Leverings-/ verkoopvoorwaarden laten opstellen

Kies voor de kwaliteit van optimaal maatwerk + extra services

Welkom bij Maatwerk Jurist. Wij zijn een juridisch adviesbureau dat al jarenlang gespecialiseerd is in specifiek het opstellen van op maat te maken contracten en algemene voorwaarden, waaronder leveringsvoorwaarden mede begrepen. Leveringsvoorwaarden worden soms ook wel verkoopvoorwaarden genoemd.

NB. De termen ‘leveringsvoorwaarden’/’verkoopvoorwaarden’ en ‘algemene voorwaarden’ worden vaak door elkaar gebruikt, maar zijn in feite hetzelfde.

Zoals onze bedrijfsnaam al aangeeft, staat maatwerk bij ons hoog in het vaandel. Optimaal maatwerk zorgt voor een optimale bescherming tegen aansprakelijkheid, het op een zo efficiënt mogelijke wijze zaken kunnen doen met uw klanten en dit precies op de manier zoals u dat wilt. Gepersonaliseerde modelvoorwaarden of branchevoorwaarden schieten op dit gebied vrijwel altijd tekort.

In tegenstelling tot sommige andere aanbieders die ‘maatwerk’ genereren met contractgeneratoren of uit modellen, is het opstellen van leveringsvoorwaarden bij ons zeer zorgvuldig maat- en mensenwerk. Opstellen van leveringsvoorwaarden is werk voor daarin gespecialiseerde juristen. Bij ons bent u ervan verzekerd dat wij uw leveringsvoorwaarden ‘met de hand’ en dus persoonlijk opstellen en daarom dus ook optimaal rekening kunnen houden met uw specifieke wensen en belangen, de voor uw producten- en eventuele dienstenaanbod meest recente wet- en regelgeving en daarnaast ook aan alle belangrijke contractuele aspecten die specifiek voor uw bedrijfsvoering van belang zijn. Bovendien verlenen wij extra bij de prijs inbegrepen services die u bij andere aanbieders niet vindt. Ook betaalt u bij ons pas achteraf.

Zie voor onze uitstekende recensies hiernaast (desktop) of hieronder (mobiel).

Wij begrijpen natuurlijk dat u zoveel mogelijk ontzorgd wilt worden, maar toch de hoogste kwaliteit wilt ontvangen. Het unieke van onze aanpak is dat wij zorgvuldig vooronderzoek verrichten op basis van de in eerste instantie van u verkregen informatie. Vervolgens kunnen wij u gerichte vragen stellen. Dit resulteert in het betere maatwerk, anders dan wanneer – zonder enig vooronderzoek – slechts een algemeen toepasbaar online vragenformulier wordt gebruikt of een korte telefonische intake plaatsvindt. Dit neemt niet weg dat niet veel van u wordt gevraagd om uw leveringsvoorwaarden door ons te laten opstellen. Lees onder “Hoe werkt het?” ons unieke en voor u eenvoudige stappenplan.

Enkele typen leveringsvoorwaarden kunnen bij ons al worden opgesteld voor € 149,-. Voor een gemiddelde set leveringsvoorwaarden bedraagt de vaste prijs € 299,-. De voor u geldende vaste prijs kunt u vrijblijvend aanvragen middels onderstaand contactformulier.

Hoe werkt het?

Maak vandaag nog kennis met onze deskundige en unieke aanpak en vul onderstaand contactformulier in voor een vrijblijvende offerte of bel 085-4012440, mail of gebruik de app of chat. Ook voor een gratis adviesgesprek kunt u telefonisch contact opnemen.

Meer informatie over onze unieke werkwijze, extra services en het belang van ècht maatwerk, leest u onder het contactformulier.

Ik wil een vrijblijvende offerte ontvangen

Waarom Maatwerk Jurist?

◊ Volledig op maat opgesteld door een daartoe gekwalificeerde jurist (meester in de rechten);
◊ Betaal pas achteraf;
◊ Uw leveringsvoorwaarden in 4 verschillende bestanden, desgewenst voorzien van uw bedrijfslogo;
◊ Een verhelderende toelichting en gebruiksaanwijzing;
◊ Het na de levering laten doorvoeren van eventueel door u gewenste wijzigingen. 100% tevredenheidsgarantie!
◊ Na de levering vragen of onduidelijkheden? We staan altijd voor u klaar.

Dat allemaal bij de prijs inbegrepen!

Let op: “Op maat gemaakt” is niet altijd ook ècht maatwerk

Let u er bij het selecteren van een aanbieder op dat u aan zijn werkwijze al kunt zien in welke mate u maatwerk zult ontvangen; een ongestructureerde telefonische intake of een algemeen toepasbaar (online) vragenformulier zal u niet verder brengen dan leveringsvoorwaarden die u waarschijnlijk ook wel ergens gratis op internet kunt vinden, met alle risico’s van dien. Optimale maatwerkvoorwaarden zorgen voor een optimale bescherming van uw bedrijf en kan pas worden verkregen door detailinformatie over uw bedrijfsvoering aan bod te laten komen. Bij ons kiest u voor de zekerheid van optimaal maatwerk omdat we ons met onze methode (zie onder) optimaal verdiepen in uw bedrijfsvoering en wij u alle gelegenheid bieden om eventuele eigen wensen te vermelden, zoals wat betreft specifieke situaties over de beperking van uw aansprakelijkheid, annulering van overeenkomsten, etc.

