Overeenkomsten opstellen

Op zoek naar professioneel en deskundig maatwerk, opgesteld door een in het contractenrecht gespecialiseerde jurist (meester in de rechten)? Het opstellen van op maat te maken overeenkomsten kan bij ons al vanaf € 199,- (excl. btw).

Wij staan bekend om onze inzet, betrokkenheid en bereidheid om optimaal mee te denken over de inhoud van uw overeenkomst. Naast onze nauwkeurige manier van werken, onderscheiden we ons door extra bij de prijs inbegrepen services te leveren die u bij andere aanbieders niet vindt. Bekijk hieronder onze werkwijze en extra services en vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier daaronder, of neem telefonisch, via WhatsApp of de chat contact met ons op.

Werkwijze en extra services

Vraag vrijblijvende offerte aan
Vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaand contactformulier, telefonisch (085-4012440), per e-mail (info@maatwerkjurist.nl), WhatsApp of de chat.
Introductie gewenste overeenkomst
Vermeld bij uw offerteaanvraag een (korte) introductie over de gewenste overeenkomst.
Ontvang klantspecifieke vragenlijst
Indien u akkoord gaat met de offerte, stellen we op basis van de bij uw aanvraag verstrekte informatie een klantspecifieke vragenlijst. Zodoende verkrijgen we alle informatie die nodig is om in uw overeenkomst op te nemen.
Intake
Neem hooguit 20 tot 30 minuten de tijd om de vragenlijst te beantwoorden. De vragen worden eenvoudig geformuleerd en zijn voor u makkelijk te beantwoorden. Liever telefonisch? Maak dan even een belafspraak en dan nemen we de vragenlijst telefonisch even door. In dat geval hoeft u de vragenlijst vooraf niet te besturen; deze dient voor ons dan slechts als leidraad.
Ontvang overeenkomst
U krijgt de overeenkomst aangeleverd in Word-bestand en ontvangt de factuur met een betaaltermijn van 14 dagen.
100% tevredenheidsgarantie
Door onze nauwkeurige aanpak en meer dan 10 jaar ervaring in het opstellen van overeenkomsten en algemene voorwaarden, is vrijwel elke eerste levering meteen volledig naar wens van onze opdrachtgevers, waardoor we zonder extra kosten, onbeperkte revisierondes kunnen aanbieden. Wij bieden dan ook een 100% tevredenheidsgarantie.
Nazorg
Loopt u in de toekomst aan tegen geschillen en/of hebt u advies nodig dat verband houdt met uw overeenkomst? Wij adviseren u voor onbepaalde tijd geheel gratis.

Ik wil een vrijblijvende offerte ontvangen