Leverings/-verkoopvoorwaarden op maat

Leverings- /verkoopvoorwaarden laten opstellen, volledig maatwerk voor een vaste prijs: € 275,-*

Leveringsvoorwaarden, ook wel verkoopvoorwaarden genoemd, zijn algemene voorwaarden waarin de contractuele afspraken zijn vastgelegd die een (handels)onderneming standaard hanteert in relatie tot haar afnemers. Wij zijn een juridisch adviesbureau dat op maat gemaakte juridische documenten opstelt, waaronder algemene en dus ook leveringsvoorwaarden. Door onze unieke en deskundige aanpak, maar ook omdat wij ons hebben gespecialiseerd in specifiek het opstellen van algemene voorwaarden en contracten, kunnen we u voorzien van de ultieme maatwerkleveringsvoorwaarden voor een vaste prijs van slechts € 275,- (excl. btw).

* Verkoopt u uitsluitend via een webwinkel aan consumenten? Klik dan hier voor het op maat laten opstellen van uw leveringsvoorwaarden voor een vast tarief van slechts €149,- (excl. btw).

Onze voordelen

 1. Zeer nauwkeurige inventarisatie van uw bedrijfsvoering en specifieke wensen, aan de hand van een op maat te maken vragenlijst;
 2. Uw leveringsvoorwaarden worden opgesteld door een ervaren, in het contractenrecht gespecialiseerde en universitair geschoolde jurist (meester in de rechten);
 3. Uitstekende recensies, zie hiernaast (desktop) of hieronder (mobiel);
 4. Inclusief toelichting, instructie en nazorg;
 5. Betaling pas na levering;
 6. Meerdere kosteloze revisies indien gewenst. Dit terwijl meer dan 95% van de opdrachtgevers met de eerste levering reeds geheel tevreden is;
 7. Geen verborgen kosten.

Vragen? Bel (085-4012440), mail of gebruik de app of chat.

Hoe van start?

 1. Introduceer uw onderneming geheel vrijblijvend. Geef via het contactformulier onderaan deze pagina een (korte) beschrijving van uw aanbod van producten, diensten en/of werkzaamheden en/of verwijs naar uw website waarop uw bedrijfsvoering is beschreven. Ontvang een vrijblijvende offerte met meer informatie + leveringstermijn.
 2. Inventarisatie na opdrachtverstrekking. Na uw akkoord op de offerte, wordt aan de hand van uw eerste bericht een klantspecifieke vragenlijst opgesteld en per e-mail geleverd. U zult merken dat de vragenlijst precies aansluit op de informatie die u hebt verstrekt bij stap 1. Er worden dan ook gerichte vragen gesteld die specifiek voor uw bedrijf relevant zijn. Bij het opstellen van uw vragenlijst wordt dan ook al het nodige voorwerk verricht. In onze visie kan alleen optimaal juridisch maatwerk worden geleverd door per opdrachtgever gerichte vragen te stellen. Dit in tegenstelling tot een vluchtig telefonisch interview of het gebruik van een algemeen toepasbaar (online) vragenformulier zoals bij andere aanbieders.
 3. Beantwoord de vragenlijst. Beantwoord de vragenlijst en voeg eventueel door u gebruikte standaardoffertes, -overeenkomsten, -opdracht/-orderbevestigingen etc. toe. Beantwoordt u de vragenlijst liever telefonisch, dan is dat mogelijk. Bij het beantwoorden van de vragenlijst wordt u gestuurd om uw aanbod van producten, diensten en/of werkzaamheden, uw handelwijze en eventuele specifieke wensen optimaal te presenteren. Is genoeg informatie van u ontvangen, dan wordt begonnen met het opstellen van uw leveringsvoorwaarden. Zo niet, dan stemmen we de laatste details nog even af. Met deze werkwijze wordt het ultieme maatwerk voor u gerealiseerd zonder dat dit u veel inspanning kost.
 4. Ontvangst leveringsvoorwaarden & unieke extra services. Uw leveringsvoorwaarden worden opgesteld en per e-mail geleverd in verschillende bestandsformaten (Word en PDF) en indeling (A4-formaat en regulier). Ook ontvangt u een toelichting en instructie. De toelichting is handig om bepaalde contractuele aspecten beter te begrijpen. Bijvoorbeeld: Wat te doen als uw klant of opdrachtgever ook leveringsvoorwaarden hanteert? En sluit u bijvoorbeeld overeenkomsten op afstand? Dan moet u uw klanten/opdrachtgevers volgens de wet voorzien van specifieke informatie. Belangrijk om daarvan op de hoogte te zijn! De instructie, ook maatwerk, is bedoeld om uit te leggen hoe u de leveringsvoorwaarden juist hanteert. Doet u dit niet, dan kunnen de leveringsvoorwaarden door uw wederpartijen zogenoemd worden ‘vernietigd’. Deze nuttige informatie biedt alleen Maatwerk Jurist.
 5. Kosteloze wijzigingen. Hebt u na de levering vragen of wenst u aanpassingen in uw leveringsvoorwaarden? Dit is allemaal bij de prijs inbegrepen. Wij bieden dan ook een optimale tevredenheidsgarantie.

