Overeenkomsten op maat laten opstellen

Bent u op zoek naar een specifiek contract (meestal ‘overeenkomst’ genoemd)? Maatwerk Jurist is gespecialiseerd in het opstellen van op maat te maken overeenkomsten.​​ Ook voor het beoordelen van overeenkomsten bent u bij ons aan het juiste adres.

Heeft u vragen over het opstellen van een bepaald type overeenkomst, kunnen wij u ergens anders mee assisteren of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen, vul dan onderstaand contactformulier in of bel 085-4012440, mail of gebruik de app of chat.​​ Het opstellen van op maat te maken overeenkomsten kan bij ons al vanaf € 199,- (excl. btw).

Voor meer informatie over een specifieke overeenkomst kunt u hieronder op het type overeenkomst klikken. Let op! Nog niet elk type overeenkomst leidt naar een aparte pagina. Voor meer informatie over een overeenkomst kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.​​

Maatwerk Jurist levert onder meer de volgende overeenkomsten:

 1. Aanneming van werk
 2. Agentuurovereenkomst
 3. Beheerovereenkomst
 4. Beëindigingsovereenkomst
 5. Bemiddelingsovereenkomst
 6. Concurrentiebeding
 7. Dealerovereenkomst
 8. Distributieovereenkomst
 9. Freelance-overeenkomst
 10. Geheimhoudingsverklaring
 11. Huurkoopovereenkomst
 12. Huurovereenkomst
 13. Onderhoudscontract
 14. Opdrachtovereenkomst
 15. Overdracht auteursrechten
 16. Raamovereenkomst
 17. Resellerovereenkomst
 18. Samenwerkingsovereenkomst
 19. Softwarelicentieovereenkomst
 20. Vaststellingsovereenkomst
 21. ZZP-overeenkomst

Voor het opstellen van overeenkomsten vraagt u vrijblijvend een offerte aan d.m.v. onderstaand contactformulier. ​

Naast het opstellen van op maat gemaakte algemene voorwaarden en overeenkomsten is Maatwerk Jurist u graag van dienst met het opstellen van op maat gemaakte privacy statements en disclaimers. De vaste prijs voor een op maat gemaakte disclaimer bedraagt € 69,- (excl. btw). Voor een op maat gemaakte privacy statement bedraagt de vaste prijs € 99,- (excl. btw).

Contact