorwaarden Maatwerk Jurist
Privacy

Website gemaakt met Vuora

.