Bij Maatwerk Jurist kiest u voor de kwaliteit van écht maatwerk. Vul vandaag nog onderstaand contactformulier in voor een vrijblijvende offerte met meer informatie & leveringstermijn. Vragen? Bel, mail of gebruik de app of chat.

Bij ons kunt u ook terecht voor het herzien of controleren van uw huidige leveringsvoorwaarden, het opstellen van maatwerkcontracten, privacyverklaringen en disclaimers. Voor een vrijblijvende prijsopgave met mogelijke combinatiekorting, gebruik het contactformulier hieronder, bel, gebruik de chat of mail naar info@maatwerkjurist.nl.

Voor een vrijblijvende prijsopgave voor het herzien of controleren van uw huidige leveringsvoorwaarden, kunt u uw huidige set leveringsvoorwaarden mailen naar info@maatwerkjurist.nl of daarnaar middels een weblink verwijzen bij gebruik van het contactformulier hieronder.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Werkwijze

Alvorens uw leveringsvoorwaarden op te stellen, wordt een uitgebreide, speciaal voor uw onderneming op te stellen vragenlijst aan u voorgelegd die dient als schriftelijk interview dat desgewenst evenwel telefonisch kan worden afgenomen. Wij vragen naar detailinformatie om voor u de meest passende voorwaarden te kunnen opstellen. Belangrijke vragen hebben betrekking op onder meer een beschrijving van de producten en/of diensten die u levert, zodat de bedrijfsrisico’s en verplichtingen van klanten/opdrachtgevers kunnen worden geïnventariseerd, wie uw afnemers zijn (particulieren en/of bedrijven), op welke wijze u overeenkomsten sluit, op welk moment en welke wijze betalingen plaatsvinden, wat de standaardbetalingstermijnen zijn, in hoeverre u internationaal zaken doet, welke garanties u biedt, etc., etc.
Indien u over een website met bedrijfsinformatie beschikt of voorbeeldoffertes of -overeenkomsten kunt toesturen, wordt de daarvan af te leiden informatie meegenomen in de opdrachtuitvoering. Het resultaat is ultieme maatwerk leveringsvoorwaarden tegen een scherp en vast tarief.

Tevredenheidsgarantie

Bovendien hanteert Maatwerk Jurist een tevredenheidsgarantie; daar waar concurrenten beperkingen aan revisies stellen, zijn daaraan bij Maatwerk Jurist geen beperkingen en kosten verbonden (uiteraard mits u ons in eerste aanleg naar beste inzicht hebt geïnformeerd). Doch is meer dan 95% van de opdrachtgevers met de eerste levering reeds volledig tevreden.

Toelichting, instructie en nazorg

Maar Maatwerk Jurist doet meer! Leveringsvoorwaarden worden namelijk geleverd met een toelichting en instructie, ook op maat gemaakt! De toelichting legt de (wettelijke) achtergrond uit van de bepalingen, voor zover dit niet voor zich spreekt. Als juridische leek zit u na de levering dan ook niet met tal van vragen. Mochten na de levering evenwel vragen resteren, dan worden deze uiteraard kosteloos telefonisch of per e-mail behandeld. De instructie leert u op welke wijze u klanten/opdrachtgevers van uw leveringsvoorwaarden in kennis moet stellen.
Kortom, kies voor kwaliteit, dat betaalt zich immers altijd uit. Onze uitstekende recensies treft u hieronder (mobiel) of hiernaast (desktop) aan.

De vaste prijs voor het opstellen van uw op maat te maken leveringsvoorwaarden bedraagt € 275,- (excl. btw). In uitzonderlijke gevallen kan vooraf een hogere prijs overeengekomen worden als uw bedrijfsvoering erg uitgebreid is. Vraag daarom altijd eerst geheel vrijblijvend een offerte aan door onderstaand formulier in te vullen. Geeft u (kort) aan wat uw bedrijfsvoering is, waarna u spoedig bericht ontvangt. Ook kunt u ons voor vragen telefonisch bereiken op 085-4012440. Voor verdere informatie over het opstellen van leveringsvoorwaarden, klikt u hier.

Maatwerk Jurist 2019 ® | Alle rechten voorbehouden

​Tel: 085-40 124 40

Mail: info@maatwerkjurist.nl

Algemene voorwaarden Maatwerk Jurist
Privacy

Website gemaakt met Vuora

.