Leverings/-verkoopvoorwaarden op maat

Leverings-/verkoopvoorwaarden laten opstellen, volledig maatwerk voor een vaste prijs: € 275,-*

Leveringsvoorwaarden, ook wel verkoopvoorwaarden genoemd, zijn algemene voorwaarden waarin de contractuele afspraken zijn vastgelegd die een (handels)onderneming standaard hanteert in relatie tot haar afnemers. Met Maatwerk Jurist kiest u voor ultieme maatwerkvoorwaarden, opgesteld door een in het contractenrecht gespecialiseerde meester in de rechten, inclusief extra services. Bovendien, betaalt u bij anderen vooraf voordat u weet wat u krijgt? Bij Maatwerk Jurist betaalt u pas achteraf, binnen 14 dagen na de levering.

Met professionele leveringsvoorwaarden beperkt u uw aansprakelijkheidsrisico’s en regelt u alle overige belangrijke zaken die u niet steeds individueel met iedere klant of opdrachtgever kunt overeenkomen. Wij zijn vrijwel volledig toegewijd aan het opstellen van op maat te maken leveringsvoorwaarden.

Leveringsvoorwaarden zijn overigens niets anders dan algemene voorwaarden; het verschil in benaming wordt bepaald door het soort onderneming. Naast leveringsvoorwaarden heeft een onderneming dan ook niet tevens nog eens (andere) algemene voorwaarden nodig.

Verkoopt u uitsluitend via een webwinkel aan consumenten? Klik dan hier voor het op maat laten opstellen van uw leveringsvoorwaarden tegen een lager tarief.

Onze werkwijze, helder, snel & nauwkeurig

  1. Introduceer uw onderneming. U stelt uw bedrijfsvoering (kort) voor middels het contactformulier hieronder, via de chat, telefonisch of per e-mail (info@maatwerkjurist.nl).
  2. Ontvang een vrijblijvende offerte. Hoewel de prijs meestal € 275,- (excl. btw) bedraagt, kan het zijn dat uw onderneming zich toespitst op zeer uiteenlopende ‘takken van sport’, waardoor het kan voorkomen dat vooraf een hogere prijs moet worden geoffreerd. Echter is dit uitzonderlijk. Vraag daarom dus wel altijd eerst geheel vrijblijvend een offerte aan door het contactformulier onderaan deze pagina in te vullen. Geeft u daarin (kort) aan wat uw aanbod van producten, diensten en/of werkzaamheden is, waarna u de offerte, inclusief leveringstermijn, spoedig ontvangt. Ook kunt u ons voor vragen of een offerteaanvraag via de chat of telefonisch bereiken op 085-4012440;
  3. Inventarisatie na opdrachtverstrekking. Na uw akkoord op de offerte, wordt op basis van de van u verkregen eerste informatie, een klantspecifieke vragenlijst opgesteld en per e-mail aan u geleverd. Elke onderneming is immers uniek, waardoor niet kan worden volstaan met een algemeen toepasbaar vragenformulier of vluchtig telefonisch interview. Maatwerk begint reeds bij het opstellen van onze vragenlijsten. De vragenlijst is een soort interview waarin uw aanbod, handelswijze en voorkeuren zeer concreet aan bod komen;
  4. Beantwoord de vragenlijst. De vragenlijst kunt u op uw gemak achter de computer invullen en terugsturen, maar indien u de vragenlijst liever telefonisch wilt bespreken, dan is dat ook mogelijk. Een gemiddelde vragenlijst kent ongeveer 20 eenvoudig te beantwoorden vragen in slechts ongeveer 15 tot 20 minuten. U wordt evenwel gestuurd de diepte in te gaan en specifieke wensen of aandachtspunten te vermelden. Ook wordt in de vragenlijst benadrukt dat u eventueel door u gebruikte standaardoffertes, -contracten en order- en opdrachtbevestigingen kunt meesturen, zodat u uw bedrijf nog duidelijker presenteert en uw leveringsvoorwaarden ook daarop zullen aansluiten. Met deze werkwijze wordt het ultieme maatwerk voor u gerealiseerd;
  5. Ontvangst leveringsvoorwaarden & extra services. Uw leveringsvoorwaarden worden opgesteld en per e-mail geleverd in verschillende bestandsformaten (Word en PDF) en indeling (A4-formaat en regulier). Ook ontvangt u een toelichting en instructie. De toelichting is handig om bepaalde contractuele aspecten beter te begrijpen; wat te doen als uw klant of opdrachtgever ook algemene voorwaarden, zoals inkoopvoorwaarden hanteert? En sluit u bijvoorbeeld overeenkomsten op afstand? Dan moet u uw klanten/opdrachtgevers voorzien van specifieke informatie. Belangrijk om daarvan op de hoogte te zijn! De instructie, ook maatwerk, is bedoeld om uit te leggen hoe u uw leveringsvoorwaarden juist hanteert. Doet u dit niet, dan kunnen de leveringsvoorwaarden door uw klanten/opdrachtgevers buitenspel worden gezet;
  6. Kosteloze wijzigingen. Hebt u na de levering vragen of wilt u aanpassingen in uw leveringsvoorwaarden laten aanbrengen? Dit is allemaal bij de prijs inbegrepen!