Waarom is ècht maatwerk zo belangrijk

Wij inventariseren uw bedrijfsvoering aan de hand van een op maat te maken, klantspecifieke vragenlijst en niet aan de hand van een kort telefoongesprek of een algemeen toepasbaar online vragenformulier. Elke klantspecifieke vragenlijst is anders en is gebaseerd op de eerste informatie die van u is verkregen. Met onze vragenlijsten gaan we de diepte in door gerichte vragen te stellen. Deze vragen worden eenvoudig geformuleerd en zijn voor u makkelijk te beantwoorden. Dit kan desgewenst ook telefonisch.​​

Met deze handelswijze vermijden we standaardvoorwaarden. Deze kunnen niet de optimale bescherming van maatwerkvoorwaarden bieden; detailinformatie is immers nodig om te kunnen weten welke risico’s in uw leveringsvoorwaarden moeten worden afgedekt en welke bepalingen moeten worden opgenomen om uw leveringsvoorwaarden te laten aansluiten op uw specifieke manier van handelen. Elke onderneming is anders, ook welke zich in dezelfde branche begeven. Uw investering in uw bedrijf, producten en/of diensten verdient optimale aandacht bij het opstellen van uw leveringsvoorwaarden.​​

Bovendien is optimaal maatwerk belangrijk om er zeker van te zijn dat u aan alle wettelijke verplichtingen voldoet. Zo is bijvoorbeeld de wijze waarop u overeenkomsten sluit, bepalend of u uw klanten/opdrachtgevers een wettelijk herroepingsrecht moet bieden. Indien uw leveringsvoorwaarden niet zijn gebaseerd op een volledige verdieping in uw aanbod en handelswijze, loopt u het risico dat uw klanten of opdrachtgevers later nog onnodig vorderingen jegens u geldig kunnen maken. Bovendien kan de Autoriteit Consument en Markt (ACM) u boetes opleggen indien u met de wet strijdige leveringsvoorwaarden hanteert. Onderschat u het belang van correcte maatwerk algemene voorwaarden daarom ook niet.

Met Maatwerk Jurist verzekert u zich van professioneel, deskundig en optimaal maatwerk, opgesteld door een in het contractenrecht gespecialiseerde jurist (meester in de rechten). Wij denken bij het opstellen van uw algemene voorwaarden aan alles wat specifiek voor uw onderneming belangrijk is om vast te leggen. Daarnaast is bij ons alle gelegenheid om eigen specifieke wensen en/of aandachtspunten te vermelden.

Onze methode, zonder gedoe optimaal maatwerk

AAN DE SLAG IN 4 EENVOUDIGE STAPPEN

1. Geef via bovenstaand contactformulier geheel vrijblijvend een (korte) beschrijving van uw bedrijfsvoering, eventuele extra informatie en/of verwijs naar uw website waarop uw bedrijfsvoering is beschreven;
2. Ontvang per e-mail een vrijblijvende offerte met meer informatie over onze werkwijze & leveringstermijn;
3. Als u akkoord gaat met de offerte, wordt op basis van de gegevens die u via het contactformulier hebt verstuurd en/of het vermelde op uw website, geïnventariseerd welke vragen relevant zijn voor het opstellen van specifiek úw leveringsvoorwaarden. Nadat wij dit voorwerk hebben verricht, ontvangt u een op maat gemaakte vragenlijst. Wij inventariseren uw bedrijfsvoering dan ook niet op basis van een vluchtig telefoongesprek of algemeen toepasbaar (online) vragenformulier waarbij niet alle detailinformatie aan de orde kan komen;
4. Onze op maat gemaakte vragenlijst kunt u per e-mail beantwoorden, maar als dat uw voorkeur heeft, kunnen we op basis van de vragenlijst ook een telefonische intake plannen. Het beantwoorden van de vragenlijst is eenvoudig (helemaal als u voor een telefonische intake kiest) en neemt vaak niet meer dan 30 minuten van uw tijd in beslag.

Vul vandaag dus nog bovenstaand contactformulier in voor een vrijblijvende offerte met specifiekere informatie over onze werkwijze & leveringstermijn. Vragen? Bel, mail of gebruik de app of chat.

Maatwerk Jurist 2019 ® | Alle rechten voorbehouden

​Tel: 085-40 124 40

Mail: info@maatwerkjurist.nl

Algemene voorwaarden Maatwerk Jurist
Privacy

Website gemaakt met Vuora

.