Overeenkomsten op maat laten opstellen

Bent u op zoek naar een specifiek contract (meestal ‘overeenkomst’ genoemd)? Maatwerk Jurist is gespecialiseerd in het opstellen van op maat te maken overeenkomsten.​​ Ook voor het beoordelen van overeenkomsten bent u bij ons aan het juiste adres.

Heeft u vragen over het opstellen van een bepaald type overeenkomst, kunnen wij u ergens anders mee assisteren of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen, vul dan onderstaand contactformulier in of bel 085-4012440, mail of gebruik de app of chat.​​ Het opstellen van op maat te maken overeenkomsten kan bij ons al vanaf € 199,- (excl. btw).

Voor meer informatie over een specifieke overeenkomst kunt u hieronder op het type overeenkomst klikken. Let op! Nog niet elk type overeenkomst leidt naar een aparte pagina. Voor meer informatie over een overeenkomst kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.​​

Maatwerk Jurist levert onder meer de volgende overeenkomsten:

 1. Aanneming van werk
 2. Agentuurovereenkomst
 3. Beheerovereenkomst
 4. Bemiddelingsovereenkomst
 5. Concurrentiebeding
 6. Dealerovereenkomst
 7. Distributieovereenkomst
 8. Freelance-overeenkomst
 9. Geheimhoudingsverklaring
 10. Huurkoopovereenkomst
 11. Huurovereenkomst
 12. Onderhoudscontract
 13. Opdrachtovereenkomst
 14. Overdracht auteursrechten
 15. Raamovereenkomst
 16. Resellerovereenkomst
 17. Samenwerkingsovereenkomst
 18. Softwarelicentieovereenkomst
 19. Vaststellingsovereenkomst
 20. ZZP-overeenkomst

Voor het opstellen van overeenkomsten vraagt u vrijblijvend een offerte aan d.m.v. onderstaand contactformulier. ​

Naast het opstellen van op maat gemaakte algemene voorwaarden en overeenkomsten is Maatwerk Jurist u graag van dienst met het opstellen van op maat gemaakte privacy statements en disclaimers. De vaste prijs voor een op maat gemaakte disclaimer bedraagt € 69,- (excl. btw). Voor een op maat gemaakte privacy statement bedraagt de vaste prijs € 99,- (excl. btw).

Contact