Bij Maatwerk Jurist kiest u voor de kwaliteit van écht maatwerk. Onze uitstekende recensies treft u hieronder (mobiel) of hiernaast (desktop) aan. Voor een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand contactformulier invullen, of tijdens kantooruren bellen of chatten. Meer informatie lezen over onze werkwijze? Lees dan verder onder het contactformulier.

Bij ons kunt u ook terecht voor het herzien of controleren van uw huidige leveringsvoorwaarden, het opstellen van maatwerkcontracten, privacyverklaringen en disclaimers. Voor een vrijblijvende prijsopgave met mogelijke combinatiekorting, gebruik het contactformulier hieronder, bel, gebruik de chat of mail naar info@maatwerkjurist.nl.

Voor een vrijblijvende prijsopgave voor het herzien of controleren van uw huidige leveringsvoorwaarden, kunt u uw huidige set leveringsvoorwaarden mailen naar info@maatwerkjurist.nl of daarnaar middels een weblink verwijzen bij gebruik van het contactformulier hieronder.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Werkwijze

Alvorens uw leveringsvoorwaarden op te stellen, wordt een uitgebreide, speciaal voor uw onderneming op te stellen vragenlijst aan u voorgelegd die dient als schriftelijk interview dat desgewenst evenwel telefonisch kan worden afgenomen. Wij vragen naar detailinformatie om voor u de meest passende voorwaarden te kunnen opstellen. Belangrijke vragen hebben betrekking op onder meer een beschrijving van de producten en/of diensten die u levert, zodat de bedrijfsrisico’s en verplichtingen van klanten/opdrachtgevers kunnen worden geïnventariseerd, wie uw afnemers zijn (particulieren en/of bedrijven), op welke wijze u overeenkomsten sluit, op welk moment en welke wijze betalingen plaatsvinden, wat de standaardbetalingstermijnen zijn, in hoeverre u internationaal zaken doet, welke garanties u biedt, etc., etc.
Indien u over een website met bedrijfsinformatie beschikt of voorbeeldoffertes of -overeenkomsten kunt toesturen, wordt de daarvan af te leiden informatie meegenomen in de opdrachtuitvoering. Het resultaat is ultieme maatwerk leveringsvoorwaarden tegen een scherp en vast tarief.

Tevredenheidsgarantie

Bovendien hanteert Maatwerk Jurist een tevredenheidsgarantie; daar waar concurrenten beperkingen aan revisies stellen, zijn daaraan bij Maatwerk Jurist geen beperkingen en kosten verbonden (uiteraard mits u ons in eerste aanleg naar beste inzicht hebt geïnformeerd). Doch is meer dan 95% van de opdrachtgevers met de eerste levering reeds volledig tevreden.

Toelichting, instructie en nazorg

Maar Maatwerk Jurist doet meer! Leveringsvoorwaarden worden namelijk geleverd met een toelichting en instructie, ook op maat gemaakt! De toelichting legt de (wettelijke) achtergrond uit van de bepalingen, voor zover dit niet voor zich spreekt. Als juridische leek zit u na de levering dan ook niet met tal van vragen. Mochten na de levering evenwel vragen resteren, dan worden deze uiteraard kosteloos telefonisch of per e-mail behandeld. De instructie leert u op welke wijze u klanten/opdrachtgevers van uw leveringsvoorwaarden in kennis moet stellen.
Kortom, kies voor kwaliteit, dat betaalt zich immers altijd uit. Onze uitstekende recensies treft u hieronder (mobiel) of hiernaast (desktop) aan.

De vaste prijs voor het opstellen van uw op maat te maken leveringsvoorwaarden bedraagt € 275,- (excl. btw). In uitzonderlijke gevallen kan vooraf een hogere prijs overeengekomen worden als uw bedrijfsvoering erg uitgebreid is. Vraag daarom altijd eerst geheel vrijblijvend een offerte aan door onderstaand formulier in te vullen. Geeft u (kort) aan wat uw bedrijfsvoering is, waarna u spoedig bericht ontvangt. Ook kunt u ons voor vragen telefonisch bereiken op 085-4012440. Voor verdere informatie over het opstellen van leveringsvoorwaarden, klikt u hier.

Maatwerk Jurist 2019 ® | Alle rechten voorbehouden

​Tel: 085-40 124 40

Mail: info@maatwerkjurist.nl

Algemene voorwaarden Maatwerk Jurist
Privacy

Website gemaakt met Vuora

.